keskiviikko 15. elokuuta 2012

IKISUOSIKKI ELI ODD MOLLY LOVELY KNIT IN POWDER



Pikaisesti  päivän asua ( nro kaksi, nro ykkösen päälle kaadoin puoli kupillista kahvia... saa nähdä lähtevätkö tahrat vaaleasta puuvillasta, mrhh ! ) Odd Mollyn Lovely Knitistä saan kyselyitä tasaiseen tahtiin, tässäpä siis taas vaihteeksi tämä vanha suosikkini ja pari sanaa siitä. Neule on kaksi ja puoli vuotta vanha ( noin ) ja sitä on pesty ja pidetty ahkerasti. Olen pessyt sitä pesukoneessa hienopesuohjelmassa ja hyvin se on pitänyt muotonsa. Pientä puuvillalle tyypillistä nukkaa on ilmestynyt pintaan, mutta missään nimessä se ei ole häiritsevää. Käytän Lovely Knitistä ( ja muistakin Odd Mollyn neuleista ja takeista ) kokoa 2, yleensä vaatekokoni on 38/M yläosasta. Pientä säätövaraa on leveyssuunnassa tuon solmimissysteemin ansiosta, mutta ei paljon. Tämä vaalea väri on ollut tosi monikäyttöinen, oikein sopiva monen omistamani mekon ja tunikan kaveriksi.

Housut ja pitsiliivi kirppikseltä, neuletakki Odd Molly, paita H&M, hiukset kampaamokäynnin tarpeessa ja varpaatkin huutavat uutta lakkaa kynsiinsä.

***

Blogger temppuilee, mutta jospa saisin livautettua sen verran, että pikkasen hermostuttaa huominen. Museovirastosta on tulossa joku katsastuskäynnille, Kallismaata tutkitaan vähän tarkemmin. Jännää !

24 kommenttia:

  1. Mä tykkään tosi paljon Lovely Kniteistä. Malli niissä on aivan ihana. Omistan sekä villaisen, että muutaman puuvillaisen version.
    Mullakin löytyy tuo puuterinvärinen, tosin tämän kevään mallistosta. Se on suosikkini ehdottomasti!!! Yleensä ostan Mollyni alesta tai käytettynä, mutta se oli pakko hankkia normihinnalla, jotta sai varmasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän hyvin, välillä tulee sellaisia pakollisia ostoksia ! ;)

      Mullakin on yksi villainen, turkoosi. Kiva sekin.

      Poista
  2. Onneksi et ole ainoa joka on kaatanut tänään kahvit päällensä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, nakkisormisuutta liikkeellä sielläkin ?! :D

      Poista
  3. Ihana tuo uusi bannerikuva!

    Ja ihana on Lovely Knit -takkisikin. Tuo väri on kaunis. Itselläni on vain yksi, puuvillainen harmaa, jossa rusetti on vaaleanpunainen. Haluaisin toisenkin. Mieluiten edelleen puuvillaisen, koska villainen on niin kuuma (minulla on villainen Tenfold Knit, se on ihana, mutta sitä voi käyttää oikeastaan vain syyskylmällä aurinkoisen sään ulkotakkina :)).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bannerikuva on Mirka Johanssonin tekemä, siitä lisää myöhemmin ! :)

      Voi, harmaa olisi ihana ! ja kyllä, nuo villaiset neuleet ovat tosi lämpimiä, sisätiloissa ehkä liiankin.

      Poista
  4. ostin itsekin tuon puuterinvärisen juuri pari kk sitten alennusmyynneistä...sopii kaiken kanssa eikä pistä niin silimään..itse olen irrottanut nahat ja siirtänyt niitä 4,5 cm alemmas ja ommellut takasin kiinni. ( on ollu mollyn ompelijalla pakkitikitys kohillaan kun 2cm purkamiseen kuluu 10min ettei repeydy...) hyvä tuli, ja nauhat menee rinnan alta nykyään:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en varmaan uskaltaisi lähteä moiseen operaatioon ja joo, ymmärsin kyllä nahat ! ;)

      Poista
  5. Tuon haluaisin minäkin, en osaa vaan päättää väriä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen nähnyt tämän aika monen värisenä livenä, kivoja ovat olleet kaikki !

      Poista
  6. irrottanut siis nauhat ( ei nahat;)

    VastaaPoista
  7. Minäkin kuulun siihen joukkoon, joka himoitsee just tuota! Olen sitä pariin otteeseen sovitellut, eri värisenä tosin ja aina jäänyt jahkaamaan, että mikä olisi SE oikea väri mulle. Tiettyhän niitä vois olla useampia ... ;)
    Oooo, mitä teillä on meneillään Kallismaalla?? Kerro, kerro!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toki, näitä voi olla vaikka kuinka monta ! Kerää koko sarja vaikka ;) Harmaa varmaan ainakin sopisi sulle !

      En oikein tiedä mitä on meneillään, kun tämä ei ole minusta lähtöisin, mutta talo vaikuttaa olevan reippaasti vanhempi kuin mitä olemme kuvitelleet. Katsotaan nyt, tänään olen varmasti itsekin paljon viisaampi ! :)

      Poista
  8. Mulla on tuo takki hailakan farkun värissä. Tykkään kans tosi paljon ja menee viileämmillä ilmoilla takista näin syksyllä. Oi,museovirasto. Jännä kuulla lisää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hailakka farkku on mun toivelistalla ! Se on kiva, moneen sopiva väri myös.

      Niin on ! :)

      Poista
  9. Aivan ihana asukokonaisuus! Tossa on kyllä jotain hyvin omintakeista, vaikka periaatteessa simppeli asu onkin. Jakku on tosi nätti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, kiitos :) Jakku on tosiaan kestosuosikki, se on jotenkin tosi onnistunut malli !

      Poista
  10. Onko hirsistä löytynyt jotain kivaa ;) vinkkinä että jos päätökset positiivisia niin noihin proggiksiin on sitten omat rahastot olemassa joista voi hakea kunnostusrahaa ja se tehdään museoviraston hyväksymillä menetelmillä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeastaan niiden alta :) Ja joo, tiedän, mutta se sitten myös rajoittaa aika tavalla. Katsotaan ! :)

      Poista
  11. Minäkin odotteln raporttia museoviraston käynnin jäljiltä... Saatte varmaan paljon tietoa, mutta saatteko myös rajoituksia???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tietoa kaipaan itse eniten :) Mä en oikein edes tiedä mitä odottaa... tänään tosiaan selviää ainakin jotain !

      Poista
  12. On se vaan ihana! Ja tuo beige olis just monikäyttöinen.

    VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !