maanantai 5. heinäkuuta 2010

HOME SWEET HOME


Tarvitsin pientä piristystä kotiin. Olen pitkään hinkunut vanhaa pullokoria, johon kerätä sisustuslehtiä ja/tai  jaloissa pyöriviä pikkuautoja ja poneja. Paikallisesta uudesta sisustusliikkeestä löysin haluamani sopuhintaan, pakkohan se oli ostaa kotiin. Olen aivan vakuuttunut siitä, että romunkerääjiä tarvitaan aina. Keittiörättien tarpeellisuuttahan ei varmastikaan tarvitse perustella erikseen. POP Designilla on räteissään hauskoja kuoseja. Näillä mennään, kunnes innostun virkkaamaan rättini itse ( sitä ihmettä odotellessa ...) 


Ruskeat raitatyynyt oli pakko saada, kun ne sopivat jo olemassa oleviin väreihin ihan täydellisesti. Ja kukkien vaikutus mielenterveyteen on niin itsestään selvä, että sitä tuskin tarvitsee mainita erikseen. Nähdessäni hyvän yksilön lempikukastani hortensiasta, tiesin heti missä sen paikka on: kotonani.

3 kommenttia:

 1. Meillä on myös tuollainen vanha kori romunkerääjänä! Laitoin pyörät alle niin on helppo liikutella ;) Nyt se toimii halkolaatikkona, mutta siinä on ollut sisustuslehtiä ja leluja. Tosi hyvä ja kätevä! Ja kauniimpi kuin joku muovinen versio.

  Ootko saanut ne verhot paikoilleen? Pitääkö niitä korjata?

  VastaaPoista
 2. Ihania löytöjä.
  Rouvalla on myös erittäin hyvä maku kukkien suhtee ;)

  VastaaPoista
 3. Pyöriä alle minäkin ajattelin, kunhan saisin vain aikaiseksi. Ja ei, verhoja ei saa paikoilleen, täytyy vähän fiksailla niitä. Kun vain keksisi, että miten. Mä ajattelin, että sä voisit ninnuskoida ne jotenkin :-)

  Jenni: -) Ja hortensiasta ei varmaan kukaan voi olla pitämättä !

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !