perjantai 9. syyskuuta 2011

" ÄITI, SÄ NÄYTÄT IHAN KARHULTA ! "


Perjantaikevennys. Lasten ja imeväisten suusta jne. Olen silti pitänyt karvaista heräteostostani joka päivä, se vaan on niin ihanan pehmoinen ja lämmin.

Tekoturkiliivi ja paita Lindex, laukku Tiger of Swedenin miesten mallistosta, saappat Hunter.

15 kommenttia:

  1. Mukavaa viikonloppua karhulle ;D

    VastaaPoista
  2. Nallekarhu! Etkä näytä. :) Mutta ihana liivi, sopiva tähän vuodenaikaan.

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  3. Haha! Minulla on ikuinen into pörröisiin vaatteisiin muodista riippumatta, mutta feikkikarvaa ne saavat täälläkin olla. :) Hieno asu, hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  4. Vai karhulta... heh! No ei tullut karhu mieleen, ajattelin että lämpöisen näköinen turkisliivi. Ja kiva! :)

    VastaaPoista
  5. Jee - asupostaus. Et kyllä ole karhua nähnytkään. :) Itsekin katselin kaupassa kaihoisasti pörröliivin perään, mutta pakko se oli sinne jättää, sillä minä olisin oikeasti näyttänyt se päällä biisonilta (leveät hartiat ja kapeat koivet).

    VastaaPoista
  6. Kiitos kaikille ! Liivi on tosiaan lämpöinen, ehkä hiukan liiankin lämpöinen juuri nyt. Onneksi kaapista löytyy kaikkea muuta kivaa... :-D

    VastaaPoista
  7. Moikka pitkästä aikaa! Olen kurkkinut blogiasi aika tasaiseen tahtiin ja jospa välillä jättäisin jälkiäkin.

    (Mulle tuli itseasiassa blogisi mieleen, kun ostin eilen täkälaiselta kirpparilta yhden Odd Mollyn paidan. Itsepintaisesti ostin sen, vaikka se ei juuri nyt istu ihan kovin hyvin. Hartaasti toivon, että raskauskiloja putoaa vielä jonkun verran.)

    VastaaPoista
  8. Mä odotin kommentin perusteella, että olisit ollut jossain kokovartalokarvapuvussa :D Hyvältä näyttää!

    VastaaPoista
  9. Kiva asu, mut kyllä harmittaa toi Hunter-saapas hypetys. Hei ihan oikeasti; meillä on Kontiot, Hait, Rokka-saappaat .. siis vain muutamia mainitakseni. Noloa kulkea Huntereissa :-(

    VastaaPoista
  10. kaakao: kiva, kun ilmiannoit itsesi :-) Vai Odd Molly kirpparilta, aika harvinaista herkkua kyllä !

    Hanna: :-D Sellaisiakin on, mutta en ole vielä haksahtanut !

    Anonyymi: ei mua nolota kyllä yhtään, vaikka tuo logo kieltämättä ärsyttääkin. Hunterit on hyvät jalassa ja niiden varsi tarpeeksi kapea omille pohkeille. Olen kokeillut muitakin kyllä.

    VastaaPoista
  11. Tosi hieno kokonaisuus -Huntereita myöden! :D Totuushan on silti ettei ne sovi ihan kaikille...vai mitä? Niks niks. Sinulle sen sijaan kuin nenä päähän. Tämä malli on valitettavasti minulle hivenen liian kapea, mutta onneksi malleja löytyy. Hunterit ovat ainoat saappaat, jotka itse tunnustan. Piste.

    HIENOT!

    VastaaPoista
  12. Tulin vielä kysymään, että tiedätkö onko odd mollyn vaatteissa joku numerokoodi jonka perusteella niitä voisi "jäljittää"? Nettisivuilta tuntuisi voivan hakea tiettyä tuotetta jonkun numeron perusteella, mutta kun syötän ostamani paidan numeron siihen, niin mitään ei löydy.. Ehkä se koskee vain viimeisintä kokoelmaa..?

    Täällä on yksi sellainen "kirppari", joka ostaa hyväkuntoisia käytettyjä vaatteita ihmisiltä valikoiden. Eli tiettyjä merkkejä ja/tai tyyliä vain kelpuuttavat. Sieltä löytää usein ihanuuksia.

    VastaaPoista
  13. Himoshoppaaja: niinpä, omaan jalkaani tämä Hunterin klassikkosaapas on hyvä, esim. vikingit ja ja jacobsenit hölskyvät jalassa...

    kaakao: ainakin vanhemmissa vaatteissa on mainittu myös kokoelman nimi, jos vaikka kokeilet yhdistää ne. Mäkin voisin varmaan auttaa, jos näkisin paidasta kuvan :-)

    VastaaPoista
  14. Oikein minun mieleinen kuva! Olen niin ulkoilmaihminen!

    Ja löysin onneksi tuon tekstin, että tekoturkis etc.

    Kun katson tätä kuvaa, niin tulee mieleen, että tarvitseeko sinun yhtään yrittää mitään. Painosi näyttää olevan kohdillaan. Ethän halua näyttää anorektikolta!

    Minä painoin vielä 30 vuotiaana 45 kiloa ja se oli aivan liian vähän. Mutta en vain lihonut...

    VastaaPoista
  15. Leena: en tosiaankaan halua näyttää anorektikolta, mutta haluan mahtua esimerkiksi viime syksynä ostettuihin vaatteisiin ! Ulkonäkööni olen ihan tyytyväinen, mutta en siihen, että en mahdu omiin kuteisiini ! Vaikka pudottaisin nyt kymmenen kiloa, painaisin silti 7 kg enemmän kuin seitsemän vuotta sitten, eli ei huolta. :-)

    Nämä vaatteet ovatkin olleet kovassa käytössä, toi liivi on aika ihana !

    VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !