torstai 29. heinäkuuta 2010

TODELLINEN VINTAGE-UNELMA


Tällainen ihanuus löytyi isoisäni kätköistä. Isoisäni on syntynyt 1920-luvun alussa ja puku on kuulunut hänen äidilleen. Puku on hieman huonossa kunnossa, mutta korjattavissa. Mekko oli myös hiukan kellastunut, mutta hellävaraisella pesulla ja auringossa kuivattamalla sain kankaan lähes ennalleen. Aika mukavaa oli huomata, että vaikka en korsettia käytäkään, puku meni aika hyvin päälle. Vain yksi nappi jäi vyötäröltä auki ! En aio ottaa pukua käyttöön kuitenkaan, sen paikka tulee olemaan joko makuuhuoneen tai olohuoneen seinällä koristeena. 

9 kommenttia:

 1. Ihana aarre! Todellakin tuon paikka on seinällä koristeena!

  Laittaos mulle niitä toiveita niistä mekoista. Nyt mulla olisi hyvä sauma alkaa pohtia niitä. :)

  VastaaPoista
 2. Aarre hyvinkin. Nyt pitäisi vain kehitellä joku sopiva vaatepuu mekolle. Ideoita otetaan vastaan :-)

  Aijaa, mä sain käsityksen, että sun aivot ovat ihan solmussa :-D Olen yrittänyt katsoa, jos löytäisin valmista sopivaa mallia, mutta sellaista ei ole tullut vastaan.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana! Voisiko tuohon aarteeseen sopia tumma puuhenkari? Omasta kodistani löytyy tätini hääpuku (kokoa 32-34), joka koristaa olkkarini seinää. Puku on kermanväristä pitsiä ja polvimittainen -aivan upea myös! Yritin mahtua siihen muutama viikko sitten, mutta ö-höm...toisin kävi. Mahtava blogi sulla muuten...:D

  VastaaPoista
 4. Hmm. Koko 32 on aika haastava, väittäisin, että suurin osa ihmisistä ei saisi itseään mahtumaan noin pieneen pukuun :-D

  Ja kiitos.

  VastaaPoista
 5. Melkein kannttaisi laittaa aurinkosuojattuun lasivitriiniin, nimittäin aurinko saattaa hapristaa sen aika äkkiä rikki. Vanhoissa kankaissa kun ei ole mitään suojakäsittelyjä.

  Todella ihana. Loistavaa, että ihmiset säästävät näitä ihanuuksia. Meiltä (mun äidiltä) löytyy oman isoäitinsä viuhka, huivi ja päivänvarjo.

  Anu

  VastaaPoista
 6. Oletko Anu sitä mieltä, että vaikka puvun asettaisi pois suorasta auringonvalosta, niin se voi silti mennä piloille ?

  Viuhka ja päivänvarjo kuulostavat ihanan romanttisilta !

  VastaaPoista
 7. Ihana! Sun pitaisi hankkia sellainen vanha mallinukke nurkkaan seisomaan, minka paalle puet tuon mekon.

  VastaaPoista
 8. Hyvä idea ! Mistäköhän sellaisen voisi löytää ?

  VastaaPoista
 9. Voi miten jumalaisen kaunis puku <3

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !