torstai 27. lokakuuta 2011

OLOHUONEEN MUUTOS


Aika pienelläkin vaivalla saa aikaan ison muutoksen. Tai pienellä ja pienellä vaivalla, minä en ole rikkaa ristiin laittanut tämän homman eteen muuta kuin suunnittelupuolella. Olohuoneen takaseinän tapetti oli aiemmin tylsä beige, joka toisen tylsänvärisen artikkelin ( sohvan ) kanssa näytti vieläkin tylsemmältä. Päätimme maalata tapetin päälle ja kokeilla. Hyvin onnistui ja huonekin näyttää nyt ihan erilaiselta. Golf-taulun sijoituspaikka oli alunperinkin kuopuksen huone ja sinne se on nyt siirretty. Raidallisten tyynyjen  tilalle tulee Paula Prassin Botanika -kankaasta tehdyt tyynyt ja verhot tulevat ikkunaan, jossain vaiheessa. En ole kovinkaan nopea muutosten tekijä, aina pitää saada funtsia rauhassa ensin. Koska joku muu kuin se ensin mieleen juolahtanut juttu saattaa olla vielä parempi. Tarvitseeko tähän lisätä, että yleensä se ensimmäiseksi mieleen juolahtanut juttu on kuitenkin se, joka toteutetaan...

14 kommenttia:

 1. Hyvä tietää, että tapetin päälle maalaaminen saattaa onnistua! Meillä on haaveissa makkarin värinmuutos, eikä millään jaksais alkaa tapetoida...

  VastaaPoista
 2. Ihana, tosi freesi!!

  Mä yleensä toteutan muutokset välittömästi. Jos illalla sängyssä maatessa saan jonkun "hyvän" idean, maltan tuskin nukkua, että pääsen aamulla toteuttamaan. Onneksi mun ideat on yleensä huonekalujen paikkojen muutoksen asteella. Tosin sohvalla maatessa olen saanut näitä sarjassamme sairaan kalliita ideoita..

  VastaaPoista
 3. Just ihanan värinen olohuone! Tuota itse kaipailen myös, mutta olkkarin lisäksi makuuhuoneeseen... Kiva, kun annat inspistä itsekin joskus toteuttaa näitä haaveita!

  VastaaPoista
 4. Ihan mielettömän raikas ja söpö väri! Mustakehyksinen barokkipeili on Se Täydentävä Piste. :)

  VastaaPoista
 5. Aivan hurmaava! Ihastelee uusi lukijasi..

  VastaaPoista
 6. Ai miten ihanan värinen seinä! Tuo on juuri sitä veden sinivihreää väriä jota rakastan! (Mulla odottaa sen väristä sifonkia ja tylliä varastossa että saan tehtyä niistä joskus jotakin upeaa).
  Ja tosiaan kun tarkkaan katsoo niin monikaan asia ei näytä muuttuneen, mutta ne mitkä ovat muuttuneet ovat todella piristäneet ja raikastaneet huoneen ilmettä. Ihana!

  VastaaPoista
 7. Oijoi. On kyllä todella onnistunut väri! Ja tietty kaikki nuo taulut ja muut. Hieno sommitelma. Kerrassaan hieno! :D

  VastaaPoista
 8. lattenainen: kiitos :-) Väri on ihanan raikas.

  Anna: kaksi tapettiseinää on nyt maalattu, ihan hyvin toimii. Pohjamaalia vain menee ihan älyttömästi ( ja maalia muutenkin ). Toisen tapetin repsottavat kohdat saatiin korjayyua liisterillä maalauksen jossain välissä.

  nanna: kiitos :-) Ja hahhah, jotenkin arvasin, et rouva on sitä tyyliä, joka ryhtyy heti tuumasta toimeen !

  Leonida: kiitos :-) Värisävy oli muistaakseni Capri, Tikkurilan mallistosta ( jos ihan samaa haet )

  Elise: kiitos :-) Peili on Ikeasta, syksyn uutuuksia. Tykkään siitä myös itse, se tuo hiukan särmää.

  Riitta Sinikka: kiitos ja mukavaa, että löysit tiesi tänne !

  VastaaPoista
 9. Rhia: kiitos :-) Omasta mielestäni olohuone raikaistui aika pienellä. Tauluasetelma saattaa muuttua vielä, meillä kun grafiikkaa ja muuta on kasapäin odottamassa oikeaa soppea.

  Himoshoppaaja: kiitos :-) Sommitelmiin saattaa tosiaan tulla lisää jotain pientä. Kunhan vain saadaan toteutettua...

  VastaaPoista
 10. Voi että ihailen tuota seinän uutta sävyä. Maalasimme kesällä oman olohuoneemme "sohvaseinän" Tikkurilan sävyllä Poukama, mutta nyt jotenkin hoksasin, että näin jotain vielä ihanampaa. :)

  VastaaPoista
 11. Katja: :-) Poukamakin kuulostaa houkuttelevalta, jotenkin kesäisen kevyeltä ja raikkaalta !

  VastaaPoista
 12. Olen hurmioitunut blogisi kuvista, ihania värejä ja tunnelmaa!

  VastaaPoista
 13. Mikähän värisävy tässä seinässä on? Millä maalilla maalasit?

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !