maanantai 16. huhtikuuta 2012

CAPUT MUNDI


4 kommenttia:

 1. Oi joi! Ei saa laittaa noin ihania kuvia, kun tulee kauhea matkakuume. Ja ihanan jutun olivat Jonna ja Krista tehneet! Vau!

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia, väkisinkin mieli palaa Rooman matkalle toissa kesänä... Kuvista voisi päätellä, että kiipesit Pietarin kirkon Cupolaan? Itsekin piti tietysti (huolimatta liki 40 asteen helteestä) sinne kavuta, oli ehkä yksi elämäni kamalimmista kokemuksista. Sain jonkinsortin paniikkikohtauksen kapeista rapuista ja pimeydestä ja kuumuudesta ja ja ja ... :-) Ihanan 20-vuotis häämatkan ehdottomasti kamalin asia :D Nyt jo naurattaa, silloin ei tosiaankaan yhtään.

  VastaaPoista
 3. selma: sorry ! ;) Ja kyllä, kotijuttu on ihana :)

  Anne: kyllä kiipesin... ne rappuset olivat ihan kauheat, voin kuvitella, että kesähelteellä ei mikään nautinnollinen kokemus. Varsinkin se loppu, huhuhuh. Oikeasti ajattelin, että mun edessä oleva mies saa sydärin. Mitenköhän sinne sais apua ? Hienot näköalat kyllä oli, joten sikäli kannatti !

  VastaaPoista
 4. Niinpä, onkohan niillä mitään keinoja 'oikaista' rappurallia jos jotain tosiaan kävisi. Mieskin kehui upeita maisemia ja ehti onneksi napata pari valokuvaa. Mie olin niin kiukkuinen, että tahdoin heti samantien alas ;-)

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !