lauantai 24. syyskuuta 2011

SUBSTANSSIA
Lämmin kiitos Vino pino -blogin pitäjälle tästä tunnustuksesta !

Tämän tunnustuksen saajan pitää :
1) kiittää tunnustuksen antajaa
2 ) antaa tunnustus kahdeksalle blogille
3  ) ilmoittaa näille em. asiasta
4) kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestään

Ne kahdeksan:1. Mietin uuden objektiivin hankkimista. Haaveissa olisi valovoimainen laajakulmaobjektiivi Canonin EOS 450D -kameraan. Any ideas ?

2. Bloggaaminen tökkii pahemman kerran. Mietin taukoa tai lopettamista, mutta täällä sitä roikutaan edelleen, näköjään. Olen tällä hetkellä kuitenkin ihan tipahtanut kärryiltä. Sain sentään vähän päivitettyä tuota blogiluetteloa. Napsin muutaman pois ja joitain uudempia suosikkejani lisäsin.

3. Katsoin viime viikolla yhden jakson yhtä tv-sarjaa. Tästäkö se sitten alkaa, sohvaperunan elämä ?

4. Yritän viedä kamaa kirppikselle myytäväksi, mutta näyttää siltä, että tulen aina vain isompien kantamusten kanssa takaisin. Tänään mukaan tarttui kolme kaunista paitaa ja juhlamekko. En tarvitse niistä ensimmäistäkään.

5. Palautan jatkuvasti kirjaston kirjoja takaisin lukemattomina. Miksi en voi lainata vain yhtä kerrallaan ?

6. Olen tosi onnellinen siitä, että omaan maailman ihanimmat sisarukset.

7. Söin tänään enkunlakuja jossain mielenhäiriössä. Ehkä ennen aamupalaa tehty 7 km:n lenkki aikaansai pahan energiavajeen, mene ja tiedä. Tällä hetkellä on kupu täynnä suppilovahverokeittoa, joten ei tulisi mieleenkään maistaa yhtään karkkia. Tuli muuten huono olo niistäkin muutamasta yksilöstä.

8. Mitäs vielä ? Aioin ottaa muutaman asukuvan rouvas-lookista tänään, mutta en saanutkaan aikaiseksi. Tukassa on kamala juurikasvu ( very trendy ;-) ). Kuulin viime viikolla ensimmäiset pikkujoulumainokset. Kuljen ihan häpeämättömästi Hunterin kumisaappaissa ja odottelen kuumeisesti uusia ruokapöydän tuoleja. Ne ovat vissiin jumiutuneet jonnekin Ranskan ja Englannin välimaastoon, uponneet kai.  Ja näköjään kertoisin mielelläni enemmän kuin  sen kahdeksan asiaa, mutta lopetetaan kuitenkin tähän.

Mukavaa lauantai-iltaa !11 kommenttia:

 1. Hei Petriina, kiitos ihanasta tunnustuksesta ♥ Vähän väsyneenä, juuri syöneenä, pari lasia kuplivaa ja huomenna työpäivä. Tämä piristi ehdottomasti lauantai-iltaa :)

  VastaaPoista
 2. ..elä ihimeessä lopeta...jos tökkii niin piä taukoa mutta älä lopeta <3

  VastaaPoista
 3. Moi, välillä voi tökkiä -mutta ÄLÄ lopeta! Please. Sun blogi on ainoa, jota seuraan ja sitäkin valitettavan epäsäännöllisesti. Mutta, mutta jos et lopeta, lupaan käydä useammin! :D Mulla on kanssa maailman parhaat sisarukset, niitä ei vaan korvaa mikään -me onnekkaat! <3 (Ja tää sydän ei taida näkyä!?) Taaskaan.

  VastaaPoista
 4. Varmaan on tauon paikka, mutta varmana et lopeta! : )

  Eräs blogia pitänyt ystäväni lopetti bloginpitämisen muista syistä, mutta huomasi sitten, että melkein päivittäisistä päivityksistä olikin tullut jo enemmän painetta ja pakkopullaa, joten helpotus lopettamisen jälkeen olikin suuri. MUTTA: muutaman viikon hiljaiselon jälkeen hän aloitti uuden blogin - ei siis malttanut lopettaa kuitenkaan!!!

  Että pidä ihmeessä taukoa, kyllä me vakiolukijat jaksamme odottaa, ihan taatusti!

  VastaaPoista
 5. Heidi: ole hyvä :-) Blogisi on tosi kiva, yritän jatkossa kommentoida vähän useammin !

  mirka: kunhan vaan ajattelin ääneen... aiheet on vähän vähissä, asukuvia en oikein jaksa ottaa ja valokuvaaminen on muutenkin jäissä. Katsotaan :-)

  Himoshoppaaja: voi kun kiva kuulla, kiitos <3 Mietitään asiaa. ei ollut tarkoituksena kerjätä mitään " älä lopeta " -kommentteja, kunhan vaan halusin tuoda esille sen, että on vähän vaikeuksia välillä keskittyä tähän ( ks. edellä. ) Ehkä uusi objektiivi korvaisi asiaa, valovoimainen laajakulmaobjektiivi, saisi kuvattua sisätiloissa ilman salamavaloa... Enää ei puutu kuin käteinen !

  VastaaPoista
 6. Ja siis korjaisi, ei korvaisi. Milloin opin oikolukemaan tekstin ENNEN kuin painan "lähetä"-nappulaa ???

  Leonida: kiitos ja ks. edellä :-)

  VastaaPoista
 7. Kiitti kiitti!! <3 Mä palaan tähän tulevalla viikolla :D

  VastaaPoista
 8. Komppaan edellisiä, eli älä lopeta, tää blogi on yksi parhaista! :) Pidä tauko jos siltä tuntuu, niin voihan olla että blogi-into palaa ennemmin kuin uskotkaan! :)

  VastaaPoista
 9. Mollyhullu: kiitos :-) Ja katsellaan, voi olla ettei tule kumpaakaan, ei taukoa eikä lopetusta :-)

  VastaaPoista
 10. Kiitos kaunis tunnustuksesta! :)

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !