lauantai 14. tammikuuta 2012

UUSI LEMPPARI


Uusi(n) lempineuletakkini on tämä Hunkydoryn Retro Japan Knit ja lempivälipalani rahka-mustikka-pellavansiemenpirtelö. Kumiankkaprojektia siis ei suinkaan ole haudattu, puolessa välissä vasta ollaan, joten tekemistä riittää silläkin saralla.

Neuletakki on kashmirvillasekoitetta ja se on ihanan pehmoinen ja lämmin ( tämä taitaa olla vakiolauseeni... ) . Tykkään neuleen napittomuudesta ja mukavan väljästä mallista. Hihoissakin on hiukan tilaa tuossa olkavarren kohdalla, joten alle menee muukin kuin slimmi trikoopaita. Neule on yksi harvoista viime kuukausien ostoista, sellainen, jota olen harkinnut jo pidempään. Hunkydorylla on muutama muukin tuote, joita olen katsellut sillä silmällä. Nämä vaikuttavat varsin laadukkailta, mielestäni ovat hintansa väärtejä. Harmi, etten ole kyseiseen vaatemerkkiin törmännyt livenä juurikaan. Helsingissä Urban A taitaa  myydä Hunkydorya , mutta muista putiikeista en tiedä. Täällä päin saatavuus taitaa ainakin olla tasan nolla.

Seuraavaksi ohjelmassa olisi ulkoilua talvisäässä ja hengailua jäähallilla. Uusin lempparini sopii molempiin aktiviteetteihin just eikä melkein !

17 kommenttia:

  1. Näitä minulla on jo kaksi, softi lila ja pinkki. Mukana joka lähdössä. Sen lisäksi kolme perinteistä villatakkia, joista yksi kashmirtakki Peter Hahnilta.

    Kaikessa muussa olen vaatteista tinkimässä eli ei enää heräteostoksia, mutta voiko erilaisia villajakkuja olla koskaan liikaa;-)

    Näyttää hyvältä!

    VastaaPoista
  2. Tosi hyvän näköinen setti! Multa löytyy ihan samanoloinen neuletakki Marc O'Pololta :) Myös nuo paidat alla ovat ihanat, tarvisin ehdottomasti vaatekaappiini jotain tuollaista kuviollista, mutta hillityn väristä. Hunkydorystä tuli mieleen, että löysin sitä sattumalta uuden työpaikkani läheltä eräästä pikkuliikkeestä (joka sikäli ihme, ottaen ko. kaupungin koon huomioon). Ainoa miinus tuli kokopuolelta - heillä ei ollut MITÄÄN mun kokoa :(

    VastaaPoista
  3. wishwearilla on hd:tä ja kannattaa kattoo se ale laatikko, sieltä niitä löytää -70% neuleita, paitapuseroita :)

    VastaaPoista
  4. hei,
    Saisiko sinulta reseptin rahkapirtelöön ? ;D
    Tiina

    VastaaPoista
  5. Kivan näköinen asukokonaisuus!!! Mukavaa hengailua jäähallilla, sitä täälläkin tiedossa:)

    VastaaPoista
  6. Ihana! Munkin aikaa kuluu jäähallilla hengailuun ja täällä on sellainen rupuska halli, joka on sanammukaisesti JÄÄhalli. Sun huutis-prokkis jäi kiinnostamaan...:)

    VastaaPoista
  7. Leena: villajakkuja ei missään tapauksessa voi olla liikaa ! ;-) Kiitos.

    Rilla: muistelenkin, että muillakin valmistajilla on ollut samanlaista, tai ainakin melkein samanlaista, tarjolla. Ja hahhah, kuviopaidassa on oranssia ja vaaleansinistä, ihan liikaa naiselle, jonka mielestä roosa on villiä ! ;-)

    mirka: wishwearilla on ollut jotain, mutta onko niin, että Hunkydorya ei enää tule lisää ?

    Tiina: mun juoma vaihtelee päivittäin :-D Tänään taisin laittaa puoli purkkia rahkaa ( 4,2% rasvaa ), pari desiä mustikoita, herajauhetta ja pellavansiemeniä, vettä ja jääkuutioita. Jos tykkää, voi mukaan lorauttaa vaikka vähän hunajaa. Sauvasekoittimella muutama survaisu, that's it :-)

    memmi:kiitos :-)

    selma: täällä on kaksi hallia, joista tämä vanhempi on myös oikea JÄÄhalli. Mutta selvittiin hyvin :-) Huutis-proggis on kesken, olen laittanut eteenpäin jotain tarpeetonta, mutta hyväkuntoista. Vaatteita, laukkuja, sen sellaista :-)

    VastaaPoista
  8. Minulle täysin tuntematon merkki, mutta tosi hyvältä näyttää!! :D Terkkuja!!

    VastaaPoista
  9. nyt ei taida tulla mitään uutta hunkya keväälle, en ole ihan varma...

    VastaaPoista
  10. BagMiss: kiitti ! Toivottavasti nähdään taas jossain vaiheessa :-)

    mirka: mun mielestä nuo alessakin olevat ovat viime kevään, ainakin ? Harmi !

    VastaaPoista
  11. Näyttää tosi kauniilta! Tykkään tuon mallisista neuletakeista itsekin ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :-) Malli on aika hauska, monikäyttöinen.

      Poista
  12. Hei!
    En tiedä missä päin Suomea asut, mutta Tammisaaren Raaseporissa on Bimbo-butiikki, joka myy Hunkydorya. www.bimbofashion.fi on muistaakseni nettiosoite. Ja heillä on myös nettimyyntiä. t. Outi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En asu lähelläkään Tammisaarta :-/ Bimbosta kyllä olen kuullut, mutta en tiennyt, että heillä on nettimyyntiä myös ! Kiitos :-)

      Poista
  13. Pehmoinen ja lämmin on minustakin juuri sopiva kriteeri vaatteille :) Ja pirtelöt, nam. Melkein kaikki sekoitukset kelpaa minulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tosiaan, ainakin silloin, kun puhutaan neuleista :-) Pirtelöistä: teen itse kaikenlaisia sössöjä, toiset onnistuu paremmin kuin toiset. Toi Lidlin rahka on huippua, ihanan täyteläistä, sitä laitan aina, jos vain kaapista löytyy. Tai sitten turkkilaista jogurttia, hyvä vaihtoehto sekin.

      Poista
  14. Totta, ovat viime kevään, tuo samainen neuletakki on varmaan ainoa, mikä sinullakin on niin löytö 75 € kun se tulee vuodesta toiseen mallistoon !

    VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !