lauantai 28. huhtikuuta 2012

LISÄÄ REMPPAKUULUMISIA


Remppaprojekti etenee. Eilen saatiin paikoilleen taso ja allas sekä hana ja muut systeemit. Vielä jäi viimeisteltävää kuitenkin, torstaina sitten kuulemma pitäisi olla ihan valmista. Hmmm. Sen kun näkisi. En tiedä, mistä kiikastaa, mutta usein ( = aina ) jää jokin juttu vaiheeseen, määrättömäksi ajaksi.

Itse pohdiskelen lähinnä tuota putkien peittämistä. Ilmeisesti joku verhoviritelmä on ainoa, joka tulee toimimaan. Allastaso on vain reunaosastaan muotoiltu, joten joku luova ratkaisu pitää keksiä siihen. Toinen pohdinnan alla oleva asia on vessaan säilytystilaksi tulevan renginkaapin maalaus. Viime muutossa siitä irtosi palanen kulmasta niin, että puunväri paistaa ikävästi. Olisin maalannut lohkeaman piiloon tuolla siniharmaalla maalilla, mutta se pahus olikin mennyt kuivahtamaan tässä välillä. Nyt mietin kiivaasti uutta väriä kaapille; jokin kiva, mutta ei liian tumma väri olisi hakusessa. Peili menee myös varmaankin vaihtoon jossain kohtaa, haluan tilalle yksinkertaisemman yksilön, tämä voisi siirtyä vaikka alakertaan joksikin aikaa.

***

Täällä on tänään ollut tosi kaunis ja aurinkoinen päivä ! Olen lajitellut vaatteita ja mies on raatanut remppaprojektien kimpussa... ihan hyvä, että osat menevät näin päin ;) . Päivän päätteeksi ajattelimme grillata ( no, mä en tähänkään osallistu muuta kuin syömällä ) kokonaisen kanan ja tehdä siihen kylkeen vähän salaattia, alkuruoaksi on grillattua parsaa parmankinkun ja sulatetun voin kanssa. Aurinkoa ja grilliruokaa, ihanan kesäistä. Kelpaa !

18 kommenttia:

 1. Onnea, voiton puolellahan jo olette. Meillä olisi yksi totaalinen wc-kylppäriremppa vielä edessä...saa kyllä vielä jonkun aikaa odottaa.

  Onpa hauskaa aina silloin tällöin bongata muiden kotoa samoja materiaali- ja kalusteratkaisuja kuin mitä itsekin on joskus valinnut. Lamppu(x3) ja samat lattialaatat ovat omiakin valintoja olleet. On sulla erityisen hyvä maku :D

  Ja kiva, että teilläpäin on aurinkoa :) Juuri pääsin surkuttelemasta omassa päivityksessäni meidän ilmastoa..

  Kivaa viikoloppua ja hyviä grillauksia :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä ei ollut pahakaan, kylppäriremppa sen sijaan kuulostaa jo paljon työläämmältä !

   Lattia on aika hauska, en ihmettele, että niin moni on siihen päätynyt. Tosin, saan näköhäiriön, jos sitä pitkään tuijotan :D. Kiitos samoin ! :D

   Täällä on ollut tosi aurinkoista koko viikonlopun, ihanaa !

   Poista
 2. listat, meillä se on listojen laitto. En vain käsitä miksi se on niin vaikeaa lyödä ne listat lopuksi ?:) kaksi kysymystä: mistä olet hankkinut lattialaatat ja tuon tiiliseinän tiilet ? Remppa tulossa tulevaisuudessa ja kerään kaikki maholliset inspikset ja osotteet ylös. Nyt en ole tuota lattialaattaa taas vaihteeksi löytänyt mistään, tiedän että se on olemassa;)

  VastaaPoista
 3. niin ja törkeen magee vessa ( jäi kiireessä kirjotettua)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Listat ne taitavat olla sieltä kuuluisimmasta päästä roikkumaan jääviä juttuja ;)

   Tiililaatat on tilattu muistaakseni paikallisesta K-raudasta ja lattialaatta on Bauhausista, että niinkin eksoottisista paikoista.

   Poista
  2. Kiitos, bauhausissa varmaankin hinta kohillansa:)
   jatkan suunnittelua!

   Poista
  3. Ei tosiaan ollut paha. Olisko ollut joku 40€ neliö ?

   Poista
 4. Kylläpä näyttää hyvältä! Kiitti tositosipaljon tuosta laattavinkistä, katsotaan mihin me lopulta päädytään. :)

  Ja mitkä herkut teillä siellä.... :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teidän remppaa odotellessa ! :D

   Grilliruoka on kyllä hyvää, parhaalta se tietty maistuisi ulkona. Vielä ei ollut täällä(kään) niin lämmintä, että ulkona olisi voinut syödä.

   Poista
 5. Upealta näyttää. Tuo tiiliseinä minuakin viehättää , niinkuin jo edellisessä postauksessa kyselin siitä :)
  Tuo remontti on varmasti rankkaa aikaa, yleensä tulee hidastuksia matkaan, mutta kaikkion sen arvoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sanna: tämä oli tällainen miniremppa, mutta kieltämättä kaikki ylimääräinen vatkulointi ärsyttää :) Mutta vaivan arvoista toki, vanha vessa oli aika morjens ! ;)

   Poista
 6. Wau. Onko tuo seinä sitä sisustustiiltä? Ihana♥

  VastaaPoista
 7. Juu hyvä minä. Kurkistelin nyt vasta itseltäni väliin jääneen postauksesi alempaa. On on. sisustustiiltä. Tahtóis niin omaankin vessaan!!!!
  Mielettömän kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole vaarallista, vaikka sitä kysyisi uudelleenkin :)

   Kiitos, tykätään itsekin. Tätä muuten löytyy muissakin sävyissä.

   Poista
 8. Todella upea vessa! Erityisesti tuon tiilen ja peilin yhdistelmä on makee.

  Mä sinnittelen vieläkin sen valkoisen laatan kanssa, mutta yritän yksityiskohdilla luoda jotain spesiaalia. Saunaan tulee sitten kunnon kiveä kiukaan taakse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Mirka :)

   Mä ymmärrän hyvin valkoisen helppouden ja raikkauden, mutta kun meillä on valkoista ollut aina, niin halusimme jotain vaihtelua. Hei, Sofi-Ann varmaan suunnittelee jotain ektraa pyynnöstäsi ! ;)

   Poista
 9. Tädellistä! Tätä minäkin odotan, mutta siitä turkoosista en voi luopua;-)

  Hitsi miten ikäviä nuo putket ovat...Nyt laitan tämän linkin muutamalle innokkaalle sisustaja/remppaajayställeni.

  VastaaPoista
 10. Hei! Olemme poikaystäväni kanssa remppaamassa uutta asuntoa ja etsimme sopivaa välitilalaattaa keittiöön. Mistä olette tuon omanne löytäneet? se on aivan ihana! t.epätoivoinen (jos voisit vastata s-postiini, olisin erittäin onnellinen: rasa89@hotmail.com)

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !