maanantai 31. toukokuuta 2010

PRINSESSA JA SAMMAKKOViisivuotias tyttäreni halusi eilen lähteä retkelle etsimään itselleen suutelukelpoista sammakkoa. Eihän sellaista sammakkoa tietenkään löytynyt, joka olisi juuri vastannut tarpeita. Yksi oli kuulemma liian limainen ja toinen oli ilmoittanut haluttomuutensa pusutteluhommiin. Mainittakoon, että MINÄ näin nolla kappaletta kyseisiä otuksia. Inspiraatiota eiliseen lienee antanut Prinsessa ja Sammakko -elokuva sekä oman huoneen sisustus. Kuvissa esiintyvä Sirkuskoira Belinda aka Miss B onkin jo löytänyt oman prinssinsä, brittibulldoggi Kustin. Häät oli määrä viettää perjantaina, mutta vihkijä oli valitettavan nuhainen ja hääjuhla siirtyi hamaan tulevaisuuteen.

Palapelit ja tarrat Djeco, tyynyt meandi ja Casa Stockmann, päiväpeitto Cath Kidston, puku by Tuia ja kruunu by Ninnuska. Soittorasia ja sammakkopurkki ovat Sian. Tossut ovat tuliainen Tunisiasta. Sänky on isoäitini vanha ja toinen isoäitini on tehnyt ristipistotaulun minulle joskus kolmekymmentä vuotta sitten.

Edit. otsikon vaihto, kun edellinen tuntui olevan jotenkin huonoa suomenkieltä

2 kommenttia:

  1. Meillä olis ollut se sammakko, oikein iso tummanruskea rupikonna.

    Anu

    VastaaPoista
  2. Uuh. Mä salaa toivoin, että sellaista EI löydy. Siinä olisi käynyt kuitenkin niin, että minä joudun pitelemään sitä paikoillaan.

    VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !