keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

HELLO !Hello ja tiedoksi, että hengissä ollaan, ihan hyvävointisena jopa. Olen ollut aikeissa tulla tänne noin miljoona kertaa, mutta joka kerta homma on jäänyt ajatuksen tasolle. Koska reistaileva kamera, kumiankkaprojekti, lasten harrastukset, arki ja samat jutut. Nytkin tulin oikeastaan alunperin sanomaan, että blogi menee kiinni ja sulki, mutta totesin taas kerran , että haluaisin kuitenkin pitää jonkun paikan, jonne tilittää sitä etanan vauhdilla etenevää remonttia ja ehkä satunnaisesti jotain muutakin. Joten, tämä on otsikkonsa mukaisesti pelkkä tervehdys vain ja lopullinen päätös blogin kohtalosta jää edelleen epämääräisesti roikkumaan.


Kamera JA lempiobjektiivini ovat tosiaan temppuileet viime kesästä asti. Toimivat kyllä, mutta eivät parhaalla mahdollisella tavalla. Laiska ja unohtavainen kun olen, kameran toimessa ihan ok, en ole saanut aikaiseksi/muistanut viedä kumpaakaan huoltoon. Kuten näistäkin kuvista voi päätellä, puhelin hoitaa homman nykyään melkein aina. Räpsin sillä talteen kaikki tärkeät ( ja vähemmän tärkeät ) jutut, jotka päätyvät jos ylipäätään minnekään, niin Instagramiin. Se vaan on tällaiselle laiskalle ruuhkavuosiaan elävälle perheenemännälle  se some, johon on kätevintä osallistua ilman isoa panostusta ajankäyttöön.


Kuvat ovat sellainen sekalainen Insta-kokoelma tältä keväältä ja kesältä. Näissä näkyy aika paljon sitä oleellista: valoa, kukkia, maisemia sekä remonttia ja joitain kirppislöytöjä, vähän hyvää syötävää ( mansikka yksin riittää tähän tarkoitukseen hyvinkin ) ja juotavaa ( inkiväärioluesta syytän tyystin sisartani ). Kirppissektorilla olen keskittynyt lähinnä myymiseen, mutta joitain kivoja ja tarpeellisia(kin) löytöjä on tullut tehtyä. Toivottavasti loman alkaessa pääsen vähän pöyhimään, yksi pieni löytö tässä taannoin aiheutti pahan astiakuumeen, joka on ensimmäinen laatuaan ever.

Mutta siis, ihanaa keskikesää ! Yritän pakertaa kasaan remppakuulumisia ainakin. Kovinkaan paljon raportoitavaa ei ole, mutta jotain sentään. Sauna ainakin alkaa olla kivassa kunnossa, kiitos miehen aherruksen. Piha on yhtä onneton kuin viime kesänäkin eikä itse talossakaan ole muutamaa pientä juttua lukuunottamatta tapahtunut juurikaan. Koska arki, lasten harrastukset, kumiankkaprojekti ja niin edelleen. Parille lisäpäivälle viikkoon olisi totisesti tarvetta.

Voikaa hyvin !

21 kommenttia:

 1. Kiva kuulla sinusta ja se, ettet laita tätä blogia kiinni! Kirjoittelet sitten, kun siltä tuntuu. Itse kamppailen edelleen blogin lopettamisen kanssa, mutta päädyin sellaiseen ratkaisuun, että postaan harvemmin, enkä tunne siitä huonoa omaa tuntoa... Tosin, kun suurin innostus on mennyt ja muutakin tekemistä on, kuvien laatu on kärsinyt. Mutta harrastushan tämä on. Kivaa kesää sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän pitää tätä hengissä jotenkin. Jospa saisin kirjoiteltua vaikka pari postausta kuussa, sekin olisi jo jotain. Eli ihan samoja ajatuksia. Ja joo, muutakin tekemistä tosiaan on. Puuh. :)

   Poista
 2. Kiva kuulla kuulumisia, vaikka harvemminkin;) Mukavaa kesää;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän saada ainakin välillä jotain aikaiseksi :) Kiitos samoin !

   Poista
 3. Ihanasti osaat vangita tunnelmia kännykkäkamerallakin! Suosikkini on tuo, jossa kauniit jalat heijastuvat kauniista peilistä :) Suloista suvenjatkoa sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Peili on yksi harvoista tämän kevään kirppislöydöistä , mutta sitäkin kivempi.

   Poista
 4. Todella kauniita kuvia <3
  Ihania kesäpäiviä!

  VastaaPoista
 5. Mukava kuulla ja nähdä välähdyksiä. Hyviä vointeja ja kaunista kesää sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän tosiaan järjestää jostain aikaa tällekin.
   Kiitos samoin !

   Poista
 6. No mutta Hello! Hyvä, ettet ole laittamassa tätä blogia kokonaan kiinni ja sulki. Blogimaailmassa on se hyvä puoli, että tauko voi olla vaikka kuinka pitkä, mutta aina voi palata tai kirjoittaa vaikka puolivuotiskatsauksia.

  Instagramin kätevyydestä olen ihan samaa mieltä.

  Kesäiloa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta. Mä en tiedä, mistä tulee se tunne, että jos ei ehdi tekemään täysillä, niin ei sitten tehdä ollenkaan ?

   Instagram on ihan parasta someutta :))

   Kiitos samoin !

   Poista
 7. Ihanan ihania tunnelmia kuvissa! Kaunis peili!

  VastaaPoista
 8. Kiitos :) Peili on tosiaan ihana ja haluaisinkin löytää sille pari kaveria !

  VastaaPoista
 9. Jee, kiva kuulla sinusta!
  Ja ihania kuvia, niin kuin aina :)

  VastaaPoista
 10. Miten ihmeessä multa on mennyt ohi sun moikkaus! Ihania, sun näköisiä kuvia ja kiva kuulla susta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva kun jätit merkkiä itsestäsi ! :)

   Poista
 11. Hello! I absolutely love your images on this blog, shame I don't speak your language :)

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !