lauantai 2. kesäkuuta 2012

JUHLA-ASUSSA


Tänään on meilläkin juhlittu koulun loppumista, harmittavaisessa vesisateessa, mutta juhlittu kuitenkin. Pääsin pitkästä aikaa myös skoolaamaan uudelle ylioppilaalle, ihanaa. Siskon suosituksesta joskus aiemmin tilattu H&M:n hame on ollut ahkerassa käytössä tänä keväänä, about kaikkiin tilaisuuksiin olen pukeutunut siihen. Niin tänäänkin. Hame on monikerroksinen ja ilmava, sekä helposti yhdisteltävissä. Tänään paritin sen paikallisesta second hand-liikkeestä ostamani paitiksen sekä Rooman ja Helsingin tuliaisten kanssa. Värit ovat helpot, ja tähän täytyykin sanoa, että pidän tuollaisesta beigestä nahasta aina vain enemmän.



 Laukku ja huivi Furla, kengät Stylesnob, hame H&M, paitis Max Mara ( 2ndhand ), koru Etsystä, ruusuke Minna Hepburn

12 kommenttia:

  1. Onpas kiva juhla-asu. Simppeli, mutta tarpeeksi juhlava. :) Sulla on ihana tapa käyttää noita ruusukkeita ja rintarosseja, nytkin tuossa vyötäröllä on joku ihana juttu, joka kruunaa koko asun. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ruusuke on Minna Hepburnin käsialaa, unohdinkin sen mainita. Tuollaisilla jutuilla saa helposti kruunauttua asun kuin asun !

      Poista
  2. Ihana asu! Mä olisin ostanut noi kengät stockalta, mutta just nudethan meni heti :( Ja laukku on ihana!!! Mä tässä juuri kartoittelen clutch/lompakko tarjontaa, olisi ihan oikea tarve :) Niin, ja kartoittelu hiukan riistäytyi ja päädyin surffailemaan laukkuja yleensä. Sulla taisi olla yks ihanuus huutiksessa myynnissä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Nämä kengät ovat Aleksi 13:n valikoimista poimitut, jalassa hirrrveen hyvät !

      Kartoittelut on kyllä vaarallisia ;) Ja on myynnissä se yks ihanuus. En haluaisi siitä luopua, mutta pakko saada tilaa vaatehuoneseen. Huoh.

      Poista
  3. Kaunis hame. Tuollainen kuuluisi kyllä jokatytön, myös allekirjoittaneen, vaatekaappiin. Rauhallinen yhdistelmä valkoista, mustaa ja beigeä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tämä on kyllä helppo tapaus. Vähän paksumpanakin kelpaisi mun vaatekaappiin. Ja hameen mitta on just sopiva tällaiselle vanhemmalle kottaraiselle ;)

      Poista
  4. Täälläkin huokaillaan. Aivan kymppi yhdistelmä! Tuon hameen huolisin heti myös. Ei taida löytyä enää mistään :( Ja noita Minna Hepburnin ruusukkeita olen himoinnut minäkin. Oletko hankkinut Minnan verkkokaupasta vaiko jostain muualta?
    Mua ihan kävi harmittamaan, että meillä ei ole keväällä mitään juhlia, mihin pukeutua nätisti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti hame on muistaakseni syksyn tai viime kesän mallistoa :/

      Ostin tämän Minnalta itseltään, ID:n Fashion Market -tapahtumasta :) Samoin sen susi-rintaneulan ostin sieltä. Jestas, että Minnalla on ihania vaatteita, seuraavaksi hankin jonkun mekon tai paidan. I

      Poista
  5. Hieno yhdistelmä! Tykkään tuosta kimalluksesta - kruunaa kaiken :)

    VastaaPoista
  6. Ihana hame moneen menoon ja tilaisuuteen. Asun kanssa olisivat sopineet myös korkokengät. Tuon laukun värisiä korkkareita on nyt paljon myynnissä.

    Itse sain blogiystävältä kaukaa lahjaksi vaaleanpunaisen iltalaukun. Se sopii niin suven juhla-asuuni.

    (Olen nyt etsimässä 'sitä yhtä juttua', sitä ankkaa...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En käytä korkkareita :) Tai no, mulla on yksi pari, jota olen käyttänyt muistaakseni kerran.

      Ai ankanmetsästys käynnissä ?! Raportoi sitten ! :D

      Poista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !