perjantai 27. huhtikuuta 2012

PERJANTAIMEKOSSA


Olen oikeastaan melkein pakotettu pitämään mekkoja tällä hetkellä, kaikki sopivan kokoiset farkut ovat  aika  kulahtaneita tai menossa ( taas ) ompelijalle korjattavaksi. Näille keleille sopivia sukkiksia on onneksi löytynyt, sellaisia semipaksuja. Täällä haikailin tämän farkkumekon kaveriksi sopivaa alusmekkoa tai -hametta. Sellainen löytyikin sitten omasta kaapista, ei kovinkaan simppeli, mutta passeli kumminkin. Alusmekko on kirppislöytö muistaakseni viime keväältä ja menee mekkosena ihan sellaisenaankin vuorituksensa vuoksi. Aika kesäinen tuo mekkonen on yksinään, mutta kohtahan taas on jo oikein lämmin... eikö ?

 Farkkumekko Gap, alusmekko Indiska, huivi Vintage by Fé.

7 kommenttia:

 1. Aivan ihana tuo yhdistelmä! Ja alusmekko on minusta täydelinen! Minä etsin kanssa kivoja alusmekkoja, sillä monet varsinaiset mekot on liian lyhyitä makuuni. Alusmekolla tai hameella saisi pituutta kivasti lisää. Kai vaan pakko ommella sellainen itselle.

  Muuten hiukan IHANA tuo edellisen postauksen Odd Molly neuletakki.

  Mä tykkään hurjasti sun asukuvista. Sä pukeudut tosi kivasti ja tyyli on sellainen, mistä mäkin tykkään. =) Ja Odd Molly on myös mun heikkous...aleja odotellessa. =)

  VastaaPoista
 2. Nerokkaasti yhdistetty! Itselle ei olisi tullut mieleen yhdistää alusmekkoa farkkumekon alle. Kaunis! Ihanaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 3. anrinko: kiitos kivasta kommentistasi :) Mukava kuulla, että mun sekalaiset yhdistelmät miellyttävät.

  Tuo alusmekko on yksi parhaita löytöjä ! Mäkin tykkään käyttää mekkojen ja hameiden alla JOTAIN, monet ovat tosiaan ihan liian lyhyitä sellaisenaan. Jos olet ompelutaitoinen niin jonkun mekkosen saat varmasti nopsaan aikaiseksi... pitsiä reunaan vaan !

  Krista: kiitos :) Olen todennut pitsin ja farkun oikein toimivaksi yhdistelmäksi, joten pakkohan tätäkin oli kokeilla ! Ihanaa viikonloppua sinne myös ! :)

  Susa: kiitos, kiva kuulla :)

  Riitta Sinikka: :)

  VastaaPoista
 4. Ihana kokonaisuus ja mekko näyttää niin pehmoiselta :) Upeita Italian kuvia !

  VastaaPoista
 5. mirka: kiitos :) Mekko ON pehmoinen, vaikka se farkkua onkin.

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !