sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

ASIALLISIA PALOJAHarvinaisen asialliseen päivänasuun johti kenkävalinta: saappaat tuntuivat liian raskailta ja ihan varvastossuissa ei vielä kehdannut lähteä liikenteeseen. Kengät ovat Tarsalan ja ehkä maailman mukavimmat jalassa. Yhtään ei tietenkään haittaa se, että ne sopivat yhteen mainiosti Miss R:n kanssa. Nuttu on villan ja keinokuidun sekoitetta, sellainen huopamainen. Sopii hyvin takiksi tähän vuodenaikaan.

Kengät siis Tarsalan ( ikivanhat ), laukku Mulberryn Roxanne, farkut Filippa K ( Niki Blue Jeans ), paita KappAhl, vyö H&M, nuttu Kookai, huivi Abercrombie & Fitch, lasit Banana Republic. Uusi pää paikalliselta luottokampaajaltani :-) .

7 kommenttia:

  1. Kiitos, kiitos. Mutta en mä kyllä aina ole tyylikäs, ainakaan sellaisina aamuina, jolloin pitää kiireisenä retuuttaa kahta lasta päiväkotiin ja ehtiä itse minuutilleen töihin huonosti nukutun yön jälkeen :-D

    VastaaPoista
  2. Ihana asu! Ostin juuri lähes samanlaisen paidan ja kaipailin sen seuraksi konjakin väristä tai ruskeaa laukkua... Ei varmaan tarvitse sanoa, mikä merkki on mielessä ;)

    VastaaPoista
  3. Hihii, alkaisiko se merkki M:llä ? Ainoa oikea väri on sitten oak :-). Mä sain sen Elginin tänään ja ajattelin ottaa muutaman kuvan siitä ehkä huomenna.

    VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !