maanantai 17. lokakuuta 2011

MY MADONNA


Sain vihdoin oman pienen Madonna-patsaan takan reunaa koristamaan. Yritin Italian reissulla etsiä jotain vastaavaa figuuria, tuloksetta. Jotenkin olisin kuvitellut, että kaupat ja kirpputorit siellä pursuilevat tämäntyyppistä tavaraa...väärin. Tämä tarttui matkaan suosikkiantiikkiliikkeestäni, jonne lompakostani löytyy kanta-asiakaskortti. Olen siis todella hyvää vauhtia keski-ikäistymässä, kesäpaikka ja antiikkiliikkeen kantiskortti todistavat sen.


Kynttilänjalat ovat sekalainen kokoelma Ikeaa, kirppislöytöjä ja designia. Sellainen sekalainen kokoelma kaikkea meidän koti muutenkin on, vaikka sanottakoon, että sitä designia löytyy vain vähän.... Tähän asiaan pitänee tehdä pientä korjausta.  Esimerkiksi uuden työpisteeni tuoli voisi olla jotain uudempaa tuotantoa, se kun tulee klaffilipaston kaveriksi. Ehdotuksia otetaan vastaan !

7 kommenttia:

 1. Täältä pamahti uusi lukija upeaan blogiin!

  VastaaPoista
 2. Onpas upea Madonna! Tulisikohan joskus ajeltua Ruskolla päin? Liike vaikuttaa hyvin mielenkiintoiselta.

  VastaaPoista
 3. selma: kiva :-)

  Mirka: Ruskolle kannattaa lähteä ihan tuota liikettä varten. Lähellä on myös Loviisan aitta, en ole siellä kylläkään itse käynyt koskaan, mutta monet ovat kehuneet sitä kivaksi. Pietarin old time on kyllä ihan omaa luokkaansa.

  VastaaPoista
 4. Eikös Ikeasta löydy ihan potentiaalista työtuolivalikoimaakin :)

  Sulle on tunnustus blogissani, hae jos haluat - sama tuli kyllä jo Ninnuskalta.

  VastaaPoista
 5. Mä en itse ole Ghost-ihminen, mutta se saattaisi toimia klaffilipaston parina. Håg Capisco on ergonomialtaan työtuolien aatelia ja jos malttaa odottaa, sen saa millaisella kankaalla vaan. Jotenkin voisin nähdä sen jollain mona lisa -tyylisellä ruskeasävyisellä printtikankaalla...

  Anu

  VastaaPoista
 6. Meiju: kiitos :-) Olen tehnyt sen jo pariin otteeseen, mutta kolmas kerta jne ;-)

  Anu: Ghostia mäkin ajattelin, sitä käsinojatonta versiota. Pitäisi varmaan mennä haahuilemaan johonkin kunnon sisustusliikkeeseen... Ja ulkonäkö on tärkein tässäkin asiassa. :-D

  VastaaPoista
 7. Yleensä en innostu uskonnollisesta parafernaliasta mutta tämä madonna on kyllä kovin kaunis. Ja murrettujen sävyjen ansiosta ei ehkä ihan niin alleviivaava kuin madonna-patsaa yleensä.

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !