sunnuntai 2. lokakuuta 2011

2 x 8


Sain tämän tunnustuksen vielä kahdelta kivalta bloginpitäjältä, kiitos mirka ja Ninnuska ! Tykkään tämän tyyppisistä jutuista, näihin saa helposti ujutettua kaikkea sekalaista sälää, joista muuten ei tulisi kirjoiteltua mitään. Ehkä.

1. Inhoan arkiaskareita, erityisesti siivoamista. Pölyjenpyyhkiminen on ihan kauheaa hommaa, puhumattakaan jostain ikkunoiden pesusta vaikka en muistaakseni ole koskaan pessyt ikkunoita. En ajatellut tehdä sitä tänäkään syksynä.

2. Olen purskahtanut katkeraan itkuun ainoalla Pariisin matkallani. Louvre oli suljettu museotyöntekijöiden lakon vuoksi. Ne ranskalaiset !

3. Haluaisin pienen töllin Italian maaseudulta.

4. Mustia silmänalusiani ei peitä mikään. Ei mikään. Lainapeitettä en ole vielä kokeillut, epäilen, että näkyvyys saattaisi huonontua liikaa.

5. Keittiöremontti on edelleen suunnitteluasteella. Valkoinen, musta ja puu kohtaavat näillä näkymin siellä. Keittiön malli on äärimmäisen hankala, pieni u.  

6. Karvaliiviä lukuunottamatta en ole tehnyt syksyllä vaatehankintoja. Enkä laukku- tai kenkähankintoja. Hyvä minä.

7. Sen sijaan olen ostanut mm. remonttikunnossa olevan 1920-luvulla valmistuneen hirsirunkoisen talon. Muutaman seuraavan vuoden laukkurahat taitavat olla kiinnitettynä tähän projektiin.

8. Painonpudotusprojektissa vaikenta on ollut luopua kaloripitoisista juomista. Enkä ole siinä ihan onnistunutkaan.

9.  Lukemattomien kirjojen pino kasvaa. Susan Fletcherin kaksi kirjaa suorastaan huutavat tuolta lipaston päältä. Pitäisi vaan repiä se aika jostain, istua vaikka vähän vähemmän tässä koneen vieressä. Mutta kun en jaksa keskittyä kunnolla.

10. Uusi objektiivi saapunee ensi viikolla. Tuskin maltan odottaa !

11. Olen raahannut kirppikselle ehkä neljä Ikean kassillista kamaa ja heittänyt pari kassillista roskiin, lahjoittanut jotain eteenpäin, myynyt jotain kavereille ja kaupannut Huutiksessakin jotain. Sitä ryjää vaan riittää riesaksi asti, ei oikein jaksais.

12. Illalliseksi ajattelin tehdä lämpimän juuressalaatin kera naudan sisäfileen. 

13. Pinterest on vallan mainio keksintö. Ei tarvitse tallentaa inspiskuvia omalle koneelle.

14. Kaikki farkut, jotka mahtuvat jalkaani tällä hetkellä, ovat ratkenneet jostain kohtaa. Oikein kiva.

15. Tykkään Ikeasta. Oikeasti.

16. Haikailen taas Italiaan. Kuvat ovat viime heinäkuun reissulta.

7 kommenttia:

 1. Heh heh, blogillesi saa kyllä nauraa -tässäkin postauksessa repesin pari kertaa! :) Mites nyt niin farkkujen kanssa on käynyt? Ainakaan kuvista ei uskoisi, jos paino on noussut. Itse koen tällä hetkellä olevani siskonmakkara-tasoa, joka riekkuu lähinnä legginsseissä ja löysissä housuissa muutenkin!

  Italia on varmasti mahtava, itselläni vielä kokematta ja näkemättä. Olisi haaveina ensi kesänä, jos kaikelta muulta vain ehtii. Tsemppiä alkuviikkoon! :D

  VastaaPoista
 2. Hei, olipas kiva lukea :) ps.oletko kokeillut Joe Blascoa tummiin alusiin ? Peittää ihan taatusti, peitin kirkkaanpunaset couperosa läntit( tosi pahat) naamastani aikoinaan blascon perus meikkivoiteella ennenkuin kävin räjäyttämässä ne kristallilaaserilla pois ( samalla vehkeellä lähtee maksaläiskätkin, eikä tuu takas ), on erikseen muistaakseni alusillekin oma kreeminsä. suosittelen, ohutta kerrosta ja avot menox!

  VastaaPoista
 3. Mustakin nää on kivoja ! Varsinkin lukea, tuntuuettä tutustuu blogi-ystävään vähän paremmin ;)

  VastaaPoista
 4. Himoshoppaaja: kiitos :-D Ja housuongelma on tosi !

  mirka: Blascot on kokeiltu, tattoo coveria myöden. Ei auta näihin avolouhoksiin niistäkään mikään :-(

  Riitta: nää ON kivoja :-)

  VastaaPoista
 5. Oi, mikä kollaasi! Minullakin on ikävä Italiaan, mutta vielä enemmän Englantiin.

  Älä sure sitä, että Louvre oli kiinni. Me kävimme keväällä Louvressa mieheni kanssa ja olihan se tavallaan ihan "must", mutta loppujen lopuksi pidin siitä vähiten koko Pariisissa. Ja joskus menet Pariisiin uudelleen, eikö niin? :)

  Kiitos siitä aiemmasta kahdeksan kohdan tunnustuksesta, jonka osoitit minullekin. Vastaan siihen pian. <3

  VastaaPoista
 6. Itse valitsisin Louvren sijasta Orsayn taidemuseon, joka on tosi upea ja siellä on enempi sitä 1800-1900-luvun taidetta, joka jaksaa kiinnostaa. Rakennuksenakin se on kaunis.

  Kerropa myös taas, mitä kumiankalle kuuluu!

  VastaaPoista
 7. Katja: Italia ja Englanti, niistä pidän itsekin :-)

  Mirka: Orsay onkin hieno, kävimme siellä siis sen Louvren sijaan. Pidän itsekin teoksina enemmän niistä jotka sitten saimme nähdä, mutta onhan se Louvrekin koettava. Pieni Marmottan on myös näkemisen arvoinen, kaunis ja kodikas museo :-)

  Aah, kumiankka. Tossa se roikkuu, vähän siitä on päässyt ilmat pihalle...

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !