perjantai 15. kesäkuuta 2012

LOHTUVAATTEEN UUSI ELÄMÄ



Joskus kannattaa säästää vanhat lempparit, vaikka niitä ei olisikaan tullut käytettyä piiitkään aikaan. Nyt löysin ilokseni jonkun vaatepinon takaa tämän vanhan meandi:n tunikan, jota silloin joskus käytin tyyliin joka päivä. Sittemmin siitä tuli lohtuvaate ( aka kotirytky ), jonka kanssa tuli nukuttuakin yöt. Nyt sen on jonkun vuoden ollut käyttämättömänä, odottamassa päiviä parempia. Ne ovat koittaneet nyt. Ihan täydellinen kesävaate, pehmeä, helppo ja kauniin värinen. Pienellä fiksauksella ( huivi, koru, laukku, farkut ) se on ihan käypä melkein mihin vaan. Materiaali on kovasta käytöstä huolimatta säilyttänyt värinsä ja rakenteensa hyvin. Rahalle vastinetta siis, varsin harvinaista nykyään.



 Tunika meandi, laukku Mulberry ( 2ndhand ), lasit Furla, kengät Bianco ( kirppikseltä )


12 kommenttia:

  1. sulla on niiiin ihania vaatteita, mutta nyt täytyy sanoa ettei tunika napannut muhun, tai siis kokonaisuuteen (ei siis ole loukkaus!) musta sulle sopii tosi hyvin kaikki luonnolliset ja pastellin sävyiset vaatteet! <3 siis tääkin on tosi ihana tietysti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taas tykkään tässä juuri tästä vihreästä väristä, joka on ihanan raikas ja kesäinen :D . Mutta olet varmaan oikeassa, että mun väreihin käyvät paremmin luonnolliset sävyt ja niitä mulla onkin kaapit täynnä. Plus sitten nämä kaksi vihreää ;) Enkä yhtään loukkaantunut ! :)

      Poista
  2. Voin kuvitella, miten ihana tuo on päällä!! Näyttääkin siltä, että sitä pitäisi hiukan päästä näpelöimään :D

    Tuo on taas sitten mun makuun sellaisia värejä, mitä voisin jopa itsekin kokeilla! Huomattavasti paremmin kuin vaikka kirkasta pinkkiä, joka ei sovi mulle yh-tään.

    PS. Laukkusi myös niin söötti!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ihana ! Se on nyttenkin päällä, ilman farkkuja kylläkin. Ja mekon materiaali on ihan unelma, sellainen silittämättä siisti.

      Mun mielestä tämä on just kiva kesäväri :) Kirkas pinkki on ehdoton nounou myös minulle, näytän kalvakkaalta olmilta siinä.

      Laukut on aina sööttejä ! ;)

      Poista
  3. Sama tunika minulla.. ja ollut todella paljon päällä, erityisesti kun asuimme Kaliforniassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä onkin täydellisen huoleton kesävaate ! Ja pysynyt niiiin hyvänä, mikä on hienoa.

      Poista
  4. ihana väri!! just ostin vilan tuubitoppeja, tuona vihreenä, ja kirkkaan sinisenä! näyttää hyvältä päivettyneellä iholla :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos blogivisiitistä. Sinulla on ihana koti. Just semmoinen, mikä mulla piti olla :) Lucky you!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mutta jos meinaat Kallismaa-projektia, niin siitä ei valitettavasti ole tulossa meille kotia, kesäkoti vain :)

      Poista
  6. Minulla on tuollainen samanlainen huivi! Vihreä on sellainen väri, että sitä välillä oikein janoaa, ja välillä ei voi sietää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huivi on aika kiva, kun se on niin kevyt ! Mulla on myös aika ambivalentti suhtautuminen vihreään väriin.

      Poista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !