keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

YKS JAKKU


Mainostin jo aikaisemminkin, että vanhojen, pieneksi jääneiden vaatteiden hilloaminen kannattaa silloin tällöin. Ilahduin tänään ihan suunnattomasti, kun vanha kirppislöytöjakku sujahti päälle ihan kevyesti. Alle mahtui hyvin pari toppiakin. Jees ! Tämä jakku on just sopiva niille ihanille auringonpaisteisille ja lämpöisille ilmoille, jotka ovat aivan nurkan ( tai kuunvaihteen ) takana ja joista ollaan saatu pientä esimakua viime päivinä.


Olen siis onnistunut siinä tavoitteessani, jonka asetin kumiankkaprojektin alussa. Mahdun vihdoin vanhoihin vaatteisiini. Parit farkut ovat vielä jäljellä tavoitevaatteiden pinossa, mutta niillä ei ole mikään kiire. Loppusuoralla siis ollaan, tosin se onkin sitten melkoisen pitkä suora, tarkoittaen loppuelämän painonhallintaa. Postaustoiveita on tullut tähän painonpudotusasiaan liittyen ja olenkin aikeissa asiasta ( taas ) jotain kirjoitella. Inspistä siihen hommaan voin hakea hyvän olon lisäksi vaikka tuolta vaatehuoneesta, melko monta vanhaa lempparia nimittäin odottaa uusintakierrosta !


16 kommenttia:

 1. Erittäin hyvin mahtuvat ja näyttävät kivoilta!

  Minulla on yhdet limenvihreät farkut, joihin mahduin vielä blogiaikani alussa: Ikinä en niitä heitä pois: Mahdun niihin tai en.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Kaikkea ei tosiaan kannata heittää pois. Muutama myyty vaate harmittaa nyt, mutta ei voi ei voi mitään.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Se on aika kiva ! Olen niiiin tyytyväinen sen säilömiseen ;)

   Poista
 3. Naisellisen kaunis jakku! Onnittelut hyvin sujuneesta projektista. Paras palkinto on just se kun saa vaatekaapista taas uutta vanhaa päälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Projekti on sujunut hyvin, varsinkin tämä loppurutistus. Ja on tosiaan mielettömän kiva pukea niitä vanhoja päälle !

   Poista
 4. Tosi kiva jakku löytyi hilloista :)

  VastaaPoista
 5. Onnittelut painonpudotusprojektin onnistumisesta. Täällä kyllä kaivattaisiin niitä vinkkejä siihen onnistumiseen - tuntuu tällä hetkellä, että joka toinen päivä menee hyvin ja sitten taas ei.
  Ja jakku on suloinen. Kyllä kannatti hillota;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä lupaan kirjoitella asiasta. Tosin jokaisella on ne omat kompastuskivensä syömisten ja liikkumisten suhteen, mutta ainahan sitä voi toisten kokemuksista oppia :))

   Poista
 6. Minäkin onnittelen, way to go girl. Kaunis jakku, myös!

  VastaaPoista
 7. Hyvä sinä! Ja on kyllä kaunis pikku jakkunen.

  Johanna M.

  VastaaPoista
 8. Hienosti ja sitkeällä työllä saavutettu tulos siellä :)
  Se loppuelämän painonhallinnan haaste on minulle vähän liiankin tuttua...
  Onnittelut ja kivalta näyttää vaatekaapin löydöt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Olen kyllä itsekin niiiin tyytyväinen !

   ja toi loppusuora-asia. Pitäisi pystyä keskittymään siihen asiaan koko ajan, ainakin jonkun verran. Jos homma lipsahtaa, rytmistä pitäisi saada kiinni heti. Hmmm.

   Poista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !