sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

VENETSIA II


Venetsiassa ehkä kiehtovinta ovat salaperäiset, veteen aukeavat ovet ja kujat, jotka loppuvat kanavaan ja  joista ei pääse eteenpäin kuin vesireittejä pitkin. Ja valo, joka läikehtii vedessä ja talojen sekä veneiden heijastumat veden pinnalla. Ihmeellisintä on olla liikkeellä varhain aamulla, jolloin ainoat äänet ovat veden liplatus ja kirkonkellojen kumahtelu. En yhtään ihmettele sitä, että Venetsia on kiehtonut lukuisia kuvataiteilijoita ja muita kauneudenpalvojia jo vuosisatojen ajan. Veden ja valon sekä vanhojen rakennusten yhdistelmä on mieletön !

5 kommenttia:

 1. Salaperäisiä ja tunnelmallisia kuvia!

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia upeasta kaupungista! Oma matka elää vielä niin tuoreena mielessä, että sinun kuvasi heräävät eloon tuoksuineen ja äänineen. :)

  VastaaPoista
 3. Hyvänen aika sentään...saan näistä kuvitusta runohin ja sinä saat samalla puffia. Juuri tällaisai kuvia runoni suorastaan 'huutavat'.

  Minulle tuli hirveä matkakuume!

  VastaaPoista
 4. Elsa: Venetsiasta ei taida saada muunlaisia :-) Kiitos :-)

  Miia: kiitos :-)

  Leena: minullekin tuli pakottava tarve varata uusi Italian matka. Ehkäpä Como-järvelle tai Sisiliaan ? Ihana kuulla, että kuville on jotain käyttöä :-)

  VastaaPoista
 5. Haaveilen joulukuisesta Venetsiasta. Jostain luin hienon kuvauksen Venetsian sumuisista talviaamuista. En nyt muista mikä kirja oli kyseessä. -leena

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !