lauantai 27. lokakuuta 2012

ODD MOLLY FEDDEN KNIT JA MUUTENKIN TALVISEMPI ASU


Olen palellut tänään sekä kotona, ulkona että jäähallilla, kaikista varotoimenpiteistä huolimatta. Ottaa varmaankin taas aikansa ennen kuin elimistö tottuu tuohon kylmyyteen... Vakioaseeni kylmää vastaan ovat villainen neule, villainen huivi ja paksut neulesukat, mielellään villaisina ja mahdollisimman pitkinä. 


Tämä Odd Mollyn neuletakki on sikäli kiva, että se on ohutta neulosta ja hyvin istuva. Se mahtuu helposti takin alle ilman survomista. Kädetkin taipuvat, vaikka yllä olisi tämä sekä takki. Ja käsien taipuminenhan on toki aika plussaa, varsinkin silloin, jos joutuu täydessä toppauksessa esimerkiksi käsittelemään kameraa tai sitomaan taitoluistimia.


Hauska kukkahuivi on kirppikseltä, muistaakseni pulitin siitä euron. Ei yhtään paha, kun miettii mitä eurolla yleensä tänä päivänä saa: litran tavallista maitoa tai yhden avokadon. Huivia ei tietenkään voi syödä tai juoda, mutta ymmärtänette pointin.  Kiva löytö siis, varsinkin tällaiselle huivikroonikolle, joka ei niin piittaa maidosta ja syö avokadojakin harvakseltaan. Ne kun ovat ostettaessa melkein aina raakoja eikä pinnani kestä niiden kypsyttelyä viikkotolkulla. Blogipastakin on siitä syystä kokeilematta, mutta olen aikeissa tehdä sitä kyllä. Onko kukaan päässyt maistaamaan sitä vielä ?

30 kommenttia:

  1. Kaunis asu! Meillä on syöty blogipastaa viimeksi tänään ja hyvää se on. Ihmeellisen raikas kastike ja hyvä. Tosin pastaa laitetaan ohjetta vähemmän, kun tykätään siitä, että kastiketta on runsaasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää kokeilla sitä, niin paljon olen kuullut kehuja !

      Kiitos :)

      Poista
  2. Ystävä teki mulle ko pastaa maanantaina. Oli super hyvää.

    VastaaPoista
  3. Kaunis asu. :) Olen ottanut itselleni tehtäväksi hyvän talvihameen ostamisen, en nimittäin omista yhtään ei-juhlahametta, vaikka niitä tykkäisinkin käyttää. Paksut neulesukkikset kun ovat niin ihania!

    Taidan olla sivistymätön, en nimittäin muista kuulleenikaan blogipastasta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvälle talvihameelle peukut ! Itse käytän myös kevyempiä mekkoja paksujen sukkisten ja sukkien kanssa, menevät hyvin sillä tavalla ainakin sisätiloissa.

      Blogipasta löytyy tuolta Chicling-blogista, se sisältää avokadoa, pecorinoa ja chiliä ainakin. :)

      Poista
  4. Villatakki on ihana, minulla tuosta tummanharmaa versio... Blogipastaa meinattiin kokeilla tänään, mutta kaupassa ei ollut avokadoja. Liekö täällä meilläpäin siis innokkaita blogikokkeja...? ;) Mukavaa lauantaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En olekaan tätä harmaana nähnyt, pitääkin kurkata kvahausta.

      On varmaan, monesta paikasta on siihen tarvittavat ainekset loppu ! :D

      Poista
  5. Villatakki minun tyyliini. Kesällä ostin Espritiltä vastaavanlaisen, on valkoista puuvillaa ja aivan ihana. Kyllä tuo Odd Mollykin kelpaisi.

    Blogipastaa en ole maistanut. Ohjeessa chiliä josta en pidä, en sitten yhtään. Käsittääkseni se on kai olennainen osa pastaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kieltämättä aika kiva ja tosiaan mukavan ohut !

      Chilin kanssa saa olla varovainen, sillä pilaa helposti ruoan. Mutta mun ruoka-annoksissa sitä saa kyllä olla, sillä lailla sopivasti. :)

      Poista
  6. Todella kaunis asu ja tuo huivi on kyllä just oikeanlainen. Oletpas onnekas kun sen löysit niin edullisesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Huiveja löytyy aika hyvin ihan pilkkahintaan, ehkä ne ovat niin helppoja ostaa ? :D

      Poista
  7. Ihana asu!! ja toi huivi on täydellinen, haluisin (tarviiin) just tollaisen eli voit vinkata tänne jos haluat siitä eroon ;)) voin maksaa tuplaten!! heh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Enkä halua myydä tätä kahdella eurolla, joten joudut hakemaan omasi muualta ! :D

      Poista
  8. Aivan ihana tuo Fedden Knit!!! Haluisin kans itellein :) Kiva, kun tuli talvi, niin voi pukee noita villaisia takkeja. Ostin just OM Jacquard porcelain jacketin ja se on tämän hetken lemppari!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, on tässä kylmyydessä tosiaan tuollainen hyvä puoli ! :)

      Jaquard-jutut ovat ihania, selvästi lemppariainesta !

      Poista
  9. Ihania kuvia. Minulla kans paljon noita "venäjä" huiveja eri väreissä. Näin myös tuon pastaohjeen ja en vaan voi kokeilla. Pelkkä ajatus että pastaa ja avokadoa saa puistatusta aikaseksi:) tykkään molemmista erikseen mutta yhdessä en vain näe niitä. (asennevammanen täällä;)
    Ihanaa sunnuntain jatkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kai sitä tarvitse kaikesta pitää ?

      Maatuskahuivit ovat käteviä, menevät monen kanssa. Mäkin haluaisin näitä monessa värissä, mutta mulla on jo huiveja ihan kamalan paljon... löysin muuten se yhden, jonka laitoin etsintäkuulutukseen. Jess. ;)

      Ja kiitos ! :)

      Poista
    2. huomasinkin että olit löytänyt sen, hyvä, hyvä! Minun muutamalla luottokontaktillakaan ei ollut saatavilla kyseistä "tuotetta" :D
      ( mää niin haluaisin tykätä kaikesta, ja pitäs maistaa kaikkea ;)
      Odotan sinun kommenttejasi ja sitten katon uuemman kerran.
      Täällä länsirannikolla oli 90-luvulla paljon noita huiveja kun venäläiset käyttivät niitä maksuvälineinä 70-luvulla. Vintit tyhjennettiin siis 90-luvulla ja niitä oli pilvin pimein kirppareilla!
      päivän jatkoja!

      Poista
    3. Et ole huomannut, koska mä en ole saanut sitä vielä ! :D

      Lupaan raportoida, jahka muistan ostaa niitä avokadoja ! Nykin unohdin, kun puhuin puhelimessa kaupassa ollessani...

      Poista
  10. Blogipastaa on tullut tehtyä jo 2 kertaa,tosin pienin muunnoksin:olen laittanut yrtteinä sekä basilikaa,persiljaa että korianteria ja tavallisen pastan korvasin sobanuudeleilla.Hurrrjan hyvää! Ihana neuletakki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oijoi, hyvältä kuulostavcat nuo sinunkin versiosi pastasta !

      Kiitos :)

      Poista
  11. Ihana toi neule, erityisesti selkäpuolen sydän on suloinen! :) Mä olen kuullut blogipastasta mutta enpä ole vielä kokeillut (ruoanlaittoangsti tökkii pahasti vastaan, vaikka toi kuulostaa kyllä tosi hyvältä :0 )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkään en ole tosiaan vielä kokeillut, mutta aikeissa olen ! Pitänee ostaa alkuviikosta avokadoja, jospa ne viikonloppuun mennessä olisivat kypsiä ?!

      Kiitos :)

      Poista
  12. Tosi kaunis neule! Ja totta, kevyen näköinen. Voisin hankkia itsellenikin :) On totuttelemista tässä kylmyydessä. Mun pitää ainakin syödä enemmän. Siis luultavasti kulutan enemmän, kun palelen... PS. löysin kypsän avokadon tänään kaupasta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) On todella totuttelemista... ihan kauhuissani katsoin juuri, että kylmyys vaan jatkuu. Uh. Ja mulla ei ole sitä ongelmaa, ettenkö söisi tarpeeksi... valitettavasti !

      Poista
  13. Tosi kaunis asu, ihana neule! Mulla täsmälleen samat aseet kylmyyttä vastaan. Tänään kuljin osan päivää UGGeissa jo. Ehkä hiukan liioittelua?
    Blogipastaa tehty kyllä pari viikon sitten, oli erittäin hyvää. Sen koommin en olekaan nähnyt kypsiä avocadoja kaupoissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ja heh, mullakin on ollut UGGit jo käytössä... olin tosin jäähallissa palelemassa sillä reissulla.

      Mun pitää tänään napata mukaani pari avokadoa viikonloppua varten ! :)

      Poista
  14. Love the folkloric scarf with the grey and black. You always have such great outfits!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. The scarf is a nice pop of colour in this outfit I think. Thank you ! :)

      Poista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !