maanantai 24. lokakuuta 2011

BALLY & CO


Viikonlopun kirpputorisatoa ovat nämä kahdet kengät: Ballyn korolliset vintage-loaferit ja Tod'sin mustat nahkaballerinat. Yhteensä pulitin kengistä viisi euroa, varsin sopuisa hinta molemmilla kengillä olikin. Kirppistelin sunnuntaina Helsingissä, täältä päin ei tällaisia löytöjä todellakaan tee, ei sunnuntaisin eikä muuten.

11 kommenttia:

 1. Apua miten hienot löydöt ja erityisesti mustat ballerinat kelpais mullekin!

  terkuin uusi lukijasi :)

  VastaaPoista
 2. ps. pahoittelut kieliopillisesti hieman kankeasta lauseesta. Se oli tunteella kirjoitettu :D

  VastaaPoista
 3. Mahtavat löydöt! Itse en tee kenkälöytöjä lähes koskaan, koska kengännumeroni on 41 ja harvemmin sen kokoisia kenkiä on tarjolla.

  VastaaPoista
 4. Rouva M : olin kyllä itsekin tyytyväinen. Kenkiä harvemmin edes löytää, sellaisia siis, joita kehtaisi vielä käyttää. Ja ymmärsin lauseesi ihan hyvin :-D

  Absolutely white: kenkälöydöt ovat tosiaan muutenkin aika harvinaisia. Kiitos !

  VastaaPoista
 5. Nuo mustat on tosiaan ihanat!

  VastaaPoista
 6. Onpa onnistuneita löytöjä!

  Seuraavan kerran, kun kirppistelet tai muuten vietät aikaa Helsingissä, laita ihmeessä viestiä! :)

  VastaaPoista
 7. Voi sitä riemua kun löytää jotain hienoa kirppikseltä, en ole vuosiin löytänyt mitään :( toki lupasin olla jupisematta kun löysin Tuurin kirppikseltä Outi Heiskasen grafiikan vedoksen(kehystettynä) Kotona ,vuodelta-75 ja 10 € niin sinä taisi olla minun tuurini vuosiksi eteenpäin kuitattu :) hyvää päivän jatkoa!

  VastaaPoista
 8. Viisi euroa! Miten voi olla tottakaan...

  Pidän molemmista!

  VastaaPoista
 9. Kirpparilta ne on suurin osa minunkin vaatteista. Saa kyllä laatua kun vain jaksaa koluta kaikki laarit kunnolla :) Ihania kenkiä löysit!

  VastaaPoista
 10. Hyviä löytöjä, varsinkin nahkakengät ovat yleensä edullisia kaupan hintoihin nähden. Mun yhdet parhaat nahkabootsit (uudet) olen ostanut kirppikseltä ;)

  VastaaPoista
 11. Satu: kiitos :-)

  Leonida: mä en ole yhtään kätevä ;-) mutta olisi hauska treffata joskus !

  mirka: no todellakin ! Wau, mikä löytö !

  Leena. niin minäkin :-) Ihmettelin hintaa ääneen, varsinkin tuo kolme euroa noista Ballyn kengistä oli tosi vähän.

  Sanna-Pauliina: omat vaatteet ovat milloin mistäkin. Kirppikselle kun pääsisi useammin, niin sieltä ostaisin enemmänkin. Mulla on kylläkin se kokemus, että laatuvaatteet ym. myydään yleensä netissä paremmalla hinnalla :-/

  maiju: kenkiä tosiaan saa kirppikseltä yleensä aika edullisesti, harmi vaan, että kunto on monesti ihan mitä sattuu. Nytkin kävin läpi kymmeniä pareja, jotka hylkäsin heti. Ei kiitos valmiiksi linttaan astutuille ! Nahkaiset bootsit kuulostavat hienolta löydöltä !

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !