sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

JUHLATILKUISSA


Vaihteeksi vaatteita. Olen mielettömän tykästynyt tähän Odd Mollyn silkkiseen tilkkutunikaan. Se on kevyt ja kaunis ja värit ovat juuri minun. Tykkään tällaisista aika löysistä malleista, siitäkin huolimatta, että ne monen mielestä muistuttavat liikaa äitiysvaatteita. Tunika on Odd Mollyn vanhempaa mallistoa ja olen ostanut sen käytettynä eBaysta.

Laukun sain lahjaksi jokin aika sitten. Sehän on oikeasti vyölaukku, mutta olen tylsästi käyttänyt sitä vain ja ainoastaan käsilaukkuna. Vyölaukku on ehkä jotenkin, no, liikaa mattinykästyylinen.

Tukastani kysellään aina välillä. Se on siis luonnonkihara ja värjätty, ei mikään paras mahdollinen yhdistelmä hiusten kuntoa ajatellen. Mutta kun oma väri on rotta , niin sitä on pakko peitellä. Hiukseni ovat hankalat hoitaa ja helposti epäsiistin näköiset, vaikka olisin tehnyt niille mitä. Siksi nykyään en tee muuta kuin pesen ne silloin tällöin ja säästän aikani johonkin parempaan. Yritin monta vuotta suoristaa niitä joka pesun jälkeen, mutta luovutin. Ne saavat vapaasti elää omaa elämäänsä ainakin tällä hetkellä.


 Tunika Odd Molly, housut H&M, laukku Mulberry, kello Guess

13 kommenttia:

 1. Tunika on jumalainen. Niin persoonallisen pirteä, raikas ja samalla juhlava. Pidän paljon näistä kuvista. :)

  VastaaPoista
 2. Tunika ON aivan hurmaava! Tykkään tukastasikin. : )

  VastaaPoista
 3. Petriina, aivan ihanat kuvat.

  Pidän kovasti luonnonkiharista hiuksistasi. Haluaisin, että minulla olisi juuri noin. Ja onkin, mutta vain välillä. Jopa kampaajani ihmettelee, miksi hiukseni ovat välillä aivan luonnonkiharat ja välillä eivät. Tykkään siitä kevättalven siltakuvastani juuri siksi, kun siinä oli menossa kiharavaihe;-)

  Tuo ensimmäinen istumakuva on vaikuttavin señora Petriina!

  VastaaPoista
 4. oi että, olet nätti ku nukke ! Hyvää alkavaa viikkoa, painun pasilaan nyt silmät ristissä ja vatsassa lepakoita !

  VastaaPoista
 5. Tunikan värit sopivat sinulle tosi hyvin! Ei ihme, että tykkäät. Niin, ja tukkasi on nätti kuin mikä. Oma söhrö-suhru on imetyksen jäljiltä aika huh-huh, ja olenkin joutunut luopumaan värjäyksestä ettei koko kuontalo putoa päästä... ;)

  VastaaPoista
 6. Onkos siellä oikein roséviiniä lasissa, neiti Marie-Mathilde?

  Ihastuttava tunika, nyt olen kyllä kade!!!

  VastaaPoista
 7. Kaunis tunika, minäkin pidän näistä väljistä malleista, niiden alla on niin mukava piilotella. Minulla samantyyppiset hiukset, kuivat ja helposti sotkuiset luonnonkiharat. Pesun jälkeen tosi kiharat, mutta suoristuvat ''käytössä''. Vaalentamisen lopetin vuosi sitten, ja nyt omassa värissä on paljon paremmassa kunnossa. Oma väri ei ollutkaan niin pahan kuin kuvittelin ;)Kampaajaa kyllä nyt kaipaisin, kun hiuksia ei kehtaa pitää enää auki lainkaan. Ikuinen haave vähän pidemmistä hiuksista ei taida enää koskaan toteutua.

  VastaaPoista
 8. Hanna: kiitos :-)

  Leena: kiitos :-) Kiharat ovat ihan kivat, mutta aika epäsiistit. Omakaan tukkani ei ole aina kihartunut ihan näin paljon, liekö vika leikkauksessa vai missä. Mutta tavallaan helppo tämä on, ei tarvitse pesun jälkeen tehdä mitään !

  mirka: kiitos :-) Toivottavasti haastattelusi meni hyvin !

  Susanna: kiitos :-) Tuo hiusten harveneminen imetyksen jälkeen on tuttu juttu täälläkin, oikeasti ajattelin, että kärsin varmaan pälvikaljusta tai jostain !

  Mirka: Marie- Mathilden lempijuomaa on laadukas roséviini, siis silloin äärimmäisen harvoin, kun hän alkoholia nauttii. Sen nauttiminen liiallisessa määrin on varsin sivistymätöntä, kuten serkkusi Sofi-Ann ainakin hyvin tietää ;-)

  Kiitos :-)

  Kirsikka: hihii, omakin tukka "suoristuu käytössä" Eli jos haluaa kiharana mennä jonnekin, niin hiukset on pestävä sinä päivänä. Ja tunikoissa on mukava piilotella ja varsinkin talvella tykkään kovasti siitä, että alle voi laittaa kaikenlaista.

  VastaaPoista
 9. Ihanat tilkut! Sinulla on hyvä tyyli. :)

  Suloista juhannusta!

  VastaaPoista
 10. Katja: kiitos :-) Suloista juhannusta sinne myös !

  VastaaPoista
 11. Todella kaunis tunika, asukokonaisuus, tukka ja nainen. <3

  VastaaPoista
 12. Ihana vaatepostaus pitkästä aikaa! :) Ja hiuksesi näyttävät hyvältä. Kunpa saisin omanikin yhtä kauniisti ilman suurempia laittamisia.

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !