keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

ODD MOLLY EASY V-DRESS ( SEMIKESÄINEN VERSIO )




Olen yrittänyt miettiä, että miten jostain vaatteesta muodostuu lemppari. En ole keksinyt ihan selkeää kaavaa omien lempparivaatteideni valikoitumiselle, mutta sen tiedän että helppous on varmaan yksi avainsanoista. Tässä mekossa se tulee esille jo nimessäkin, mekko on tosi easy käytössä, sitä ei tarvitse silittää, se on pehmoinen ja joustava, se menee sukkisten kanssa ja ilman. Alusmekko on tosin must tämän kanssa ainakin minulle, itse asiassa se voisi olla vaikka vähän pidempikin kuin nyt.

Kengät lupaan vaihtaa seuraavaa kertaa varten ! Ehkä voisin kopsutella pari päivää vaikka niissä kirppikseltä ostetuissa Ballyn törkeän hienoissa loafereissa, joita en ole vielä ehtinyt koeajaa.

Kivaa keskiviikkoa !

Mekko Odd Molly, alusmekko by Ninnuska, huivi ?, ruusuke Minna Hepburn, laukku Mulberry

24 kommenttia:

  1. toi vaatteen helppous on mulle tosi tärkeä myös, mutta se kanssa että se näyttää hyvältä joko laittautuneena tai suoraan päälle laitettuna vaikka ei olisi meikannut, hiuksia laittanut ym ym. semmosia vaatteita ei tosin kauheasti ole.... :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pelkkä helppous tosiaan ei vielä tee vaatteesta lempparia ja kyllä minä ainakin joudun näkemään hiukan vaivaa siinä, että näytän ihmismäiseltä, ihan pelkällä vaatteella se ei onnistu ! :D

      Poista
  2. Minusta tuo kaulahuivi on tosi mielenkiintoinen.Ostettu vai itse tehty?Ihana,persoonallinen kumminkin.Ja kiitos vielä,jo tänään tuli Wishwearista se voittokoru ja suloinen on,niin mieleinen.Uhkaavasti meinaa aurinko paistella,ettei vaan lämpenis tänäkin kesänä vielä...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että koru on mieleinen !

      Huivi on ostettu, olin vain leikannut laput pois... harvinaista kyllä. Ystävällinen lukija kommentissaan kertoi, että huivi on KappAhlin vanhempaa mallistoa ja näinhän se taisi ollakin sieltä peräisin. E

      Poista
  3. Sinulla on ihana persoonallinen tapa pukeutua! Tykkään siitä tosi paljon, vaikkei se olekaan 'minunlaiseni'. Kaunista, naisellisen romanttista ja ihania värejä! Kuvasi ovat myös tosi kauniita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, kiitos ! :)) Itsekin tykkään persoonallisesta tyylistä, ei sen tosiaan tarvitse olla samankaltainen kuin omani.

      Poista
  4. Vaatteet pitäisi ehdottomasti saada ostaa viikon sovitusajalla. Sitten niistä vasta huomaa, että tuleeko käytettyä vai ei. Tapa voisi tosin olla vähän tappiollinen vaatekaupoille :D

    Toi mekko on ihana!! Mulla on muuten just nyt yksi ihan lempipaita päällä. Henkkamaukan Garden Collectionin valkoinen tunika. Paranee vanhetessaan ja on ehdottamasti maksanut itsensä monin verroin takaisin, koska se taisi aikanaan maksaa 14,90. Huippua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viikon tai kahden sovitusaika käyttöoikeudella olisi just hyvä ! :D

      H&M:n Garden Collection on ollut yksi ko. firman parhaista ikinä ! Mulla on pari jotain kympin retaletta sieltä, pidän niitä edelleen.

      Poista
  5. Upea huivi! Ei sen puoleen, mekkokin on kaunis. Mutta tuo huovi on vain juuri niin nappi!

    VastaaPoista
  6. Tuo mekko on ihana, myös sinisenä. Multa löytyy samainen puuterin värisenä. Ja todellakin, iisi on ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on puuterin värisenä tämä sama, muttamutta... se kaipaisi vähän ruskettuneempaa sääriparia kaverikseen. Ehkä ensi kesänä sitten ? :D

      Poista
  7. Ensimmäistä kertaa kommentoimassa, vaikka pitkäaikainen lukijasi olenkin. Ajauduin tänne Mulberryn laukkujen houkuttelemana ;)
    Sinulla on kyllä uskomattoman hyvä värisilmä ja kuvien taso on huikea! Kaunista katseltavaa kerta toisensa jälkeen.

    (Huivi muuten on Kappahlin, oli myynnissä toissa vuonna(?) ja minulla on iskemätön kappale vaatekaapissani. Siinä on kauniit värit, mutta on liian romanttinen makuuni, eikä ole tullut pidettyä...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipa kivasti sanottu, kiitos ! :)

      Ja kiitos huivia koskevasta informaatiosta ! Joo, aika romanttinenhan tuo on kukkineen ja pitseineen, olenkin pitänyt sitä lähinnä farkkutakin ym. kanssa, mutta tuo väritys sopii mekkoon niin hyvin.

      Poista
  8. Täälä taas. :)

    Piti tulla kysymään, kun säkin tykkäät odd mollysta, että löytyiskö sulta Frill Dressiä koossa 2, niin ja jos löytyy, niin myisitkö sen mulle? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa täällä käydä ihan niin usein kuin huvittaa :)

      Voi että, ei löydy, enää ! Se on kyllä ihana, tsemppiä etsintöihin ! :)

      Poista
    2. Hih, tarkoitin siis vaan että palasin meidän reissusta kotiin ja tulin heti kurkkimaan kuulumisia. :D Voi voi, mistähän löytäisin semmosen... On ostoslistalla. <3

      Poista
    3. Ymmärsin tosiaan ihan väärin :D ja ihmettelin samalla, että on siitä nyt vähän aikaa, kun olet jättänyt viestiä :)

      Voi olla aika vaikea löytää ko. vaatekappale sopivassa värissä ja koossa !

      Poista
  9. Ihanan romanttista!

    Kävin tänään ostamassa vihdoinkin päärynäkuvioisen mekon Pasi Ilmarin Harjukaupungin salakäytävät -hengessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päärynäkuvioinen mekko Harjukaupugin salakäytävien hengessä kuulostaa ihan täydelliseltä !

      Poista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !