lauantai 11. syyskuuta 2010

IKUISUUSPROJEKTI NRO 1Kaappien kätköistä löytyy vaikka mitä mielenkiintoista. Esimerkiksi kaikenlaisia ikuisuusprojeteja, kuten keskeneräisiä käsitöitä. Kröhöm. Tämä yksilö on muuttanut viimeisten, no, viidentoista vuoden aikana mukanani ympäri Suomea. Jospa saan tämän vihdoin valmiiksi, kun esittelen sen täällä ? Tästä ei nimittäin ole tekemättä kovinkaan paljon ( siihen nähden, että monatko sataa tuntia tätä on väännetty... )


Muita, joilla tuppaa projektit jäämään kesken, syystä tai toisesta ?

6 kommenttia:

 1. Laitoin kesällä roskikseen kolme villapaidan alkua, joista puuttui noin yksi hiha. Kaikki olivat jotain keinokuitusekoitelankaa, aloitettu jossain inspiraationpuuskassa vuosia sitten.

  Anu

  VastaaPoista
 2. ehdottoman ihana projekti sulla! mielenkiinnolla jäädään nyt odottelemaan kun esittelet sen valmiina..
  itse esittelin juuri hetki sitten myöskin blogissani yhden ikuisuusprojekteistani, mikä on kauniisti pakattuna kassiin odottamaan uutta inspiraatiota. Luonne kun on sellainen, että "kaikki heti ja nyt", niin aikaa vievät projektit ovat alkuun hauskoja, mutta tuppaavat jäämään kesken.
  ps. patalappujen teko on jo loppusuoralla, hitaasti ja varmasti. ;)

  VastaaPoista
 3. Juuri sitä ihmettelen eniten, että miksi se aloitettu juttu jää kesken siinä kalkkiviivoilla ?

  Jenni: mä niiiin odotan, että pääsen heittämään vanhat pois !

  VastaaPoista
 4. Ehdottomasti teet tuon valmiiksi, varsinkin kun koko maailma tietää siitä nyt tultuasi esiin kaapista ;)

  Itse olen erikoistunut keskeneräisyyksiin. Kirjoitin jutunkin aiheesta viime talvena ja satuin kuvaa varten löytämään kaikki elämäni aikana aloittamani villasukat - keskeneräisinä. Vieläkään yksikään ei ole valmis, mutta se sijaan muutama uusi projekti kylläkin. Itse asiassa olen huomannut, että asioiden loppuunsaattaminen kasvattaa ainakin omaa itseluottamustani ehkä huikeammin kuin mikään muu, joten sitä pitäisi enemmän suosia.

  VastaaPoista
 5. Heh, tästähän me just tänään puhuttiin :D Mutta siis oletko sä tehnyt tuon kirjonnan (miksi tuollaista käsityötä sanotaan !?!?) itse??????? Oikeesti??? Nyt mä ymmärrän, kun sanoit, että käy vilkaisemassa blogia, kun puhuttiin niistä pikkutarkoista hommista...

  Mulla taitaa pysyä paremmin kädessä maalisuti ja hiomalaite, tai korkeintaan sukankudin - kuten sanottu; olen suurten linjojen ihminen. Mutta kesken ne suuretkin projektit tuppaavat jäämään ;)

  VastaaPoista
 6. Mirka: täytyykin käydä lukemassa tuo villasukkapostaus :-) Uusiin projekteihin on kyllä mukavampi tarttua kuin viimeistellä vanhoja, vaikka juuri jonkun loppuunsaattaminen on hyvin palkitsevaa, ainakin siinä mielessä, ettei se roiku nurkissa keräämässä ajatusenergiaa.

  Atsalea: joo, olen :-D . Mutta en enää aloittaisi tällaista. Tämä on ajalta ennen opiskeluita ja ja lapsia... Ajattelin tehdä tämän kuitenkin valmiiksi, kuten pari muutakin juttua ( jotka esittelen täällä, ihan vain siksi, että sitten ne on pakko tehdä loppuun asti ;-) ) Maalaminen ja sellainenkin on hauskaa, kunhan vaan olisi tilaa ( tehdä sitä ja sulloa ne huonekalut johonkin ) !

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !