lauantai 25. syyskuuta 2010

TYTTÖJEN JUTTUJA


Olen varmaan ihan hassu, mutta tykkään kovasti tietyistä tyttöjen jutuista: kivoista vaatteista ja leluista sekä kaikesta hauskasta rekvisiitasta, mitä nykyään saa aika pienellä vaivalla. Vastoin kaikkia odotuksiani olen ylen ihastunut tyttäreni My Little Ponyihin ja nimenomaan niihin ihan pikkuisiin. Miten jotkut lelut voivatkaan olla niin söpöjä ? Ja harkinnassa on joululahjaksi iso nukketalo, ihan vain siksi, että äiti pääsisi hiukan sisustamaan... Oliskohan kenelläkään antaa vinkkiä paikasta, jossa olisi nukketaloja iso valikoima ja joka toimittaisi kohtuukustannuksin paketteja myös Suomeen ?

4 kommenttia:

 1. täällä: http://www.minimaailma.fi on hurja valikoima nukkekoteja ja muuta aiheeseen liittyvää sälää.

  Ninja

  VastaaPoista
 2. Hei!

  Meillähän on tämä:
  http://www.dollshouseparade.net/Dolls-Houses/Houses/Dartmouth-Painted-Dolls-House-Kit/prod_918.html

  Muistaakseni tilasin sen jostain Hollannista, mut en nyt tähän hätään löytänyt sitä nimenomaista kauppaa. Toi oli musta kiva, kun ulkoa valmis, mut sisältä saa ite väsätä. Tuo sama Dartmouth House löytyy tosi monesta paikasta, myös esim. tämä toimittaa Suomeen:

  http://maplestreet.co.uk/index.php?cPath=1_156

  Oi, nukkekodin sisustus oli kyllä ihanaa puuhaa... Me ollaan nyt valaistusvaiheessa, ja S on jostain saanut päähänsä, että talossa pitäisi olla värivalot :D Kannattaa muuten miettiä se valaistus heti, koska esim. ne Lundby-taloihin kuuluvat johdot kannattaisi piilottaa tapettien alle. Meille tulee ilmeisesti nyt joku Ikean led-valosarja, jonka johdot kulkee sitten katoissa - pitää liimata ne sinne jollain...

  VastaaPoista
 3. Kirjoitin kommentin, joka häipyi johonkin eetteriin... Kiva.

  Piti vaan sanoa, että selvästikin ostolakostasi johtuen joudut kanavoimaan kiinnostuksesi johonkin ihan uuteen esimerkiksi nukkekoteihin, jotka ovat kuulemma nykyisin enemmänkin äitien kuin tyttärien harrastus! Ja se taitaakin olla sellainen maailma, että rajat eivät tule ihan heti vastaan ;) Go for it, go go!! Odotan innolla! Tosin voi käydä kuin eräällekin askartelukamojen kanssa.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Ninja ja Atsalea infosta. Kävin kurkkimassa ja pari potentiaalista yksilöä löytyi. Kunhan vain keksin hyvän sijoituspaikan, niin teen tilauksen.

  Mirka: näin juuri. Saattaa kuitenkin olla, että kokeilen sitä korujen tekoa ensin ja annan tyttären leikkiä ihan rauhassa sillä nukkekodilla. Jos mä vain tapetoin ja maalaan ja sisustan pikkasen ja... :-D En vain oikein tiedä mistä korujen kanssa aloittaisin. Ja niin mulla käy kaiken kanssa, överiksi menee, vaikka olisi kyseessä mikä.

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !