tiistai 28. kesäkuuta 2011

MARILOU BIO ...


... eli maksamaton mainos täältä kaiken kiireen keskeltä. Marilou Bio on aivan ihana ja raikas sertifioitu luonnonkosmetiikkasarja Ranskasta.  Sarjan purkit ovat syötävän suloisia !

Ehdottomia suosikkejani ovat syväpuhdistava naamio ja puhdistusemulsio sekä yövoide.Oma ihoni on pintakuiva ja herkkä. Kokeilemani voiteet ovat aika ravitsevia, joten en kovin rasvaiselle iholle en niitä suosittele. Tuoksut ovat kivat ja putelien koko on ehdoton plussa, voiteet ovat 30 ml:n tuubeissa ja muut 75 ml tuubeissa. Nämä on helppo ottaa matkalle mukaan. Eivätkä ole hinnalla pilattuja, yksi tuote maksaa 5,50 € . Tilasin omani Eco Beauty -verkkokaupasta. Palvelu oli hyvää ja tuotteet tulivat nopeasti.

Ihan hassua muuten on, että joudun monelle perustelemaan siirtymistäni luonnonkosmetiikkaan. Ymmärrän hyvin sen, että kaikki eivät ole vakuuttuneet sen paremmuudesta, mutta kukaan ei ole kuitenkaan osannut sanoa, miksi se olisi huonompaakaan ! Olenkin todennut, että helpointa on sanoa vain, että se on niin paljon edullisempaa kuin tavallinen kosmetiikka. Esimerkkinä toimikoon vaikka aiemmin käyttämäni Cliniquen voide, joka maksaa n. 40-50 €/ 50ml. Kun sitä vertaa vaikkapa näihin tuotteisiin, niin ero on aika selvä !

15 kommenttia:

  1. Kuulostaa mahtavalta. Tutustun ehdottomasti tarkemmin!

    VastaaPoista
  2. Ihan vaan vinkkinä, jos joku käyttää Dr. Hauschkan tuotteita: niitä saa aika edullisesti verkkoapteekki.fi. Kannattaa kurkata, jos tämä on jollekin uusi tuttavuus.

    VastaaPoista
  3. Loistavaa!!! Lähden myös seikkailemaan linkkien taakse, minulle ei tarvitse perustella :) Mieluummin myrkytöntä, jos sitä noinkin hyvään hintaa saatavilla!!

    ja todella kauniit tuubit!

    VastaaPoista
  4. Kiitos, ihana kun laitoit noista kommenttia, kun olen katsellut ja harkinnut myös kokeilla. Ihanan alhainen tuo hinta. Houkuttaa :)

    Ja hei, mä olen kuullut kanssa niitä "noi on humputusta" kommentteja. Kukaan ei silti sitä laatua pysty huonommaksi toteamaan. Mutta ei sillä, kyllähän luonnonkosmetiikallakin rahoiksi lyödään...

    Tullaan sinne teidän kesäisen kaupunkiin huomenna. Mennään niitä "hahmoja" katsomaan ja jos aikaa jää, hiukan kaupunkia kiertämään :)

    VastaaPoista
  5. SatuK: kannattaa kokeilla ! Eivätkä nämä ole tosiaan hinnalla pilattuja.

    Riesu: kiitos linkistä ! Pitää käydä kurkkaamassa.

    heidi: purkit ovat suloiset ja kätevät ! Kerro sitten mitä pidit :-)

    Emilia: ihan samalla tavalla luonnonkosmetiikassa on parempia ja huonompia tuotteita. Itse en ole vielä siihen huonoon törmännyt, onneksi. Ainoa miinus, jota keksin, on se, että tuotteet vanhenevat nopeammin. Varastoon niitä ei siis kannata juurikaan ostella.

    Ja tervetuloa ! Toivottavasti päivänne on mukava :-)

    VastaaPoista
  6. Pakko minunkin on täältä huudella luonnonkosmetiikkavinkkiä, eli itse käytän Colosen tuotteita. Ensimmäinen ihonhoitosarja johon olen ollut äärimmäisen tyytyväinen. Purkit ja tuubit eivät tosin ole yhtä houkuttelevan näköisiä kuin nuo Marilou Bion, mutta "moni kakku päältä kaunis..."-henkeen vannon sisällön olevan siltä täyttä kultaa! Omassa blogissani tuli taannoin kirjoitettua enemmän aiheesta http://omaaaikaa.blogspot.com/2011/06/iholla.html

    VastaaPoista
  7. Minähän kokeilen ihan mitä tahansa, joten postaile vaan hyviä vinkkejä jatkossakin!

    Yksi asia meikkipussissani hiukan vaivaa. Juuri kun ehdin hurahtaa Inglot-meikkien hulvattomaan värimaailmaan, huomasin, että niissä on parabeeni kumppaneineen. Nyt en löydä mitään lähellekään vastaavaa luonnonkosmetiikan saralta. Any idea?

    VastaaPoista
  8. Oi, minulla on tulevien projektien listalla perehtyminen luonnonkosmetiikkaan ja siihen vähitellen siirtyminenkin niin paljon kuin mahdollista. Ihana lukea tällaisia vinkkejä! Joskin oma ihoni on pintakuivuudesta huolimatta rasvoittuva ja kiiltävä, joten ehkä ainakaan tämän sarjan voiteet eivät ole minua varten.

    VastaaPoista
  9. Pepper: kiitos vinkistä, kokeilen mielelläni kaikenlaista :-) Colose ei ole nimenä tuttu ollenkaan, pitääkin vähän tutkailla.

    Mirka: samma här. Ingotin meikit ovat vieläpä superhyviä laadultaan... ehkä sitten pitää siirtyä mineraalimeikkeihin myös luomi- ja poskivärien osalta. Nean blogissa ( Fashioned in Finland ) on ainakin paljon juttua eri meikeistä ( ja luonnonkosmetiikasta ). Meikkaan kuitenkin aika harvoin, niin että en aio tästä asiasta ottaa mitään isoa päänvaivaa.

    Karoliina: sarjan kevyin voide, eli päivävoide on minulta kokeilematta. Se olisi voinut olla kesäksi parempi valinta myös minulle. Aika ravitsevia ainakin nämä kaksi ovat. Mutta putsari ja tuo puhdistava naamio kannattaa ainakin kokeilla !

    VastaaPoista
  10. heips, tulin vielä vilkuilemaan mitä juttua tänne on tullut. Ja nyt kun tuli tuo colose puheeksi, niin itsellä siitä parhaillaan kasvomaito ja ruusuvesi menossa (tykkään!!) ja sitten on päivävoide ja savínaamio! Miksen ole huomannut sitä luomuksi? Ei ole ilmeisemmin esittelijä tarpeeksi pontevasti mainostanut. Nyt tuli hyvä mieli, siitäkin!
    Olen siis pitänyt yhdet kasvojenhoitokutsut, jota kautta tutustunut sarjaan ja ystävä jälleenmyy.

    VastaaPoista
  11. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  12. Mun täytyy ehdottomasti seuraavaksi kokeilla tuota Marilou Biota! Kiitos jälleen hyvästä vinkistä :D Sä tehtailet mulle aika usein uusia tarpeita.

    VastaaPoista
  13. heidi: kommenttisi näkyi kahdesti joten poistin toisen :-) Ai tuo Colose on sellainen suoramyyntisarja ? Ruusuvettä minäkin käytän kasvovetenä, se tuoksu on niiiin ihana !

    Ninnuska: hihii, ja anteeksi ! Mutta nämä tuotteet eivät ole ainakaan hinnalla pilattuja, joten ihan kamalan huonoa omatuntoa en aio tarpeiden luomisesta potea !

    VastaaPoista
  14. Petriina, sinulle on tähän aiheeseen liittyvä haaste blogissani.

    VastaaPoista
  15. Kiitos Leena ! Palaan asiaan myöhemmin :-)

    VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !