keskiviikko 28. elokuuta 2013

TURKOOSIA JA KUKKIA


Kallismaan remonttihan on tietenkin edelleen kesken, mutta se ei ole estänyt minua hankkimasta muutamia sinne sopivalta tuntuvia asioita jo nyt. Aika monessa asiassa näyttäisi olevan jotain vähän turkoosiin vivahtavaa sinistä tai sitten kukkasia tai sitten sekä että.

Erityisen tyytyväinen olen keskimmäisen kuvan tuoliin ja sen kahteen kaveriin, jotka löytyivät yhden antiikkiliikkeen loppuunmyynnistä yhteensä viidelläkympillä. Kaksi tuoleista on mustaksi maalattuja ja tämä yksi kaupanpäällinen ihana vanhan turkoosin värinen. Tuolit on naulattu puunauloin ja ne ovat edelleen hyvässä käyttökunnossa. Ikean tuolitkin taitavat maksaa enemmän per kappale kuin nämä kolme vanhaa kaunotarta. Kannatti kolkutella suljettua ovea, kerrankin.

Peltirasia on löytö Etsystä ja Arabian lautaset paikalliselta kirppikseltä. Jos jollakin pöyrii nurkissa tuota Arabian sarjaa, ostan sitä mielelläni lisää ! Sarjan nimenkin saa kertoa, jos sen sattuu tietämään. Kiitos !


17 kommenttia:

 1. Oi joi mitä ihania löytöjä taas!!

  VastaaPoista
 2. Kauniin mallinen tuoli, ennen osattiin :)

  VastaaPoista
 3. Onko lautasessa lemmikkejä? Yritin tiirailla, onko mun ( lue: miehen ) soppakulho samaa sarjaa. Jotain vanhaa Arabiaa, miehen mummon peruja... Turkoosi tuoli on ihana!!
  - Kristiina -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa siinä olla. Tai mä luulen, että nuo siniset voisivat olla niitä ?

   Mäkin tykkään tuosta tuolista kovasti :)

   Poista
 4. Mulla taitaa olla samoja lautasia. Luulen, että ihan kaikilla vanhemmilla kuvioilla ei ole nimeä, lautasen muodolla saattaa olla. Enkä tiedä koskeeko se tätä.

  Mä olen myös juuri pyöritellyt turkoosia ja punaista, tosin töissä. Ihana väripari.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok, kiitos tiedosta. Pitäisi ryhdistäytyä ja alkaa oikea etsintäoperaatio, mutta mä en oikein jaksais. Keväällä sitten !

   Niin on munkin mielestä :))

   Poista
 5. Tuolit olivat superlöytö - aivan ihana malli ja väri.

  VastaaPoista
 6. Ihana on tuoli ja purkki, juuri oikea sävy, tykkään;) Mukavaa loppukesää!

  VastaaPoista
 7. Kolahti lehti postilaatikkoon. Ihana juttu teistä ja kodistanne! !!

  VastaaPoista
 8. Tuttu koti oli tosiaan lehdessä. Teillä on kyllä ihanan rohkeita yhdistelmiä ja kauniita värejä :) Haluaisin ripauksen samaa, mutta jostain se nössöily aina puskee päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin nössöilin ennen, mutta sitten kun rohkaistuin, ei paluuta entiseen ole enää ollut. Maalaaminen on ainakin melko helppo ja edullinen tapa tuoda väriä kotiin, kannattaa kokeilla ! :))

   Poista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !