lauantai 20. huhtikuuta 2013

KEVÄÄN EKAT JA FACEBOOKISTA VÄHÄN


Krookuksia ! Aurinkoa ! Paljaat jalkakäytävät ! Pressanpihvejä grillissä ! Keväthehkutusta tuppaa joka tuutista, mutta kun se vaan on niin ihanaa. Niinpä siis minäkin muiden joukossa hehkuttelen kyseisiä asioita.

***

Facebookista muutama sananen. Kiitos Nannan perustaman supermukavan laihisryhmän, roikun nykyään Facebookissa aiempaa enemmän. Siksipä blogin Facebook-sivukin on alkanut päivttyä näitä Bloggerin sivuja hiukan tiuhemmin. Aikakapeikko ja iPhonen kuvien siirtyminen netin kautta suoraan  koneelle ovat helpottaneet päätöstä lisäillä kaikenlaisia pikkujuttuja vain Facebookiin. Jotenkin se tuntuu tällä hetkellä vaivattomammalta tavalta päivittää blogisivuja, vaikka ilmeisesti osa sitä paikkaa vierastaakin. Täältä löydät kuitenkin esimerkiksi tämän blogin sivut ja hakutoiminnolla sitten tietenkin paljon, paljon muuta mukavaa.


8 kommenttia:

 1. Tiedätkö, mulle on käynyt vähän sama homma. Toisaalta päässä pyörii miljoona blogijuttua, mutta tän päivän aion viettää vielä ihan pihalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun vika ! :))) KKKK on ihan paras. Ja se Odd Mollyjen kierrätysryhmä on vaarallinen ;)

   Ja pihalla ollaan täälläkin. Harmi, ettei Kallismaalle ole vielä asiaa.

   Poista
 2. Kevät tuntuu nyt erityisen hyvltä kun ollaan niin pitkään sitä odoteltu :) ihan, ihana kevät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin ! Ja tosiaankin, ihana, ihana kevät ! :)

   Poista
 3. Heippa Petriina,

  tämä postaus säikäytti kommentoimaan asti! Katsos, itse vierastan niin kovasti Facebookia, etten ole siellä ollenkaan, MUTTA blogistasi tykkään tosi paljon, joten tässä nöyränä toivon, että inspiroidut aina välillä tännekin upeita kuviasi ja ajatuksiasi yhä jakamaan.

  Täytyy kyllä myöntää, että Odd Mollyjen kierrätysryhmän vuoksi harkitsin sekunnin verran Facebookiin liittymistä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heissan,

   ja kiva, että kommentoit :) En tosiaankaan tarkoittanut, ettenkö tänne postailisi mitään, mutta Facebookin puolelle kuitenkin varmaan tulee laitettua vähän enemmän kaikenlaista, se kun on niin nopea ja omiaan kaikkiin pikkujuttuihin :) Turhaan sitä vierastat, sinne vaan rohkeasti mukaan ! Ja se kierrätysryhmäkin olisi uusia jäseniä vailla, edelleen;)

   Poista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !