keskiviikko 1. toukokuuta 2013

HUHTIKUU 2013, SE PAREMPI PUOLI


Parin viimeisen viikon iloja: kukat ja ötökät ! Näitä on niin odotettu, eikä vähiten sen syksyllä hankkimani makrolinssin takia. Jos aikaa olisi enemmän, voisin mönkiä loputtomiin jossain kukkapuskassa kameran kanssa. Niin kiinnostavia ovat nuo pienet luonnonihmeet varsinkin lähemmin tarkasteltuna. Tällaisia kuvia on siis luvassa varmasti enemmänkin, jos vain säät sallivat.
 Löytyyköhän täältä muita makroilusta innostuneita ?

4 kommenttia:

 1. Kyllä kyllä - makroilut kiinnostaa. Mä kuvaan makrot meidän vanhalla pokkarilla, Nikon coolpix 4500. :) Siinä on hämmästyttävän hyvä makro.

  Toki makrolinssi järkkäriin olisi kiva, samoin kuin laajakulma, huoh..loputon suo tämä eri putkien määrä.. :D

  Kauniit kuvat huhtikuultasi. Minäpä valkkasin sen ällön lumenkin omaan kuukausikollaasiini. ;)

  VastaaPoista
 2. Mä muistankin, että siitä teidän vanhasta pokkarista on ollut aikaisemminkin juttua ! Ja joo, laajakulma houkuttaisi muakin ja pari muutakin juttua, mutta valitettavasti nyt ostolistalla ensin olkkarin matto ja jotain remonttiakin pitäisi tehdä...

  Tuossa toisessa kollaasissa vilahti sitä talveakin vähän. Tykkään kyllä tästä paljaasta maasta ja lainehtivasta merestä enemmän ! :)

  VastaaPoista
 3. Ilman muuta lähikuvaus rules :) Tykkään liikkua makron kanssa kukkien ja ötököiden maailmassa. Tuo leppiskuva on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että on muitakin ! :)) Vielä kun tulisi vähän lämpimämpi, niin pääsisi kunnolla mönkimään !

   Kiitos :)

   Poista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !