lauantai 11. elokuuta 2012

LENTOEMO MEETS BARBIE


Tummansinisestä bleiseristä tulee aika helposti mieleen lentoemäntä tai Suomen olympiakisajoukkueen naispuolinen jäsen. Sinänsä kummassakaan ei tietenkään ole mitään vikaa, mutta tykkään kuitenkin näyttää vähän rennommalta. Bleiseri on pitkään ollut käyttämättömänä, kunnes viime keväänä taas "löysin " sen. Paritan bleiserin usein kirkkaiden värien ja ison huivin kanssa, jolloin se saa vähän uutta potkua. Nyt bleiseri sai seurakseen Hietsusta löydetyt söpöt barbiekengät ja ruusukassin sekä Arlandasta mukaan tarttuneen Odd Mollyn kuvioillisen puuvillahuivin. Vielä aika kesäinen asu vaikka tässä pikkuhiljaa valmistaudutaan henkisesti ja vaatekaapin uudelleenjärjestelyillä syksyyn. Vaatekaupat sen sijaan taitavat elää jo talvea.  Meinasi mennä ( ja menikin ) hermot siihen, että syksyllä ei saa kaupoista lapselle farkkutakkia tai vastaavaa. Kuulemma markkinat toimivat niin, että elokuussa pitää olla kuori-, sade- ja toppa-asua. No, tämä markkina äänesti jaloillaan ja marssi kirppikselle piitkän ei-oo-kierroksen päätteeksi. Kannatti, löytyi kaksi kivaa takkia ihan murto-osalla uusien vastaavien hinnoista ja samalla äiti sai itselleen uuden vaalean fcuk:n farkkubleiserin kahdella eurolla. Kirppistely on mukavaa kyllä.

Farkut ( H&M ), kassi ( Indiska ), kengät ( Ross ) kirppikseltä, bleiseri Tommy Hilfiger, huivi Odd Molly, paita Peak Performance ( 2ndhand )

*edit. taas. napsin noita sivuelementtejä pois ja poistin jälleen vahingossa blogiluettelon. Palautan sen kyllä !

24 kommenttia:

  1. Ihana! Sulla on kyllä uskomaton silmä näiden löytöjen suhteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tuuria on aina myös matkassa enkä aina todellakaan löydä mitään. Välillä sitten enemmän.

      Poista
  2. Rento-lentoemo!!

    Mä en varmaan ikinä tule sisäistämään tätä lastenvaatekulttuuria. Viikko sitten seurasin, kun rouvat taistelivat lastenvaateliikkeessä talvihaalareista. Tuli sellainen olo, että omat lapset joutuu sitten varmaan kulkemaan nakuna ensi talven.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rento-lentoemo, just sellainen ! :D

      Auts. Mä olen aina niitä mattimyöhäisiä, jotka alkavat joskus loka-marraskuussa miettiä, että mistä lapsille talvivaatteet... eivät he ainakaan vielä ole joutuneet nakuna kulkemaan ! Tänä vuonna olen aika ajoissa, kun ostin pojalle viime viikolla toppatakin. Kirppikseltä tosin, joten oikeastaan vika ei ole mun ! :D

      Poista
    2. Joko nyt pitää ostaa talvihaalarit? Tää on muuten niitä juttuja, joita en ole koskaan joutunut ostamaan. Siis lasten talvivaatteita. Ei sen puoleen ole kokemusta kuravaatteistakaan, edes kumppareista. Mutta että nyt jo pitää ostaa. Niissäkin kai sitten toiset on parempia kuin toiset.

      Poista
    3. Joo, pitäisi. Ja onnekas sinä, se ei ole kivaa ( eikä kovinkaan edullista ) puuhaa. Toppa-asu, kengät, hanskat, kaikki. Uaah.

      Poista
  3. Toimii!! Toi sun asu siis.

    Mä kans ihmettelen kuin nyt jo myydään ihan toppavaatteita yms. Ja yrittää metsästää jotain vähänkin kevyempää niin ei onnistu. Ja kesävaatteet pitäis ostaa sitten tammikuussa. Jep.

    Ja kirppistely ON kivaa. Pitäis itsekkin ehtiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä setti menee päälle uudestaan kyllä :)

      Mun järjen mukaan nyt pitäisi olla hyvät valikoimat välikausivaatetta, vaan ei. Ihan älytöntä, ei kai kukaan halua ostaa lapselleen vaatetta puoli vuotta etukäteen ? Mä haluan, että vaatteet ovat sopivan kokoiset enkä tosiaan halua hillota mitään tulevan kauden juttuja nurkissa kuukausitolkulla.

      Mene ihmeessä ! Koskaan ei tiedä, että mitä vastaan tulee.... ;)

      Poista
  4. Loma on tehnyt sulle terää!! Näytät ihanan iloiselta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loma on ollut mukavan leppoisa, voisin jatkaa tätä vielä jonkun viikon ! :)

      Poista
  5. Todella upea asuyhdistelmä. Yleensä en komemtoi ihmisten blogeissa asuja, mutta tämä miellytti kovasti. Rento ja tyylikäs ja samalla kivoja pirteitä yksityiskohtia. tykkään kovasti!

    VastaaPoista
  6. Ekaa kertaa blogissasi ja jäin heti lukijaksi. :)
    Tosi ihana yhdistelmä. Mä en löydä oikeestaan ikinä kirppikseltä mitään. Täällä on joko loppuunkulunutta tai jos vähänkin parempaa, se on kaupan hinnoissa tai vähän yli. No joo, kirjoja löytyy..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa, että löysit tiesi tänne ja vielä mukavampaa, että jäit ! :)

      Täytyy sanoa, että valikoimat vaihtelevat täälläkin. Kävin eilen yhdellä uudella kirppiksellä ja meinasin pyörtyä... ihan kamalaa roinaa uskomattomin hinnoin joka kojussa. Jos ihmisten kirppiskokemukset ovat samanlaisia kuin minun tuo eilinen, en yhtään ihmettele sitä, ettei huvita... Ja tuolla ei ollut edes kunnon kirjoja tarjolla !

      Poista
  7. Heips, kävin tänään lastenvaatekaupassa, piti trikoopipo ostaa pojalle. Olin ihan äimänkäkenä että hetkinen mikä kuukausi nyt on, elokuu, ja täällä on vain toppahaalareita, toppapipoja ja hanskoja? Ymmärrän jos oltas Oulusta ylempänä, talavi tulee aikasemmin mutta, Haloo eteläsuomi!
    Ostin sitten vilaa/fleeve pipon pojalle ennenku koot ovat loppu...ihan älytöntä ettei oikeana vuodenaikana saa vaatteita niitä tarvitseville.
    Onneksi tilasin ticketin haalarin juhannuksena outletista;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No just näin. Nyt on vielä KESÄ ja lämmin voi jatkua vielä syyskuussakin... ihan pölhöä.

      Juhannuksena ostit toppahaalarin !? :D

      Poista
  8. Löysin blogisi keväällä ja käyn päivittäin tarkistamassa mitä kivaa olet laittanut. Ihanat kuvat ja mukavat jutut. Kiitos niistä!
    Keväällä etsin tytöilleni kevätkenkiä. Mielestäni joka naisella, pienelläkin, pitää olla nätit kävelykengät. Sellaisia en kuitenkaan löytänyt kun kuulemma ei niitä kukaan käytä. Lenkkaria, gore tossua ym. hyllyt täynnä. Muoti on kuulemma sellainen. En kannata sitä muotia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, kiitos ! :)

      En yhtään ihmettele, että ihmiset ( minäkin ! ) tilaavat niin paljon ulkomaisista nettikaupoista, kun Suomen valikoimat ovat mitä ovat. Elokuussa toppahaalareita ja helmikuussa teepaitoja. Huoh.

      Poista
  9. Ensinäkin näytätpä kauniilta! Ihana asu! Ja sitten tosta kauppa-asiasta; tosi ärsyttävä juttu toi! Siinä vaiheessa kun niitä toppavaatteita oikeasti tarvitsee, niin mistään ei löydy enää mitään kokoja. Kieltäydyn ostamasta tähän aikaan vuodesta niitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3

      Ilmeisesti ihmiset ovat niin tottuneita kauppojen ( en ole koskaan kuullut, että yksikään asiakas HALUAISI ostaa toppavaatteita elokuussa ) toimintaan, että vaihtoehtoja ei ole. Joko hamstraat kamat kesähelteillä tai sitten jäät ilman. Ihan kummallista.

      Poista
  10. Aivan ihana asukokonaisuus! Raikas ja kaunis ja romanttinen samaan aikaan! Kaunis ja ihana koko blogi...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tykkään pienestä ripauksesta rönsyä ja romantiikkaa asussa kuin asussa !

      Poista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !