torstai 19. huhtikuuta 2012

ROOMA IIIRooman kuvia on paljon. Tässä vielä muutamia tunnelmapaloja. Olen liian väsynyt kirjoittamaan yhtään mitään, joten kuvat saavat puhua puolestani.

10 kommenttia:

 1. Kiitos, antaa tulla vaan! Rooma on lähivuosien kohteenani, en vaan halua mennä sinne kesällä, ja mies pääsee vain silloin.

  Terv. Uusi Lukija

  VastaaPoista
 2. Tosi taidokkaasti otettuja kuvia! Valitsen jostain syystä aina sun kuvista suosikkini: tällä kertaa ne olivat sello ja kurpitsa. Upeita otoksia! :)

  VastaaPoista
 3. Nämä kuvat eivät sanoja kaipaakaan. Upeita!

  VastaaPoista
 4. Ah, miten kauniita kuvia! Tuli matkakuume, johon onneksi on helpotus luvassa... ; )

  VastaaPoista
 5. Katriina: kesä ei tosiaan ole paras aika käydä Roomassa !

  Kiva, että olet löytänyt tiesi tänne :)

  BagMiss: kiitos :) Hauska kuulla tuosta suosikkikuvan valitsemisesta !

  Voikukkapelto: kiitos :)

  Marjukka: kiitos :) Meillä ei ole matkaa tiedossa, valitettavasti...

  Katri: kiitos :)

  VastaaPoista
 6. Löysinpä hurmaamaan blogiin! Mahtavat kuvat Roomasta. Kuin itsekin olisin päässyt mukaan, todella mielenkiintoinen kuvamatkakertomus. Kiitos jakamisesta!

  VastaaPoista
 7. Hannah: mukavaa, että löysit tiesi tänne :) Ei Roomasta varmaankaan saa kuin mahtavavia kuvia, niin mahtava on kaupunki itsessään ! Kiitos :)

  VastaaPoista
 8. Kivoja kuvia. Mä täällä googlettelen Roomaa ihmisten blogeista löytääkseni kenties jotain kokemuksia tai tärppejä matkaa ajatellen. Olemme ajatelleet varata kesäksi viikon reissun Roomaan, ensikertalaisina. Meinaamme varata supersaverilta lento-hotelli-combon ja ehkä jokin keskustan hotelli tulee valinnaksi... Onko mitään suosituksia? :)

  VastaaPoista
 9. Mä voisin suositella meidän majapaikkaa sen sijainnin ja erikoisuuden vuoksi ( ja siksi, että henkilökunta oli niiin mielettömän mukava ): Bed and Breakfast Affreschi su Roma on paikan nimi. Piazza Navonan läheisyydessä sijaitseva pieni B&B, tilavat kauniit huoneet, aamiainen ok. :)

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !