keskiviikko 22. elokuuta 2012

VOIHAN HUIVI !


Olen ennenkin tunnustanut omaavani jonkin sortin huiviaddiktion. Huivit kun niin ovat kevyitä, vähän tilaa vieviä, käteviä, sopivan kokoisiakin. Ja nättejä. No, niitäkin voi silti olla liikaa. Hermostuin itseeni totaalisesti, kun menin tilaamaan taas yhden " ihan-pakko-saada " - yksilön viime viikolla. Suivaannuin niin, että otin kaikki huivini esille, lajittelin ja karsin ne. Ja kuvasin. Otin myös puhelimeeni varuiksi pari otosta, joita voin sitten esimerkiksi kaupassa ja kirppiksellä vilkaista ennen ostopäätöksen tekoa. Jospa vaikka omista kätköistä löytyisi jo joku vastaava. Sitten ei tarvitse enää kuin muistaa katsoa sitä kuvaa ennen sen ostopäätöksen tekoa, eikä unohtaa sitä samalla tavalla kuin kotona joka päivä hokemaani " en- tarvitse-mitään " -mantraa, joka merkillisen helposti haihtuu mielestäni aina tavan takaa. Joo, ei tarvitse sanoa mitään, tiedän itsekin. Pitäisi varmaan tatuoida tuo lause oikean käden  kämmenselkään lähelle peukalonhankaa, paikkaan, josta sen varmasti näkee korttia tai tunnuslukuläpyskää lompakosta esiin kaivaessa.

Kuvista puuttuvat lähes kaikki paksut villahuivit ja paremmat silkkihuivit. Huoh.

*edit. tässä siis karsittu kasa, noin miinus kymmenen huivia pienempi röykkiö kuin aloittaessa.

36 kommenttia:

  1. ...ja sitten se jonka olen nyt etsintäkuuluttanut toimeksiannolla jotta saadaan se sinulle:D
    just kirosin kans kun mulla on noit kapeita, pitkiä varmaan sata kappaletta että varmasti osuu joka asun kanssa...sitten kävelen sama rätti kaulassa puoli vuotta, huokaus..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aah, ja sun oli sitten pakko mainita se ääneen täällä ?! :D Mutta joo, sitä ei lasketa, koska, ööh. Tota noin. Se on sellainen ikuisuusprojekti ?

      Mä kyllä vaihtelen huiveja aika paljon, mutta toki nytkin huomasin, että on monta sellaista, jotka ovat jääneet vähemmälle käytölle. Ja osa huiveista on aika vanhoja, yli kymmenen vuotta tjsp.

      Poista
    2. koskaan ei voi olla liian monta huivia...ja vielä ei ole tärpännyt joten jatketaan tiedusteluja:)

      Poista
  2. Petriina, ei voi olla totta! Minulla on sinuiitti ja kuuri päällä ja kuumetta, mutta nauran täällä vedet silmistä valuen;-) Oi mikä tapaus sinä oletkaan!

    Minä luin ensin vain otsikon ja ajattelin kommentoida, että minulle on tullut joku villatakkimania. Ja mitä hienompi eli kashmiria, sen enempi sitä himoan ja on pakko saada, mutta mun kokoelmassa on vasta noin tusina niitä neuleita, nyt jään kyllä hopeasijalle.

    Ei voi olla totta: You made my day♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On aina hauska saada joku nauramaan ! :D Mua ei kauheasti naurattanut kun istuin näiden keskellä ja sätin itseäni. Miksi mä olen niin toivoton tapaus ?

      Villatakkimania kuulostaa vaaralliselta, ne ovat aika arvokkaita ja niitä ei voi säilöä ihan niin pieneen tilaan ! Pidä varasi ! ;)

      Poista
  3. Ei mitään hätää Petriina! Voin heti ostaa sinulta pari kolme. Voisin näin helpottaa omatuntoasi. Minulla kun ei ole vielä mitään hätää, kun olen vastikään karsinut -lähes kaikki- pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei, en missään tapauksessa halua pilata siistejä kaappejasi ! ;) Joudun siis näköjään tyytymään tilanteeseen...

      Poista
  4. Voi, että kun kuulostaa niin tutulta...kaikenlaisia addiktioita sitä ihmisillä onkaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, sanos muuta ! Onneksi pahempiakin voisi olla, kuten esimerkiksi käsilaukku- tai veneaddiktio ! ;)

      Poista
  5. Sama addiktio on minullakin, mutta voisi olla pahemminkin. Ei toi nyt niin vakavaa ole...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei varmaan olisikaan vakavaa, mutta kun harrastan samaa monessa muussakin jutussa...

      Poista
  6. Sulla on jopa enemmän huiveja kuin mulla! :) Kunnioitettavaa! :)

    VastaaPoista
  7. Eihän ihania huiveja voi koskaan olla liikaa. Eihän? Mahtavat pinot kauniita huiveja!

    Rakastan huiveja, ne lämmittävät ihanasti syystuulen tuivertaessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mäkin yritän ajatella, mutta kyllä niitä voi olla liikaa... näköjään. Ja tosiaan, tilasin taas yhden.

      Ilman huiveja ei pärjää mitenkään, ei ainakaan syys- ja talviaikaan !

      Poista
  8. En kestä, ihanuuksia! Itse karsin aika rankalla kädellä ennen muuttoa vaatevarastoa ja huiveja, nyt vähän kaduttaa että taisin innostua liiaksikin..

    Blogistani löytyy tunnustus sinulle ja hyvänmielenblogillesi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tunnustuksesta :)

      Mullakin on paha tapa aina välillä riehaantua ja nakella pois kaikenlaista, mikä sitten joskus jälikäteen saattaa harmittaa aika paljonkin. No, aina ei pysty arvioimaan etukäteen kaikkea.

      Poista
  9. Hihi :) Aivan mahtavan mieletön läjä toinen toistaan ihanempia huiveja sulla! :D
    Tekstistä tuli mieleen se Himoshoppaaja :DD Nooh, addiktioita itte kullaki, mulla son vaan hitusen erilaista ja hieman enemmän tillaa vievää...nimittäin sisustuslehet ja -kirjat!...en taija ees kehata kertoa kuin paljon niitä on ku kukkaan ei usko kuitekkaan sitä lukua :D Piti korkeat Beståtki hommata että kokoelman saa mahtuun johonki eikä se ees riitä, niitä s.lehtiä löytyy vanhoista matkalaukuista, H&M säilytyskangaslaatikoista ja vaikka mistä! :D On mulla muitaki addiktioita mutta ei nyt kaikkea paljasteta :D
    Jokku kerrää postimerkkejä, jokku kenkiä, mie sisustuslehtiä ja sie HUIVEJA! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjat on tosiaan ongelmallisia säilyttää, mulla on niitä puoli autotallillista kun en ole keksinyt niille järjellistä paikkaa täältä asunnosta... Postimerkit olisivat huomattavasti kätevämpi keräilykohde, pitänee siirtyä niihin, ne kun menevät niin pieneen tilaan :D

      Poista
  10. Hehhehee :D
    Ihana!!
    No, okei, sulla ON paljon huiveja :) Mutta millaisia... kääk, tahtoisi päästä sun huivikaapille (kait sulla on kaappi tuolle määrälle?) fiilistelemään. Sellainen huivien kierrätys päälle. Minä en yrityksistä huolimatta ole löytänyt Sitä Huivia, mitä etsin. Pari hyvää kokelasta on muistissa, toinen olisi täydellinen mutta jokseenkin painava hinta jarruttelee...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehheh vaan sinnekin :D

      Ja kyllähän niitä ON. Kaappia näille ei ole, mutta joku pieni huivikaappi olisi kieltämättä näppärä. *pohdintaa*
      Huivien kierrätys sopii ! Sulla on ainakin pari sellaista, jotka ehdottomasti haluaisin itselleni ! ;)

      Poista
  11. Hihhiiih! Eiköhän kaikilla oo joku fiksaatio..? Sulla ne on huivit! Ei se oo niin paha, vois olla huonomminkin. :P
    Sitä paitsi kyllähän huivi on tarpeellinen asuste ja niitä pitää olla joka tilanteeseen ja asuun ja sävyyn.
    Kauniitakin ovat vielä, joten no worries! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika monella varmaan on joku, mulla vaan on fiksaatio moneen asiaan. Ja heti kun selviän yhdestä, on jo toinen kolkuttamassa ovella.

      Mutta hyvät perustelut annoit tälle, kiitos ! ;)

      Poista
  12. Kauniita huiveja! Oma addiktioni (muun muassa) on huulipunat. Ongelma vain on, että tuppaan hankkimaan samansävyisiä. Ihastelen punien sävyjä ja löydän juuri sen sopivan ja ihanan. Kotona huomaan sen olevan jokseenkin samanvärinen kuin kymmenen muuta. Olenpa jopa hankkinut saman huulipunan, kun en muistanut sellaisen jo omistavani! Hieman nolotti.

    Annari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, noin voi kohtalaisen helposti käydä ! Siksi otinkin muutaman kuvan ja oikeasti, toivottavasti, muistan myös katsoa niitä ennen kuin kiikutan esimerkiksi sinisen ja roosan sävyisen huivin kassalle. Pitänee kuvata myös tunikat ja kengät samaa tarkoitusta varten ! ;)

      Poista
  13. OI miten IHANIA huiveja!
    Mä tykkään kanssa, mutta en osaa oikein käyttää niitä. Talvella jokin tosi paksu ja villainen on ihana, mutta muuten...mulla on kyllä aika lyhyt kaula, ehkä siksi en osaa käyttää vaikka haluaisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla mikään lyhyt kaula ole ! :) Ehkä se on tottumiskysymys vain ?

      Poista
  14. Kelasin, että sulla ei voi olla tuosta kasasta päätellen kurkku koskaan kipeä! Tai hartiasärkyjä.

    Vaikuttava pläjäys.

    terveisin toinen, jolla on joku riepu kaulassa ihan aina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tsih, just olenselvinnut kaameasta kurkkukaktuksesta ja hartiat jumissa istun tässä koneen vieressä. Ehkä mulla ei ole oikeanlaisia huiveja ? Hyvä syy hankkia pari lisää koekäyttöön ? ;)

      T. riepumaakari

      Poista
  15. Ooooh! Mitä noita nyt turhaks karsimaan?? Vievät suhteessa tosi vähän tilaa ja sit kuitenkin myöhemmin tulis tarve JUST sille huiville, mistä luovuit :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheh, en mä turhaan aiokaan karsia ;) Ja just näinhän se menee, laitat jotain pois, niin ei mene viikkoakaan kun juuri sitä juttua olis tarvittu. Ja tämä on tosi ! :D

      Poista
  16. Ooohh ihana ihana määrä :) Minä menisin aivan sekaisin tuosta huivi pinosta. Pidän huiveista vaan jostain syystä käytän aina niitä samoja. MUkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, on näitä kieltämättä aika monta :D Ja näinhän se menee, että aika usein tulee käytettyä sitä lempparia ( huiveistakin ). Kivaa loppuviikkoa sinne myös !

      Poista
  17. Köhöm! Saman addiktion kanssa kankkaileva ilmoittautuu. :) En tosin vielä ole ottanut huiveja ja liinoja esille. Rupee kyllä olemaan aamuisin jo sen verran viileää menoa pyörällä, ettei siihenkään enää kauaa mene, kun kiepaisen kaulalle jotain lämmittävää ja pehmoista.

    VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !