sunnuntai 25. syyskuuta 2011

KAUNOTAR KATOSSA


Vihdoin tällä kaunottarella on loppusijoituspaikka ! Tykkään valaisimesta kovasti, sen valo on pehmeä ja varjostimen kuviointi sopii makkarin tyyliin paremmin kuin hyvin. Ja koska säästin muutaman satasen siinä, että uutta valaisinta ei tarvitse hankkia, tilaan uuden objektiivin alkuviikosta. Yes.
Tapetti on Eiffingerin Bindi-mallistosta. Se on valittu sopimaan Ninnuskan tekemään Belle-peittoon. Yhdessä kuvassa vilahtaa taustalla The Kaappi, josta edelleen on ne lupaani kuvat ottamatta... uudella objektiivilla tämäkin varmaan onnistuu tosi vikkelästi. Lupasin itselleni, että laitan pari objektiivia kiertoon uuden hankittuani, joten ei se hankinta niin kamalan kalliiksi tule. Kai.

14 kommenttia:

 1. Onpa ihanan värinen makuuhuone! Ja lamppukin on tosi sievä. Mun tekisi mieli lisätä siihen kori alle, kun se muistuttaa ihan kuumailmapalloa :)

  VastaaPoista
 2. Ihanalta näyttää! Ihan vastakohta meidän kodille jossa värit on niin kovin neutraaleja! Hyvä kun jotkut osaavat/uskaltavat käyttää värejä sisustuksessa, niitä on mukava katsella.

  VastaaPoista
 3. Tää tapsku on sit aivan ihana!! Onko tää itse asiassa myös tän vuoden BB-talossa?

  Ja heh, mun objektiivi on Canonin kitti-obsku. Meillä vaan on tiettyyn aikaan aamupäivästä tosi hyvä luonnonvalo. Ja itse asiassa ruokatilassa iltapäivälläkin! Eli en ole sen(kään) suhteen hifistellyt vielä toistaiseksi, mutta vähän tekisi mieli!

  VastaaPoista
 4. Ihana valaisin ja hieno tapetti. Mä olen turkoosin ystävä! Ja mitkä objektiivit ovat lähdössä kiertoon? Kiinnostaa.

  anu

  VastaaPoista
 5. Piru, unohdin valaisinhulluna sanoa, että toi lamppu valuttaa mun kateuden kuolaa :)

  VastaaPoista
 6. Kartanonrouva: hihii, kuumailmapallopa hyvinkin ! Mutta nätti sellainen ;-)

  Sanna: tämä on ensimmäinen sellainen asunto, jossa on värejä. Olen aina ollut enemmän neutraalien värien ystävä, mutta jostain syystä tällä kertaa tällaiset jutut ovat valikoituneet meille. Tosin vain ylin kerros on näin värikäs, kahdessa muussa noudatellaan sellaista perinteisempää linjaa ( tosin yksi punaviinivahinko muutti tätäkin linjausta. Siitä enemmän seuraavassa postauksessa ).

  nanna:mäkin tykkäsin tapetista, kunnes kuulin tuon BB-epäilyn ! OMG :-D

  Itse kuvailen sisätiloissa enemmän hämärässä/huonossa valaistuksessa, kittiobjektiivista ei juuri ole sellaisenaan mitään iloa ja ulkoinen salama on jotenkin hiton hankala raahattava ( mutta hyvä olla olemassa kyllä, sitä en kiellä ).

  Anu: kiitos :-) Turkoosi on aika hieno väri. Sitä on meillä enemmänkin, tuossa jo aiemmin lupailin juttua siitä.

  Objetiivit taitaa olla sellaisia, jotka monelta ( kaikilta ? ) canonistilta jo löytyvät 50mm:n 1.8 ja 18-55mm:n kittilinssi.

  VastaaPoista
 7. nanna: hahhah, voin vielä kertoa, että maksoin siitä 7 tai 8 € kirppiksellä. Se on 50-luvulta.

  VastaaPoista
 8. Hauska ja erilainen -tuo lamppu sopii kuin nenä päähän tuon tapetin kanssa! :D Olisi kiva nähdä siinä valo iltahämärissä...

  VastaaPoista
 9. Kerrassaan ihastuttavat sävyt makuuhuoneessasi! Seinän sävy on täydellinen. Poltetut turkoosit purevat minuun aina. Lamppu on ihana löytö ja seinän kaverina ihastuttava pari.
  Lämmin ja persoonallinen tunnelma huokuu.

  VastaaPoista
 10. Mielettömän kauniit yhdessä, tapetti ja lamppu.

  VastaaPoista
 11. Himoshoppaaja: joo, erilainen tämä ainakin on :-D Otin kuvia iltahämärässä myös, mutta unohdin laittaa ne tänne :-)

  Marie: kiitos kaunis kommentistasi :-) Sopivat myös omasta mielestäni hyvin yhteen.

  Miia: kiitos :-)

  VastaaPoista
 12. Kyllä voi olla kaunista!!!! <3

  Lisäsin nimesi tunnustuspostaukseen jonka olen aikasemmin tehnyt tuosta samasta tunnustuksesta - kiitos sinulle vielä! <3

  VastaaPoista
 13. Pieni Lintu: kiitos :-) Ja sopii vallan mainiosti, en nimittäin taristanut eukäteen, että kenellä se on jo ollut esillä. Tykkään kuvistasi kovasti !

  VastaaPoista
 14. Aivan ihana makuuhuone ja varjostin on ihan täydellinen! Loistolöytö <3

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !