lauantai 5. marraskuuta 2011

EIJFFINGER PETIT FOURS


Pojan huoneen seinälle valikoitui myös tapetti Eiffingerin runsaasta valikoimasta. Siniseen päin olemme näköjään kovasti kallellamme, tosin täällä paikan päällä se ei kuitenkaan näy niin vahvana, mitä kuvista voisi päätellä. Tässä tapetissa on tuollainen hauska, hieman kohollaan oleva pallokuvionti, "silmätapetiksi" huoneen omistaja sitä kutsuu ihan osuvasti.


Peltilelut on tuotu eri  reissuilta. Ne ovat kivoja, ainakin aiukuisten mielestä ;-) . Maapallo on valaisin, joltain pihakirppikseltä aikoinaan parilla eurolla lunastettu. Sen verran vanha pallo on kyseessä, että eri maiden rajat ja nimet  kannattaa tarkistaa viereisestä magneettipalapelistä. Sirkusaiheisen petit point -työn on aikoinaan tehnyt isoäitini, samoin hän on virkannut sängyn päällä oelvan peitteen kymmniä vuosia sitten.  Keinutuoli on isäni vanha ja sänky on peräisin täältä . Kaapit ja hyllyt ovat ehtaa Ikeaa.  Samaa sekalaista settiä, mitä meillä on kotona muutenkin, uutta, vanhaa, perittyä.  Tuskin osaisin edes olla, jos kaikki olisi samaan aikaan hankittua ja samaa tyyliä, tällainen sekametelisoppa on jotenkin paljon kodikkaampi mielestäni.


Mansikka on pojan lempparipehmo, pieni ja suloinen sekä helposti hukkaantuva. Toistaiseksi se on aina löytynyt, mutta tarkkana sen kanssa saa kyllä olla !

6 kommenttia:

 1. Vau, mikä huone ja kuinka ihana tapetti! Teillä on aika samat sävyt kuin mitä meilläkin on pojan huoneessa, mutta tuo tapetti, peltilelut ja kaikki tekevät huoneesta niin viehättävän: lapsenomaisen, nostalgisen, kauniin ja - mikä parasta - viihtyisän.

  Hyvää viikonloppua, Petriina!

  VastaaPoista
 2. On kyllä taas rohkea, mutta niin kaunis ja viihtyisä! Enpä tuosta(kaan) huoneesta löydä moitittavaa. Ihana! :D

  VastaaPoista
 3. Kauniita tavaroita ja värejä! Mäkin haluaisin pojan huoneeseen maapallovalaisimen, en vaan ole vielä löytänyt sopivaa.

  VastaaPoista
 4. Katja: kiitos :-) Verhot puuttuvat vielä, samoin yksi valaisin odottaa pääsyä seinälle, mutta muuten olemme tyytyväisiä lopputulokseen.

  Himoshoppaaja: kiitos :-)

  Satu: kiitos :-) Tämä valaisin tosiaan löytyi pihakirppikseltä sopuhintaan, mutta luulisin, että uudempia versioitakin on saatavilla.

  VastaaPoista
 5. Voi että miten ihania yksityiskohtia tapetteineen ja peltileluineen! Meillä tykkäisi varmasti niin pojat kuin äiti ;)

  VastaaPoista
 6. Susa: kiitos :-) Peltilelut ovat kyllä hauskoja, niitä voisi mun puolesta olla enemmänkin. Poikaa vaan ärsyttää, kun äiti saa leikkiä niillä ja hän ei, ihan vielä :-D

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !