tiistai 14. elokuuta 2012

MADARA LOVE JA ALEVINKKI


Olen kokeillut kaikenlaista luonnonkosmetiikkaa ja moneen tuotteeseen olenkin tykästynyt. Voiton tuotesarjoista vie kuitenkin latvialainen Madara , jonka tuotteet ovat kohtuuhintaisia ja hyvälaatuisia. Madaralla on Ecosert-sertifikaatti, jos sellainen yksityskohta jotakuta kiinnostaa. Tuotteet eivät siten sisällä synteettisiä ainesosia kuten syntettisiä tuoksuja, parabeeneja tai mineraaliöljyjä. Tuoksut ovat ihanan raikkaita, ruohoisia jotenkin, ja kokeilemani kasvoputsari ja -kasvovesi ovat sopivan lempeitä, mutta hyvin puhdistavia tällaiselle vanhenevalle iholle. Kokeilemistani kosteusvoiteista olen pitänyt niiden suhteellisen kevyen, mutta kuitenkin hyvän kosteutuksen vuoksi. Plussaa tulee myös kätevistä ja hygieenisistä pumppupulloista eikä puteleiden kaunis ulkonäkökään haittaa yhtään. Ihania tuotteita, itselläni on nyt menossa satsi nro x.  Tosin sampoo on uusi kokeilu minulle, jännityksellä odotan, että miten se toimii. Pitkä, luonnonkihara ja värjätty tukka on hivenen haastellinen hoidettava, voin kertoa sen.

Tuotesarja on juuri uudistumassa, joten nyt tuotteita saa hyvään hintaan mm. EcoBeutysta ja Madaran omasta verkkokaupasta . Kannattaa kurkata !



12 kommenttia:

  1. Luonnonkosmetiikka ja ALE kiinnostaa aina, kiitos siis hyvästä vinkistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä vain ! Toivottavasti löydät jotain itsellesi sopivaa.

      Poista
  2. Mä en muista, miten törmäsin Madaraan ensimmäisen kerran. Varmaan ehkä vaan kattelin kerran Ruohonjuuressa kosmetiikkahyllyjä ja tulin ostaneeksi Madaran kosteusvoiteen ihan randomilla. Sen jälkeen en olekaan muuta käyttänyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En yhtään ihmettele, hyviä tuotteita ovat olleet kaikki kokeilemani jutut eikä hintakaan ole paha ( tosin edullisempiakin vaihtoehtoja on, mutta näissä on hyvä hinta ja laatu kohdillaan ).

      Poista
  3. Madara on ollu täälläkin suosikkina tosin vain kasvoveden ja aivan jumalaisen ihanan silmänympärysvoiteen ansiosta. Valitettavasti yövoide ei toiminut ihollani.
    Pullojen ulkonäkö on tosiaan plussaa mutta tuoksuun piti totutella tovi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Silmänympärysvoidetta en olekaan vielä kokeillut, nyt mulla on menossa Laveran joku ruusuvoide, joka on ihan ok ja seuraavaksi vuoroaan odottaa Estelle & Thilde ( tjsp ) -arvonnasta voittamani kräämi. Aion kuitenkin testata Madaran tuotteita tässäkin tuoteryhmässä jossain vaiheessa.

      Poista
    2. Mun suosikki on tällä hetkellä Lushin silmänympärysemulsio, mutta tuota voisi tilata seuraavaksi.

      Poista
  4. Aivan uusi tuttavuus...pitääpä pitää mielessä. Itse olen vannoutunut Biodrogan kasvoveteen jossa sinkkiä, ei enää hilseile pintakuiva kasvo ja näpyt katosi...mutta avoin kaikille uusille jutuille. Ps. laitoin kuvan/kuvia tulemaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Biodroga taas on minulle ihan outo, pitääkin tutkia sitä hieman.

      Ja kuvat vastaanotettu, ihanat ovat ! <3

      Poista
  5. Kiitos tästä vinkistä! Olen itse luonnonkosmetiikan suuri ystävä, mutta liian usein petyn tuotteiden koostumukseen tms. Viimeksi aloin miettiä Madaraa (en ole vielä testannut), kun Noora S. siitä mainitsi Kemikaalicocktail-blogissaan. Ja nyt tuli toinen vinkki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä eivät ainakaan ole llian rasvaisen oloisia eivätkä toisaalta mitään lirujakaan. Kannattaa kokeilla ! Ostin itse alkuun tuon kuivan ihon pakkauksen, kolme tuotetta alle 50 €, ei siis kovin kallista jos vertaa normikosmetiikkaan. Tietysti yksittäin hankittuna hintaa tulee hiukan enemmän ja tiedän paljon edullsempiakin sarjoja... mutta tämä on hyvä !

      Poista
    2. Hyvä tietää! Täytyy kyllä tarttua itseä niskasta kiinni ja kokeilla.

      Poista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !