sunnuntai 6. tammikuuta 2013

SILKKIÄ, VILLAA, PERHOSIA


Olen monta kertaa miettinyt, että pitäisi tehdä blogin otsikon mukainen postaus. No, en jaksa kirjoittaa Maria Langista sen enempää ( vaikka ehkä pitäisi ), enkä ole lähdössä juhlimaankaan silkissä ja sametissa, joten tyydytään tällaiseen semiversioon sitten. Huivien ( ja ylipäätään vaatteiden ) lisäksi olen perso mukaville materiaaleille, kuten vaikkapa silkille ja villalle. Erityisesti ohut villa on ihanan tuntuista, se lämmittää kivasti olematta kuitenkaan liian hiostava. Traderasta löytynyt huivi on juuri sellainen villainen superlöytö, se on ihan ohutta materiaalia mutta kuitenkin mukavan lämmin tähän vuodenaikaan. Huivin olen hankkinut ennen huivilakkoa, joka on muuten pitänyt nämä huimat kaksi kuukautta. Varsinaisessa ostolakossa en ole, vielä ainakaan, mutta olen harkinnut sitäkin. Toisaalta,  tiedän törmääväni ainakin kirppiksillä välillä sellaisiin löytöihin, joita vaan en voi jättää sinne ilman hirveää harmitusta jälkikäteen. Olen kuitenkin ottanut ryhtiliikkeen vaatehankinnoissa ja käytän aiempaa tarkempaa harkintaa kaiken suhteen. Koko viime vuosi menikin jo näissä merkeissä. Jos hankin jotain, laitan yksi tai kaksi vastaavaa juttua eteenpäin. Jatkossakin pyrin suosimaan käytettyä uuden kustannuksella ja tekemään löytöjä omasta vaatehuoneestani. Oman vaatehuoneen tonkimiseen liittyy kiinteästi se kumiankka-projekti, joka on siis edelleen ( tai taas ) voimissaan. Kiitos vain tiedustelijoille, varmasti kuullaan ankankin kuulumisia jossain vaiheessa tammikuuta ! Muutenkin pyrin toteuttamaan juttutoiveita, jollain aikavälillä. Jos on jotain erityistä mielessä, saa sanoa ! Saa myöskin vinkata tässä ja nyt, että onko olemassa jotain helppoa ja hyvää jooga-dvd:tä olemassa. Sellainen olisi hakusessa.

Leppoisaa loppiaista ! Huomenna on karu paluu arkeen, onneksi hiihtoloma on kuitenkin suhteellisen pian.

Huivi ja silkkimekko 2ndhand-löytöjä Traderasta.

20 kommenttia:

  1. Ihanat värit huivissasi, sopii täydellisesti tuohon mollyn takkiin;) Minäkin olen tonkinut vaatehuonettani, sillä silmällä että voisinko uudistaa joitakin vaatteista. Minulla on brodeerauskone, joten sillä saa ihania yksityiskohtia lisättyä vaattesiin, ja se onkin loman aikana surissut perhosia ja kukkia ;) Ihanaa alkavaa arkea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Värit on tuossa kieltämättä aika ihanat.

      Brodeerauskone ! Mä en uskaltaisi koskea sellaiseen tikullakaan ;)

      Kiitos samoin sinne !

      Poista
  2. Upeat kuvat, huivi on todella ohuen ohut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Ja niin on, mutta silti se on ihanan lämmin. :)

      Poista
  3. sama huivi löytyy täältäkin, lämmin ja pehmeä on.
    Olisipa vain pikkusen isompi tai kaulani ohuempi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, olisihan se pitänyt arvata ;)

      Voisi olla ehkä hiukan suurempi, tosin tykkään välillä tällaisistä pienemmistäkin versioista.

      Poista
  4. Aivan fantastisia kuvia... tää on niin mun suosikkiblogi! Ihana värimaailma, kuvissa & asussasi!!! Ja sitten kiitosten paikka: sun blogia ja kuviasi seuraamalla oon oppinut kokeilemaan kerrospukeutumista ja huivien käyttöä:) Hyvää alkanutta vuotta sinulle!
    mari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niin, unohdin vielä kysyä, onko sinulla sama koko Lovely Knitistä sekä villaisessa versiossa että puuvillaisessa (päättelin, että tuo turkoosinsävyinen olisi puuvillasta)? Olen kuullut, että puuvillainen malli on villaista isompi, ja siitä kannattaisi valita siis kokoa pienempi. Pähkäilen tässä, otanko kevään Lovely Knitistä koon 2, joka on juuri sopiva villatakissani, vai pitäisikö kokeilla kokoa 1. Kiitos avusta jo etukäteen!

      Poista
    2. Olipas mukava palaute, kiitos kaunis ! :)))

      Piti käydä oikein katsomassa neuletakkeja rinnakkain, käytän siis molemmista versioista kokoa 2. Ovat samankokoisia, mutta tokihan tuo puuvillainen lörtsähtää helpommin. Itselläni jää ainakin hiha helposti lyhyeksi koossa 1. Toivottavasti tästä oli jotain hyötyä !

      Poista
    3. Kiitos tiedosta! Päädyn siis itsekin kokoon 2, sillä epäilen, että pienempi on minulle aivan liian nafti.

      Poista
  5. Niin kauniit sävyt! ♥ just ihanan talvisia. Sun tyyli on inspiroinut mua paljon.

    VastaaPoista
  6. Upea huivi. Mielettömän ihana! Väreineen kaikkineen, ottaisin heti. Huomaan, että yritän värittää vaatekaappiani taas pikkuhiljaa :D

    Sun kuvat on kyllä kertakaikkiaan ilo katsella. Fiilis on aina ihan omanlaisensa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa on kieltämättä mahtavat värit, ne sopivat hienosti yhteen. Ja materiaali on ihanan ohutta ja pehmoista.

      Kiitos kaunis sinnekin ! <3

      Poista
  7. Huivi on hieno! Ja Maria Lang oikein mainio hänkin - tai ainakin hänen kirjansa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)) Maria Langin kirjat ovat minulle rakkaita , erityisesti Silkkiä Samettia :)

      Poista
  8. Se Suurimman Pudottajan Bobin joogavideo on kuulemma hyvä, en ole tosin itse nähnyt, mutta on hankintalistalla. Ensi viikolla aloitan pilateksen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pilates olisikin ihanaa, mutta täällä ei järjestetä tunteja. Pitääkin tsekata tuo, kiitos !

      Poista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !