maanantai 14. kesäkuuta 2010

KESÄSUOSIKKEJAKesällä pitää vaatteiden olla mielellään vaaleansinisiä, valkoisia ja/tai koristeellisia. Ja mielellään kevyitä. Tai niin, riippuu toki ilmoista, että miten kevyitä... Tänäänkin kääriydyin tiukasti huiviin, joka kylläkin on hyvin kesäinen kuosiltaan, muuten päällä oli pitkähihainen farkkutunika ja lyhyt takki. Hrrr. Suomen epävakaista keliolosuhteista huolimatta vaatekaapistani löytyy vaikka miten paljon kesävaatteita ja -kenkiä, vaikka oikeasti talvikauden vermeitä tarvitsee huomattavasti enemmän kuin hentoja hepeneitä. Onneksi on keksitty kerrospukeutuminen ja kesäisiä toppeja ja paitoja ja mekkoja voi hyvin pitää kylmemmälläkin kelillä.

Peili on muuten oikeasti vanha ja naarmuinen, ei kannata ihmetellä kuvissa esiintyviä omituisuuksia :-)

Ylimmässä kuvassa: huivi Cath Kidston, farkkutunika Cottonfield


Vaaleansininen paitis H&M


Paita H&M ( 2ndhand ), farkut ONLY ( 2ndhand ), vyö kirppikseltä, merkistä ei mitään tietoa. Kiva se kuitenkin on !


Kukkapaita luomupuuvillaa H&M Garden Collection


Farkkunuttu Oasis ( 2ndhand, Lontoon tuliaisia ), huivi Nice Things, laukku Mulberry ( 2ndhand ). Laukun canvas-hihna hankittu erikseen Mulberryn liikkeestä.

2 kommenttia:

  1. Sulla on kiva tyyli :) Mulle on ilmennyt äkillinen tarve ruskealle laukulle joten jos sulta vapautuu sellainen niin tiedät kelle kaupata ;)

    VastaaPoista
  2. :-) ja :-D . Ostajiahan alkaa olla jonoksi asti, heheh. Varmaan jotain tulee myyntiin, noita ruskeita taitaa olla käyttökertoja kohden ihan liikaa. Miksi ei voisi joskus pysytellä kohtuudessa ? Tai no, sulta on varmaan ainakin ihan turha kysyä sitä ! ;-)

    VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !