tiistai 22. marraskuuta 2011

350. OHO.


350. postaus. Aika monta hetkeä on tullut vietettyä tämän blogin parissa so far. Ja vielä enemmän hetkiä on tullut vietettyä kaikissa niissä ihanissa blogeissa, joita te muut pidätte. Olen inspiroitunut ja ilahtunut monen monta kertaa sen melkein  parin vuoden aikana, jonka olen täällä Blogistaniassa viettänyt. Ärtynyt olen ollut harvoin, mutta muutaman kerran olen suutahtanut ihan kunnolla jonkun muun puolesta jossain tilanteessa.  Omasta perusärsyyntymisaiheestani olen kirjoittanut ainakin täällä ja suutahtamiseen johtaneet jutut liittyvät yleensä ihan suoraan haukkumiseen tai karkeaan arvosteluun. Olen varsinkin sellaisissa tapauksissa ihan äimän käkenä ( Yhteen vai erikseen ? Mikä tai kuka on äimä ? ), miksi joku viitsii tai haluaa loukata tuntematonta ihmistä ihan ehdoin tahdoin ? Peräänkuuluttaisin suvaitsevaisuutta ja sydämen sivistystä myös nettimaailmassa. Itsestään selvää monille, mutta harmillisen usein sitä törmää kaikenlaiseen törppöilyyn. Omat kiitokseni kuuluvat siten kaikille teille, jotka olette jaksaneet jättää mukavia viestejä höpsöimpiinkin juttuihin, ilman poikkipuolista sanaa. <3

***

Kööki on melkein valmis. Ehkä huomenna pääsemme paffilautasista ja keittelemään niitä kananmunia. Keittiöstä tulee kuvia loppuviikosta, lupaan.

Mukavaa tiistai-iltaa kaikille !

*edit. Ei sitten kuitenkaan ihan noin montaa ole kasassa. Muutama luonnos mahtuu joukkoon. Mutta antaa olla, kun kerran tuli tehtyä !

6 kommenttia:

 1. Asiaa sanoit. Inhimillisyyttä ja sydämellisyyttä nettiin - TAK!

  Innolla odotan keittiökuvia!

  VastaaPoista
 2. Onhan tuossa jo aika kasa postauksia, luonnoksienkin vähentämisen jälkeen.
  Muistan ton sun ärsyyntymispostauksen, asiaahan tuo oli. Vaan miksi se selittelyn, ja ehkä vähän miellyttämisenkin tarve, vain hiipii yhä blogiini....

  Keittiökuvia odottelen minäkin. Vähän olen kommentoinut viime aikoina, mutta hurjan ihanalta siellä näyttää. Uudet tolixit on supermageet :D

  VastaaPoista
 3. anni: kyllä vain !

  Pieni Lintu: tulossa on, kunhan saadaan paikat siistittyä :-)

  Emilia: mua myös ärsyttää oma ärsyyntymiseni ja ehkä just selittelyn tarve, joka iskee aina aika ajoin.

  Kiitos :-) Tolixit ovat ihanat ja kyllä mä tuosta keittiöstäkin pidän. Hirveä siivo vaan edelleen, miten toi pöly voi tunkeutua joka nurkkaan ?

  VastaaPoista
 4. Katselin juuri teidän uuden keittiön kuvat, kun selaan blogia "väärässä järkestyksessä" eli uusimmasta vanhimpaan kirjoitukseen. On upea keittiö, aivan ihana! Onnittelut!

  Piti sinun inspiroimanasi tsekata montako blogikirjoitusta minulle on kertynyt ja kylläpä hämmästyin: 2217! Aivan valtava pino. Tuossakin on luonnoksia 34 kpl.

  VastaaPoista
 5. jarna: ihan mieletön määrä postauksia sulla ! Ja kiitos, keittiö onnistui kyllä hyvin !

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !