tiistai 16. lokakuuta 2012

AIKA HARMAISSA


Tämä melkoisen harmaa asu oli kiva, mutta huh, miten hankala se oli kuvata. En onnistunutkaan siinä kovin hyvin, joten hämäyksen vuoksi tein pari kollaasia, jotka vielä koristelin ;) Valon vähyyden ja epämääräisen mallisten vaatteiden harmia tuotti jälleen kamera, tuo kapine, jota nykyään kutsun vanhaksi rouskuksi. Hyvin tuo rousku on palvellut tähän asti, mutta nyt kieltämättä odotan yhdestä alan liikkeestä pakettia saapuvaksi aika kovasti...

Harmaa ja musta kuuluvat syksyyn ja talveen jostain syystä, vaikka oikeasti ne kirkkaammat värit varmasti piristäisivät paljon paremmin juuri tässä kohtaa vuotta kuin esimerkiksi kesällä. Hameeseen pukeutuminen sentään vähän keventää yleisvaikutelmaa, pitäisikin löytää muutama kiva sukkispari lisää, jotta jotain tällaista settiä tulisi pidettyä enemmänkin. Olen tainnut vihdoinkin saada farkkuöverit, johan sitä on ehditty odotellakin !

Neuletakki kirppikseltä, hame ja kengät 2ndhand, koru Etsystä

8 kommenttia:

  1. Harmaa on aika kiva! Koko setti myös. Ja jaan täysin tuon ajatuksen siitä, että just näinä aikoina pitäisi olla jotain piristävää seassa... mutta hetkinen, minähän en edes omista mitään sellaista... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, ei mullakaan ole... pari vihreää paitaa ja jokunen kirjavampi huivi, ei muuta !

      Poista
  2. Hyvä kollaasi, vaikka mä en kyllä hämääntynyt ;) Toi hame on tosi kivan muotoinen ja se, miten sä aina onnistut yhdistämään kivan huivin tolleen just sopivan rennosti, on niin ihailtavaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin mä ajattelinkin, että tuskin ketään kuitenkaan hämääntyy ;) Hame on oikein kiva, pitää tosiaan hankkia sukkiksia, jotta sitä ( ja paria muutakin ) tulisi pidettyä vähän enemmän ! :)

      Ja huivista en sano muuta kuin että valinnanvaraa löytyy ! :D

      Poista
  3. Mulla on kans ollut aika ylikäsiteltyjä kuvia blogissa jo tovin. Rousku on saanut täälläkin kerran pari bloggarin raapimaan päätään. No, pakettia odottelen myöskin, eli valoa tunnelin päässä. Tosin sitten ei olekaan enää tekosyitä huonojen kuvien puolesta, pitää kai käyttäjänkin hiukan ottaa itseään niskasta :)

    Harmaa on kaunista. Koko harmaa asu on tyylikäs, sekä lämpimän ja mukavan oloinen.

    Pirteää torstaita sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua ei muiden blogeissa haittaa minkään valtakunnan käsittelyt, mutta itse olen pyrkinyt siihen, että kuvat näyttävät kamerasta tultuaan sen verran ok:lta, että ne kelpaavat ihan sellaisenaan... tosin, olen nyt innostunut siitä Pixlr-ohjelmasta muutenkin, joten näpräilen kuvien kanssa varmaan jatkossakin enemmän, vaikka uusi kamera ottaisi miten hyviä kuvia tahansa ! ;)

      Onpa kiva kuulla sitten, että mihin vaihtoehtoon sinä päädyit ! Mulle on tulossa se 60d ja yksi uusi objektiivi.

      Kiitos ja kiitos samoin !

      Poista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !