lauantai 24. heinäkuuta 2010

IHO KUNTOONIhoni on ollut pitkään ongelmallinen, ihottumaa ja finnejä on ollut riesana jatkuvasti. Lähes kaikki naamiot, kosteusvoiteet ja meikit aiheuttavat ongelmia, viimeinen niitti oli Cliniquen voiteen aiheuttama näppylätulva. Päätin vaihtaa kertaheitolla käyttämäni kosmetiikan luonnonmukaisempaan. Meikkivoiteen annoinkin jo pois ja aion heittää mm. putsarin ja kasvoveden lopun roskiin. Tilasin Englannista Pure Nuff Stuff -sarjan putsarit ja rasvat. Ihan uskomatonta, mutta yhden vuorokauden koekäytöllä suun ympärillä oleva ihottuma hävisi lähes täysin ! Sitä en osaa sanoa, että mikä tuotteista sen ihmeen sai aikaiseksi, vai tarvitaanko siihen näitä kaikkia. Hehkutan kuitenkin ainakin sarjan ruusuvettä: se on kasvovetenä aivan ihana, tuoksuu hyvältä eikä jätä kiristävää tunnetta iholle. Purtilot eivät ole tämän sarjan parasta antia, mutta tuotteet eivät ole myöskään hinnalla pilattuja.


HQ-hairin outletistä tilasin Bare Escentuals :in mineraalimeikkejä koekäyttöön. Jo tällä kokemuksella voin sanoa, että paluuta tavalliseen meikkipohjaan ei ole. Aioin kuitenkin kokeillä muidenkin valmistajien mineraalimeikkipohjaa,  BE:n pohja on hiukan liian hohtava näin vanhalle iholle. Inika :n pohja vaikuttaa paremmalta, mutta  tilaamani näytteet eivät ole  omalle iholleni parhaimman mahdollisen värisiä eikä valmistajalta tuntunut löytyvän valikoimista sopivaa sävyä. Inikan näytteet ovat muuten todella pienet, näistä riittää vain pariin, kolmeen kertaan, kun taas BE:n tuotteet kestävät varmaankin useamman viikon.


The Organic BodyCare Shop on paikka josta tein oman kosmetiikkatilaukseni. Voin lämpimästi suositella ko. paikkaa. Toimitus oli nopea ja mukana tuli näytteitä ( mm. Laveran ja Green Peoplen käsivoiteista ja parista muusta tuotteesta ). Valikoima on laaja, eikä tullimaksuista ym. tarvitse huolehtia.

6 kommenttia:

 1. Ihanan näköisiä ihonhoitotuotteita! :D Taas sä aiheutat mulle uusia tarpeita ;)

  :)Meeri

  VastaaPoista
 2. Hajusteyliherkille suosittelen hajusteettomia vaihtoehtoja, luonnonkosmetiikassa tuoksut voivat olla aika voimakkaita. Ja kerralla ei kannata ostaa kovin paljon, näissä on aika lyhyt säilyvyysaika, kun säilöntäaineita ei käytetä. Ainakin näihn purkkeihin on merkattu oikein parasta ennen päiväys, ei siis mitään 12 kk avaamisesta merkintää. Noin vuosi näyttäisi olevan kaikissa purkeissa tuotteen säilyvyysaika.

  VastaaPoista
 3. Moi!
  Muistan lukeneeni jostain sivuiltasi luomiväristä joka ei aiheuttanut silmien yliherkkyyttä, mutta en muista mikä se oli?? Ostin juurin MAC:in, ja nyt on silmät aika punaiset....
  Cliniquesta sen verran, että se on tosi voimakasta, sopii parhaiaten vaikeiden tahrojen poistoon, ihan tosi!! (niin todellakin olen nähnyt tekevän!!)

  VastaaPoista
 4. U: en muista maininneeni muita meikkejä kuin Inglotin luomivärit. Itselleni ne sopivat hyvin, mutta eipä se taida selvitä kuin kokeilemalla. Harmillisia tuollaiset yliherkkyydet :-/

  Hui tuota Clinque-juttua ! Olen aivan ihmeissäni.

  VastaaPoista
 5. Kiitos vastauksesta, heti Inglot-kauppaan ;)
  Mikä on muuten paras nettihuutokauppa ihania laukkuja ajatellen?

  VastaaPoista
 6. Hmm. Nettihuutokaupoissa on jonkun verran ( paljonkin, riippuu mallista ) feikkejä myynnissä, että tarkkana saa olla. Ehkä varminta olisi ostaa jostain luotettavasta 2nd hand -kaupasta. Hyviä kokemuksia mulla on ainakin Love Handbags -liikkeestä. Googlettamalla varmaan saa muitakin paikkoja esille. Palautusoikeus kannattaa tsekata. Muita kuin kalleimpia merkkilaukkuja löytyy ainakin eBaysta, esim. Russell & Bromley, Furla ym.

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !