torstai 22. huhtikuuta 2010

LEHMUS...

...on uuden huivini nimi. Ihan turha kuvitella, että olisin itse saanut mitään näin monimutkaiselta vaikuttavaa aikaiseksi, kyllä siihen tarvittiin apujoukkoja. Satu K ystävällisesti valitsi ihanan pehmoisen alpakkalangan ja sen värin sekä neuloi huivin. Koko on täydellinen, huivin saa kivasti hartioille, kaulaan ja päähänkin ( maatuska-look on joskus hyvin käytännöllinen, ainakin silloin kun sataa räntää tai vettä ja tukan pitäisi pysyä edes jonkinlaisessa ojennuksessa ) .


Paita Odd Molly ( 2ndhand ). Rintaneula on edesmenneen isoäitini vanha ja nykyisin sen omistaa tyttäreni, joka sai sen ristiäislahjaksi. Korusettiin kuuluu lisäksi korvakorut, joissa on isot sädehtivät akvamariinit. Kauniit !

5 kommenttia:

 1. Hienolta näyttää, sinä se osaat yhdistellä! Kivaa, että huivi on monikäyttöinen. Mäkin voisin opetella käyttämään huiveja muuten kuin vain kuristamalla ne tiukasti kaulan ympärille..

  VastaaPoista
 2. Mari: Huivi ON hieno :-) .

  Satu K: kuristaminen tiukasti kaulan ympärille kuulostaa aika pahalta ! Ehkä tosiaan voisit opetella muitakin käyttötapoja :-D . Mulle on muuten syntynyt jonkinlainen huiviaddiktio, ne vaan ovat niin käteviä !

  VastaaPoista
 3. En keksi ketään muuta, joka näyttäisi neulehuivissa noin tyylikkäältä, trendikkäältä ja kauniilta!

  VastaaPoista
 4. Kiitos :-) . Tuossa huivissa ei kylläkään voi kukaan näyttää huonolta !

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !