lauantai 11. kesäkuuta 2011

VILLEJÄ LUPIINEJA


Lupiineista tulee aina mieleen kesäklassikko, J. Karjalaisen Villejä lupiineja .  Muutenkin J. Karjalaisen musiikki sopii tällaiseen aurinkoiseen ja letkeään kesätunnelmaan, siinä vain on juuri sitä oikeanlaista fiilistä.Löytyykö muita faneja ? Vai mitä musiikkia teidän pitää kuunnella kesähelteellä ?

9 kommenttia:

 1. Lupiinit ovat nimenomaan villejä : ) Minusta ne ovat kivoja tontin rajalla, kun luonnostaan siellä niityn seassa kukkivat. Kukkapenkkiin taitavat kuitenkin olla liian vaellushaluisia?!

  Kesämusa voi olla rennon letkeää, tosin festarifiiliksissä menee vaikka vähän rajumpi menokin.

  VastaaPoista
 2. Lupiinit on todella kauniita ja näyttäviä, tykkään myös tosi paljon!! J.Karjalainen nyt ei niinkään mun makuun...
  Meillä soi oikeastaan kaikkea mitä radio rockilta soi =) Ja mies kuuntelee kesällä paljon doorsia ja sitten tuhdimpaa rockia! :) sitä siis kuulee sitten muutkin! Heh!

  t:aurablogin heidi

  VastaaPoista
 3. Kuunnellaan Jiitä myös, ihana - klassikkoja paljon! :)

  Vaikka hevimmän ystäviä mekin ollaan.

  Lupiinit ovat kauniita, myrkyllisyydestään huolimatta.

  VastaaPoista
 4. Mä tykkään myös lupiineista. TOsin hämmästyin tänään, kun niiden taimia oli Plantagenissa myynnissä, vaikka perennahan se alkujaan on.

  Anu

  VastaaPoista
 5. Ensivierailulla blogissasi :)
  Voi miten kauniita kuvia! Itselläni haaveena, että nyt kesällä olisi aikaa perehtyä järkkärin saloihin ja saada näpättyä hyviä otoksia. Yksi kuva puhuu enemmän kuin tuhat sanaa!
  Aurinkoista kesänalkua sinulle! Jään seurailemaan...

  VastaaPoista
 6. Anne: aika villejä ovat ! Mutta upean näköisiä sellaisena laajoina alueina kukkiessaan :-)

  Heidi: etkä vieläkään pääse kirjautumaan ?? Doorsista ja sen sellaisesta en ymmärrä yhtään mitään... olen lällymmän musiikin ystävä :-)

  Pieni Lintu: J. Karjalaisella on tosiaan monen monta tuttua biisiä, joiden sanat osaan ulkoa :-)

  En muistanutkaan, että lupiinit ovat myrkyllisiä !

  Anu: ai, niitä oikein myydään ? Jotekin olen ollut siinä käsityksessä, että kyseessä on vähän rikkaruohomainen kasvi, juurikin siksi, että se leviää niin voimakkaasti.

  Pepper: kiva, että löysit tiesi tänne :-) Kiitos :-) Ja kannattaa vain kuvata, kuvata. Ja tosiaan muillakin kuin automattiasetuksilla ;-)

  VastaaPoista
 7. Minä pidän lupiineista: Mikä muu on niin vaatimaton ja kaunis!

  Villejä lupiineja onkin se biisi, jonka mainitulta laulajalta tiedän.

  VastaaPoista
 8. Kauniita lupiinikuvia! Lupiinit ovat upeimmillaan isoina sinisinä lämpäreinä. Harmi vain, että ne syrjäyttävät alleen monia kotoperäisiä kasveja runsaalla leviämisellään.

  Karjalaisen musiikki toimii kohdallani vain ja ainoastaan kesäaikaan, jolloin innostun kuuntelemaan enemmän kevyttä ja kotimaista.

  VastaaPoista
 9. Vino pino: kiva " nähdä " sinua taas ! Muistelinkin, että lupiineihin liittyy jptain tuonkaltaista ongelmaa. Harmi, koska se on muuten kaunis ja näyttävä kasvi.

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !