torstai 27. toukokuuta 2010

LOVELY KNIT


Uusin Odd Mollyni on pitkään etsimäni Lovely Knit -neuletakki puuterinvärisenä. Neule on ollut pitkään Odd Mollyn valikoimissa, keväisin sitä saa puuvillaisena ja syksyisin villaisena. Olen hyvin tykästynyt tähän neuletakkiin ja harkinnassa on toinen samanlainen, erivärisenä toki. Ehkäpä vaaleanpunaisena tai tummansinisenä ?

Neuletakki Odd Molly, pellavatunika Ninnuska Design, röyhelötunika H

4 kommenttia:

 1. Mulla on toi sama tummansinisenä kuten tiedätkin ;) Ihana mutta mä olen noiden kokojen kanssa vähän väliinputoja ja omani on aavistuksen liian iso mulle :/

  VastaaPoista
 2. Itse asiassa muistelisin, että se olisi ollut lila :-D . Odd Mollyn koot ovat kieltämättä haastavia, kahden koon välissä mäkin seilaan. Miten olet muuten pessyt oman neuleesi ? Lapussa lukee käsinpesu, mutta pohdin, josko sen kuitenkin voisi laittaa koneeseen ?

  VastaaPoista
 3. Mä en ole vielä pessyt sitä kun olen vain kerran pitänyt sitä :/ Mikä koko sulla on tuosta? Mulla on 2 ja se on liian iso, alesta löysin 0 ja mahtuiskohan se mitenkään mulle.. Sulla on varmaankin sit S :D

  VastaaPoista
 4. Neuletakkini on kokoa 2 myöskin, mulla on nimittäin hartia- ja lonkerokäsiongelma... Odd Mollyn paidoista koko 1 on yleensä hyvä, mutta neuletakeista ja takeista käytän kokoa 2.

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !