tiistai 2. lokakuuta 2012

PIXLR LOVE


Ah, ihanuutta ! Olen pitkään, erityisesti Instagramin löytämisen jälkeen kaipaillut sellaista helppokäyttöistä kuvankäsittelyohjelmaa, jolla voisi perussäätöjen lisäksi harrastaa vähän mutkikkaampaakin kuvankäsittelyä ja jolla voisi lisätä kuviin kaikenlaista kivaa sälää tekstin lisäksi, JA joka toimisi vanhassa MacBookissa. No, sellainen löytyi vihdoin. Pixlr , se toimii www-selaimessa ilman ohjelman asentamista koneelle. Jees ! Vasta harjoittelen sen käyttöä, mutta olen jo koukussa. Tähänkin.

12 kommenttia:

 1. Suurkiitos!! Tätä on kaivattu. Nythän se riemu repesi :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on kaivattu ! Tällä saa tehtyä vaikka mitä :D

   Poista
 2. Joo, leikitty on! :) Törmäsin tähän joskus, kun etsin itselleni instagramin korviketta. Joskus oikein överi filterit ovat kuvassa paikallaan, varsinkin jos tekee esim kutsukortteja tai jotain muuta sälää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaihtoehtoja tosiaan on... ja helppokäyttöinenkin tuo on. :)

   Poista
 3. Pitääpä testata! Minä oon opetellut Picasan ja Picmonkeyn käyttöä. En ole vielä mitenkään ihmeitä onnistunut niillä tekemään, mutta pakko myöntää, että tällaisiin juttuihin jään minäkin koukkuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, ei tälläkään mitään ihmeitä tee, mutta kivoja juttuja kuitenkin :D On paljon mukavampi käyttää kuin esim. Picasa.

   Poista
 4. Ah, hyvältä näyttää. Osaiskohan tota käyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osais, ihan varmaan. Kokeile vaikka tuota Express-versiota, se on ainakin helppo ja siinä pystyy tekemään kaikki . :)

   Poista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !