maanantai 21. marraskuuta 2011

EHKÄ HUOMENNA ?Ehkä Se on huomenna valmis ! Ainakin niin valmis, että toivon voivani keittää kananmunia  ( ja ehkä  pilata jonkun vanhan kattilan siinä samalla ) . Kaikki ovat varoitelleet induktioliedestä, se on kuulemma alkuun aika ärhäkkä turmelemaan patoja ja pannuja. Saas nähdä kuinka käy. Muutenkin jännittää vähän, nimittäin se, että miltä omat piirustukset näyttävät valmiina. Tähän mennessä kaikki vaikuttaa hyvältä, mutta vielä on hommia edessä.

Pitäkää siis peukut pystyssä, että saadaan muurauslaastit, hana ja kodinkoneet huomenna paikoillen. Tarvitsen nimittäin oikeasti kunnon ruokaa, muun muassa niitä keitettyjä kananmunia. Kumiankka voi turhan hyvin näillä eväillä, se turpoaa ja laajenee joka päivä. Kukkakaalilaatikkoa. Paistettua lohta. Pinaattimuhennosta. Kanaa ja parsakaalia. Tomaattikeittoa. Näitä kaikkia on tiedossa heti, kun saadaan pelit ja vehkeet toimimaan. Eikä yhtään haittaa, että nuo olohuoneen lattialle levitetyt astiat ja muut tykötarpeet saadaan ovien taakse piilon. Ei tosiaan yhtään. Nostan hattua niille, jotka elävät remontin keskellä vuosikaudet. Huh.

11 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää ainakin seinä ja välitila :D

  VastaaPoista
 2. Onpas sulla ihana blogi ja kertakaikkisen kivoja kuvia. Tykkään tyylistäsi ja tuo keittiön seinä... voi kateus. Ihan kymppi!!
  Mukavaa viikkoa :D

  VastaaPoista
 3. Vaikka ei ole vielä valmista, niin todella kauniilta näyttää jo nyt :)

  VastaaPoista
 4. iukku: kiitos :-)

  Rilla: kiitos kaunis :-) Seinä on tosiaan aika hieno, vaikka itse sanonkin !

  Aila: mä olen ymmärtänyt, että se pilaaminen liittyy jotenkin just siihen nopeuteen ? Pohja palaa tai jotain. En vielä tiedä, en ole päässyt testaamaan tänäänkään...

  Meiju: kiitos :-)

  Milli: ole hyvä ! :-) Oikeasti, hermot menis jatkuvaan kaaokseen...

  VastaaPoista
 5. Siis I.H.A.N.A seinä -siis todella upea! Laita ihmeessä sitten lisäkuvia kun remppa valmis. Toiveissa before and after...:D

  VastaaPoista
 6. Himoshoppaaja: toiveesi on kuultu :-) Before and after tulossa- varmaan loppuviikosta. Ja kiitos !

  VastaaPoista
 7. Rankkaa on rankkaa on...(nim merkillä kokemusta on)

  No, sitten jälkeenpäin voitte rinta rottingilla olla sitten tyytyväisiä ja ylpeitä siitä että jaksoitte loppuun saakka!

  Olaan yhteyksissä :)

  VastaaPoista
 8. kamomilla: kyllä tämä jaksetaan, ei tämä ole oikeasti pahakaan rasti, jos miettii vaikka jonkun ison talon peruskorjausta ! Jees :-) !

  VastaaPoista
 9. Tsemppiä loppusuoralle! Varmasti ihanaa kun saa uuden keittiön lopulta käyttöön - ehkäpä ne kattilat menevät puhki ihan vaan runsaasta kokkauksesta?

  VastaaPoista
 10. liinu: on se kiva nyt ! Tänään saatiin liesarikin toimimaan, jee. Toivotaan niin !

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !