torstai 10. helmikuuta 2011

MELKEIN LEHMITYTTÖ


Vain bootsit puuttuvat ;-) Itselleni tulee aina mieleen näistä ruutupaidoista ja isosolkisista vöistä vaihto-oppilasvuoteni, jonka vietin Yhdysvalloissa. Kotiosavaltiossani karjapaimenen ammatti ei ollut mikään harvinaisuus ja ruutupaita oli muutenkin lähes kaikkien varttuneempien miesten vaate. Tarvitseeko mainita, että nämä kyseiset miehet yleensä ajoivat avolava-autolla metsästyskivääri kainalossa ja peuransorkat laidan yli vilkkuen. Jenkkivuoden peruja on myös rakkauteni country-musiikkiin ja paahdettuihin vaahtokarkkeihin sekä pannukakkuihin runsaalla vaahterasiirapilla ja voiklöntillä.


Paita Lindex, farkkutakki ja vyö kirppikseltä, housut JC, sukat ks edellinen postaus, laukku Mulberryn Elgin ( 2ndhand )


12 kommenttia:

  1. Hei, ekaa kertaa löysin blogiisi :) Ihana lehmityttöpaita! Mä en oo koskaan käyny jenkeissä, mut tykkään kans coyntry-musiikista ja sen tyylisestä vaatetuksesta. Puhumattakaan sitten niistä vaahtokarkeista ja pannukakuista mmmm... :)

    VastaaPoista
  2. Mulle taas tulee ruutu-kuosista mieleen 90-luvun grunge musa, Nirvana ja Guns n'Roses... Ah, nuoruus... ;)

    VastaaPoista
  3. ihana asu! varsinkin röyhelö-ruutupaita! röyhelöt tuo siihen sitä jotain.

    VastaaPoista
  4. Minäkin pidän countrysta. Olen pitänyt tätä musiikkimakumieltymystäni vähän kaapissa, kun pääasiassa tykkään sellaisesta vakavasta taiderockista tai klassisesta, mutta olen rakastanut (!) countrya oikeastaan jo 20 vuoden ajan. Country on jotenkin aitoa, rehellistä musiikkia, joka vielä uskoo tarinan voimaan. Se on jotenkin kuin puiset lankkulattiat tai vahvan puun runko.

    Kivoja vaatteita!

    Ruuduista minulle tulee ensisijaisesti mieleeni ihanat Villi pohjola- ja Twin Peaks-televisiosarjat, sen jälkeen Yhdysvaltojen keskilänsi ja vasta sitten grunge. ;)

    VastaaPoista
  5. Toi Elgin on kyllä ihana ja hyvän värinen!! :D

    VastaaPoista
  6. Sari: kiva kun eksyit :-) Ihanaa, että joku muukin tunnustaa tykkäävänsä countrysta, mua katsotaan aina hivenen kieroon, kun kerron siitä :-)

    Susanna: grunge ! En edes muistanut moista. Joo, muistan hyvin sen ajan, kun ruutupaidat olivat in edellisen kerran, olisi pitänyt säästää nekin :-)

    Anonyymi: kiitos :-)

    lumiomena: hihii ! Katso vastaukseni Sarille ;-) Mitä on vakava taiderock ?

    Jenni: Elgin on kyllä aika oih ! Kiitos :-)

    BagMiss: Miss E on tosi hyvän värinen, darwin-nahka ihan oikeasti vain kaunistuu vanhetessaan.

    VastaaPoista
  7. mmmm... maple sirup. Sen olin kokonaan unohtanut, kipin kapin kauppaan ostoksille ;) Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
  8. Kiva kokonaisuus jälleen kerran. Ja aivan upea laukku! ;)

    VastaaPoista
  9. Kiitos :-) Jotenkin arvasin, että voisit tykätä just laukusta erityisesti ;-)

    VastaaPoista
  10. Mahdoitko olla Teksasissa..? Sinne oma vaihtoni aikoinaan suuntautui, ja samoja mieltymyksiä/kaipauksen kohteita tunnistan itsessäni! Harmittaa, ettei tullut ostettua aitoa stetsonia. Countrya kuului joka tuutista (tykkään siitä kovasti), mutta tavallisten paahdettujen vaahtisten sijaan me tehtiin smor'seja; kahden grahamkeksin väliin paahdettu vaahtis ja pala suklaata - nammm... :D

    VastaaPoista
  11. Ansku: en olut Teksasissa vaan pohjoisemmassa. Noita mekin syötiin, miten olinkaan voinut unohtaa ! Namnam :-D Ihme homma nuo vaahtokarkit Jenkeissä, niitä piti laittaa salaatteihinkin. Yh.

    VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !