lauantai 1. lokakuuta 2011

EILISEN ASU


Eilinen oli hyvä päivä. Hyvää ruokaa, hyvää juomaa, hyvää seuraa. Jotenkin ihanan virkistävää. Ihan liian harvoin tulee lähdettyä mihinkään, vaikka pitäisi. Tuntuusiltä, että varsinkin pienten lasten vanhempien aikataulut ovat sellaisia, että niihin ei mahdu mitään ylimääräistä vaikka lopultahan ne rentouttavat asiat auttavat jaksamaan.


Korut ovat suurimmaksi osaksi mieluisia lahjoja. Riipus on Etsystä, sen toinen puoli on peili, joka on hurjan kätevää mielestäni. Huulikiillon lisääminen onnistuu missä vain !  Mustaa nahkaista clutch-laukkua etsittiin ympäri Lontoota jalat rakkuloilla. Laukun piti tietenkin olla juuri oikeanlainen... löytyihän se lopulta, ihan sattumalta. Laukussa on myös kullanvärinen ketjuhihna, jonka saa helposti irroitettua.

Farkut ja paita Vila, laukku Elie Tahari, kaulakoru Liz Claiborne, rannekorut Thomas Sabo ja Snö of Sweden.

4 kommenttia:

 1. Upea laukku ja ihanat korut!! :D Kiva nähdä taas asukuviasi!

  VastaaPoista
 2. Jee, pitkästä aikaa asukuva! :D Mä imen itseeni vaikutteita, sä osaat yhdistellä niin hyvin kaiken ja tykkään sun käyttämistä väreistä.

  Piti tuonne aiempaan postaukseen kommentoida, mutta panenpa nyt tähän, että tuo teidän keittiön seinä tauluineen on HIENO! Livenä se on varmaan aivan mahtava.

  VastaaPoista
 3. BagMiss: kiitos :-) Yritän laitella näitä asukuviakin aina välillä, vaikka niissä tosiaan on haasteensa.

  Ninnuska: :-D Kiitos kaunis. Yhdistelemällä kaikenlaista saa aikaan vaikka mitä, vanhakin rytky voi näyttää ihan uudelta ! Se turkoosi on kyllä aika kiva, piristävä.

  VastaaPoista
 4. Aivan ihastuttava rannekoru -tuo sudenkorento on huippu! Itse en juurikaan käytä rannekorua, ainoastaan kelloa. Pitäisi ehkä opetella?! :)

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !