sunnuntai 2. toukokuuta 2010

WOMEN AT WORK12 kommenttia:

 1. Voi mikä setti! Mäkin tahdon :D

  VastaaPoista
 2. Tämä on Huutiksesta. Paitsi d.14 on itse poistettu ;-)

  VastaaPoista
 3. Tämä on jotain teidän ammattikunnan omaa kieroa huumorintajua :p Oikea hammas, yh.

  (Nyt tulee yleltä TV:stä "Viinan viemät" -ohjelma, jossa kerrotaan Odd Mollyn osakkaasta)

  VastaaPoista
 4. Tämä setti on siis koristeena töissä, ei kotona ! Mä keräilen töissä kuppiin aina kaikki tosi nätit ja tosi omituiset hampaat ja ihailen niitä aina aika ajoin. Jossain vaiheessa sitten kyllästyn ja heitän ne pois. Mutta tämä on tosi söpö ja saa jäädä. :-D

  VastaaPoista
 5. mä katoinkin, että aika suhteettoman suuri hammas asiakkaan suusta vedetyksi :)

  haluaako asiakkaat muuten usein hampaitaan mukaan, vai saatko kerätä niitä mielinmäärin? niistähän vois vaikka tuunata jotain, Tuia varmaan keksis niillekin käyttötarkoituksen :D

  Ninja

  VastaaPoista
 6. Yleensä lapset haluavat hampaat mukaan hammaskeijua varten. Aikuisten poistettavat hampaat ovat yleensä niin risoja tai muuten mätiä torsoja, että niistä ei ole säästettäväksi.

  Täytyykin Tuialta kysellä vinkkejä jatkojalostamiseen ;-)

  VastaaPoista
 7. Sellainen intiaanikaulakoru?

  Tai design-versio? Mä voin sahata sulle hopearenkaat hampaiden väleihin.

  Tai poraat niihin pienet reiät läpi, ompelet kiinni pieneen kangasrenkaaseen (vähän kuin paidan kalvosimeen) ja rupeat myymään niitä inkahelistiminä.

  Tai lähetät Tuialle ja se liimaa ne rintarosseihin pikkuhousupitsien keskelle koristeeksi.

  VastaaPoista
 8. Tai kalvosinnapit! Jee, poskihampaista tulisi tosi makeet kalvosinnapit! :D

  VastaaPoista
 9. Hampailla koristeltu pikkuhousurintarossi kuulostaa aivan vastustamattoman hyvältä idealta ! Saat provikkaa jokaisesta myydystä kappaleesta :-D

  VastaaPoista
 10. Ääk, mitkä keskustelut olen missannut!! Joo, ilman muuta, hampaat suorastaan vaatii päästä käyttöön. Mites olis napit? Joku ihana prinsessamekko ja siihen napeiksi hampaat. Jos löytäisi vaikka jotain peikkokangasta...

  Ja olishan se aika päheetä, jos hammaslääkärin kaulassa killuisi hampaista väsätty kaulakoru :D Siitä voisi saada oikein tyylikkään lisäämällä rusetin ja vähän metallilankaa.

  VastaaPoista
 11. Hammaslankaan ne pitää pujottaa!

  Tuo nappijuttu olisikin kiva. Voi että miten on vaikea löytää kivoja nappeja neuletakkeihin! Aivan niin kuin olisin saanut vielä yhtäkään valmiiksi..

  VastaaPoista
 12. Ahaa....Tuli heti mieleeni, että kesäkuussa paikattu hampaani ei ole ihan ok eli jokohan mun suosikkilekuri olisi palannut lomaltaan;-)

  Meillä hammaskeiju on tallentanut Pikku-Merin maitohampaat, jotka ovat kuin helmiä, kauniiseen rasiaa, joka on isossa kauniissa laatikossa, mikä sisältää monia lapsuuden muistoja.

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !