sunnuntai 20. marraskuuta 2011

KENTTÄKEITTIÖN VÄÄPELI


Lapset yrittivät lanseerata Lapset määrää -päivää tai viikonloppua.  Kiitos Nannan, olin kuitenkin  ennättänyt ylentää itseni kenttäkeittön vääpeliksi, joten siihen on lapsukaisten on nyt ollut tyytyminen. Tosin tässä on kuitenkin käynyt niin, että vääpeli on raatanut hommissa ja pikkuiset ovat saaneet pötkötellä telkun ja kirjojen parissa. Toivoisin, että ensi kerralla saadessani hyvän idean , muu komppania laittaa tiukasti kampoihin. Olen vahannut vaaleita työtasoja mustaksi urakalla, aika sotkuista ja aikaavievää hommaa, sanoisin. Nyt ollaan voiton puolella, yksi kerros vielä ja se on sitten siinä. Toisen ja kolmannen kerroksen lomassa ennätin napsaista muutaman asukuvankin, kokeilut siis jatkuvat sillä saralla. Värit ovat tuttua ruskeaa ja sinistä, mihinkäs niistä pääsis.

Kengät Bianco, paita Vila, alusmekko Cream ( 2ndhand ), housut ja huivi H&M

9 kommenttia:

 1. Tuo vaalean tason mustaksi vahaaminen kuulosti kiinnostavalta - miten onnistui ja osmollako vahasit? Taidan pölliä tuon ajatuksen tuosta vääpeliydestä - voisi auttaa täällä hallitsematonta kaaosta =)

  VastaaPoista
 2. Petriina, taas niin ihanat kuvat!

  VastaaPoista
 3. Sä olet vaan varsin sievä ja kiltin näköinen vääpeli :)))) Hyvä ylennys silti, heh

  VastaaPoista
 4. Ihanat kengät sulla! Juuri tuollaiset sopisivat kenkähyllylleni erinomaisesti :-)

  VastaaPoista
 5. Heh, vai oikein vääpeli! :-)

  Kiva asupostaus, nuo kengät on tosi kivat ja paita myöskin! Pilkistääkö tuolta alta jotain t.sinistä? Kyllä sitä "kaaoksenkin" keskellä loistavia kuvia saa...

  VastaaPoista
 6. Tervehdys! Löysin blogisi vasta, mutta jäin kerrasta koukkuun :) Sulla on täällä kertakaikkisen ihania juttuja, varsinkin asut ja kirppislöydöt on huippuja! Ja tämän postaukset tuolit, täydelliset!

  VastaaPoista
 7. pieni mopo: Osmolla vahasin, mutta lopputuloksesta en ole ihan varma. Ehkä tuo on ennemmin sellainen mustanruskea tuo väri. Värinä on eebenpuu, täysmustaakin on saatavilla. Viimeinen kerros sitten ehkä sitä ?

  Pölli vaan, en kyllä tiedä, että onko siitä oikeasti hyötyä... :-D

  Leena: kiitos <3

  nanna: kiitos :-) Mä en oikeasti ole varsinkaan kiltti !

  Anne: kiitos. Kengät on ostettu viime vuonna Biancosta.

  Himoshoppaaja: kiitos :-) Paidan alla on t.sin Creamin mekko, jota olen syltännyt hiukan lyhyemmäksi.

  pellavaunelmia: kiva, että löysit tiesi tänne :-) Ja kiitos !

  VastaaPoista
 8. Ihania kuvia, jälleen :) teillä on lapset tainneet katsoa pikku kakkosta olin kuulevinani juontajan toitottavan kovaan ääneen lapset määräävät päivästä... kengät tosi upeet !

  VastaaPoista
 9. mirka: kiitos :-) Joo, Pikku Kakkosesta tuli tuo mainio idea :-D

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !