lauantai 25. toukokuuta 2013

SIIVOUSPÄIVÄNÄ


Superkaunis järjestyksessä kolmas Siivouspäivä alkaa olla lopuillaan. Ainakin Helsingissä iso määrä ihmisiä on ottanut osaa tähän kivaan tapahtumaan. Niin mekin. Samppanjabrunssin jälkeen suunnistimme kaduille ja toreille tutkimaan ja tekemään löytöjä. Mukaan lähti mm. hieno, Helsingin kaupungin vaakunalla varustettu puutuoli viidellä eurolla, Dayn lehmuksenvihreä mekko samalla summalla ja yksi Odd Mollyn mekko vähän isommalla rahalla, kahdet farkut kuudella eurolla, nappikset tytölle ja pari jumppatoppia. En olekaan pitkään aikaan tehnyt mitään löytöjä, joten olen enemmän kuin tyytyväinen tähän. Saan tosin vain arvailla, että mitä bussikuski meinaa huomenna siitä, että matkatavaroina on yksi tuoli ja jumalattoman painava kapsäkki ja kaikenlaista muuta rompetta. Joihinkin juttuihin kuitenkin on tartuttava silloin kun ne vastaan tulevat ja kirppislöydöt kuuluvat niihin, pienistä pulmista viis.

8 kommenttia:

 1. Metsästysonnea siis siellä ja täällä. Jes.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jees tosiaan. Oli ihan mahatava päivä eilen, tänään suunnataan vielä Hietsuun :))

   Poista
 2. Oih, upeita löytöjä olet tehnyt. Tosi kaunis tuo tuoli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo tuoli on aivan ihana. Ja ehjäkin vielä. Viisi euroa oli ihan pilkkahinta. :)

   Poista
 3. Samaa mieltä! Kun jotain haluaa oikein kovasti, niin kuljetus järjestyy aina;) Mahtava päivä ollut teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se kuljetus varmasti jotenkin järjestyy, ennemmin tai myöhemmin. Ja oli tosi mahtava päivä eilen, tänään onkin sitten jo paluu arkeen.

   Poista
 4. Aika makee löytö toi tuoli. Meillepäin ei ole rantautunut vielä siivouspäivä. Mielelläni olisin myös kantanut korteni kekoon ostopuolenpolitiikalla. Heh. ;) Jonain päivänä joku meistä sen vielä tännekin "raahaa". Hyvä niin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoli on <3

   Hehheh, mä olisin kyllä voinut olla myymässä. Oli melko painavat pakaasit kotiin tullessa. Vaikka ostaminen on kieltämättä paljon kivempaa !

   Poista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !